Armina Fariha Suleiman - Somalia
 
  Anna Rytter - Enhedslistens Muslim

(Video) Islamisterne udnytter enhver lejlighed for at få muslimske særkrav igennem, den Odenseanske konvertit fra Enhedslisten Anna Rytter skubber på...

Den 2 april fik den totalt burka-tildækkede Somalier Armina Fariha Suleiman, der ikke taler et ord dansk, lov til at indtage offerrollen hos TV2-Fyn.

Hvordan en chauffør overhoved skal have en chance for at kommunikere via de uforståelige halslyde der kommer fra det omvandrende somaliske ørkentelt er et godt spørgsmål. Kulturberigeren har da også kun boet 12 år i Danmark!

Selvfølgelig var den somalisk-gifte islam-konvertit, Anna Rytter fra Enhedslisten parat til at bakke troesfællen op.

'Hvad med enæggede tvillinger', spurgte den kreative repræsentant for den marxistisk leninistiske arbejderklasse med både den stemme og den dybt forurettede stemmeføring der ofte høres på kanter. Jeg kunne forestille mig at det er den militante aggresive krævementalitet der også kendetegner muslimerne, sammen med en forkærlighed for totalitære regimer som udgør det fælles fodslag.

Diskrimination, stakkels muslimer.. Selvfølgelig! Og sikkert ikke kun til fordel for de islamiske burka-ekstremister, hendes maskerede ARN/AFA venner kunne sikkert også nyde godt af en sådan buskort-ordning, hvor man kan svindle sig til gratis busture. Tvillinger, Anna? Nej ikke tvillinger. Hvad hedder trillinger når man ganger dem med en faktor 200.000?

Heldigvis var der modspil fra det konservative medlem af Odenses byråd Karsten Kjærby, og fra fagforeningen 3Fs formand for Østfyn Jan Johansen.

Også nogle meget, meget forsigtige pip fra den ligeledes Konservative Mai Henriksen.

Misbrug fra Somaliere var anledning til afskaffelsen af 'skyldposesystemet'

Fynbusformand Torben Andersen, der her giver den som islam-apologet, prøver at gøre det til 'et lille problem', og snakker om 'små sko'. Må jeg lige minde formanden om, at det tillidsbaserede system med 'skyldposer', (hvis man havde glemt at have penge med i bussen), i sin tid blev afskaffet, netop på grund af misbrug fra især burkaklædte Somaliere, der ikke kunne / lod som om de ikke kunne tale dansk....

 

 
 
Sandie Hansen Jensen TV2 Fyn

 

Danmark er ved at blive til en politistat hvor ingen længere stoler på hinanden, stadigt stigende strafferammer, kort sagt: Det samme multikulturelle helvede vi kan observere overalt i verden, ikke mindst der hvor det er lykkedes muslimer at få skabt en magtbasis i samfundet.

Relateret:

Politiken 17 april 2009 - Kvinder skal vise ansigt i bussen på Fyn

I nedenstående får dhimmi Torben Andersen en sviner. Men dog mest fordi det får vælgerne til at flygte til Pia Kjærsgaard
Leder
(faber): MAN TROR, DET er løgn, når man hører Fynbus-formand Torben Andersen fare ud og kritisere den chauffør, der forleden afviste en somalisk kvinde iført niqab. Hvad bilder han sig ind? Han skulle i stedet takke chaufføren for, at han passer sit job. I et helt misforstået forsøg på at opføre sig politisk korrekt klandrer bus-formanden chaufføren for, at han har smidt den somaliske kvinde af bussen, fordi hun ikke ville vise sit ansigt, så han kunne se, om det rent faktisk var hende, der var afbilledet på buskortet. Torben Andersen, der sidder i Kerteminde byråd, valgt for SF, bør snarest muligt kigge sig om efter et nyt job, Mere:

Fyens Amts Avis Faaborg - 3 april 2009 - Smid Torben Andersen af bussen (faber)

Snaphanen 3 april 2009 - Hvem er Mohamed Belgacem ?

Uriasposten 3 april 2009 - No such thing as a Free Ride

Uriasposten 3 april 2009 - Midttrafik: 'Chaufføren efterlader ikke et barn stående på en øde vej'

Uriasposten 3 april 2009 - Kan der mon være tale om samme Mohamed Belgacem?

Ulla Lauridsens blog - 3 april 2009 - Kosteligt billede

Angantyrs hjørne 3 april 2009 - Niqab-kvinderne har det godt i VKO-land

Fyens Stiftstidende 3 april 2009 - Afvist kvinde i orkanens øje

Pinstripe 3 april 2009 - Sharia og politisk korrekthed i vore busser

Kvinder For Frihed 3 april 2009 - En neutral dresscode - for alle!

Politiken 3 april 2009 - Professor Claus Hagen Jørgensen støtter chauffører i slør-sag

Ekstra Bladet 2 april 2009 - Afvist af bus-chauffør fire gange

Politiken 2 april 2009 - Svensk Arriva-chauffør fyret for racisme

Politiken 2 april 2009 - Chauffør får opbakning i tørklæde-sag

Politiken 2 april 2009 - Busselskab meldt til politiet for racisme

Politiken 31 marts 2009 - Busdirektør: Chauffør misforstod muslimsk kvinde

Politiken 31 marts 2009 - Racecenter: Bussag minder om Sydafrika

Politiken 31 marts 2009 - Chauffør smed kvinde med tørklæde af bussen


Print Post