I TV2 Nordjylland søndag 16 april 2006 19:30 Nyhederne beskyldtes Folkebevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) for at ville danne et tæskehold af fodboldfans.

TV2 Nordjylland meddeler triumferende: Vi har dokumentation for at Folkebevægelsen Stop Islamiseringen af Danmark vil hverve de hærværksmænd der formentlig [!!!] stod bag overgrebet på de venstreorienteredes mødested, Cafe Tusindfryd i Aalborg.

Heilende Fodboldfans - Billedet har ingen relation til de involverede, men er bare et forsøg på at sammenkæde  indvandringsmodstandere med nazister
Intet indslag om fædrelands-kærlige danskere uden totalt urelaterede billeder med nazihilsner og lignende. De unge på billedet ligner nu mere nogle der har fået lidt for meget at drikke og har det sjovt, end alvorlige nazister.

I indslaget hvor Anders Gravers, formand for SIAD interviewes, vises (som sædvanligt fristes man at sige) totalt urelaterede arkivbilleder af (ikke særligt overbevisende) 'heilende fodboldfans'.

Der er også klip med Brian Skov Nielsen, der i sidste uge blev afsløret af politiet som værende en af de hætteformummede voldsaktivister, der rettede et angreb på politiske modstandere på Det nordjyske Landsbibliotek onsdag den 12 april.

Brian Skov Nielsen er sociologi-studerende, hovedbestyrelsesmedlem for Enhedslisten i Aalborg, og medarrangør af 'Borgerinitiativet Dialog og tolerance i Nord Jylland'.

Stakkels Brian Boy er ifølge TV2 Nord reportagen 'rystet og bange', og beskylder Anders Gravers for at ville danne et regulært tæskehold..

Brian Skov Nielsen AFA, ARN, Enhedslisten
Brian Skov Nielsen 'fredselskende politiker' i arbejdstiden, hætteklædt Autonom i fritiden.

Vi har jo aldrig gjort dem noget (sic) udtaler den hykleriske ANTIFA rødfascist til TV2 Nord..

Kræver dementi
Anders Gravers er i gang med at kræve et dementi fra TV2 Nord for tituleringen 'højreorienteret', og for brugen af billederne med 'heilende fodboldfans', der intet har med hverken SIAD, den nuværende situation, eller de i indslaget omtalte fodboldfans at gøre. 

Se udskrift af et tidligere interview på TV2 Nord med Brian Skovgaard Nielsen og Anders Gravers. På samme side er der yderlige omtale af sagen, samt link til det ganske seværdige indslag, hvor en uforfærdet Anders Gravers lægger sin sag frem på en måde der ikke efterlader nogen tvivl om bevægelsens baggrund og hensigter.
Nederst på siden finder du de mest aktuelle meldinger: Brian Skovgaard Nielsen og Anders Gravers i TV2 Nordjylland


Print Post
Posted af Balder 17 Apr 2006 under Venstrefløjen | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |