Tyskland: Ny fadæse - ekstremistisk radiovært arresteret - var agent-provokatør

Opdatering: 1 december 2009 - Fængsel til nogle, betinget dom til Verfassungsschutz agent Sandra Franke (link nederst)

Det specielle tyske tankepoliti der har fået det misvisende navn 'Verfassungsschutz', en organisation som vel omtrent svarer til PET i Danmark, har igen vundet en stor sejr.

Som bekendt afpatruljerer det det tyske neo-Stasi internettet for at beskytte tyske ører mod 'farlige ytringer', og ikke mindst 'farlig musik'.

I denne omgang var det 'European Brotherhood Radio' man var ud efter.

Især én internet-radiovært havde gjort sig bemærket med særligt militant og radikal tale; en kvinde der kaldte sig 'Gefjon'.

Gefjon havde blandt andet sagt at der omkom 200.000 - 300.000 Jøder under holocaust, og at det 'efter min mening var alt for få'.

 
  Sandra Franke - Verfassungschutz

Stolt var det tyske neo-Stasi, også kendt under navnet Gedapo (Gedanken Polizei) da man kunne fortælle at man havde anholdt hele seks tankeforbrydere.

Topekstremisten var neo-Stasimedarbejder

Mindre meddelsom var man da det viste sig at netop den radiovært med de mest ekstreme budskaber, en kvinde fra Soltau, den 31 årige Sandra Franke, var en agent provokatør for tjenesten...

Det var så den seneste af en lang række mislykkede forsøg på at forbyde uønskede politiske bevægelser gennem infiltration med agent-provokatører. Adskillige gange har forsøg på at stoppe det lovlige tyske parti NPD med disse Stasi-metoder givet bagslag, og efterladt neo-stasierne til spot og spe.

Herned en oversættelse af en artikel fra bloggen Deutschlandpolitik

Igen er en angivelig højreekstremist blevet afsløret som agent for Verfassungsschutz.

Dette er et fænomen, der i den senere tid dukker stadig oftere op: Lovovertrædelser angiveligt begået af 'nynazister' blev i virkeligheden iscenesat af venstreorienterede amatører, med villig støtte fra enhedsmedierne, eller sågar af professionelt anbragte agent-provokatører fra efterretnings og polititjenester.

Det bliver stukket til højre og venstre med kage-knive, hagekors bliver malet eller ridset ind eller der leges med Hitler hilsener, helt ligesom den godtroende tyske hr. og fru Jensen forestiller sig de slemme højreradikale.

 
  Her en af de berømte løgnehistorier

For som det ser ud har de brave borgere taget den daglige propaganda-vaccionation til sig, både fra TV-nyhederne og det renommerede lobbyist-ugeblad for en ny verdens orden, Der Spiegel.

I det aktuelle tilfælde har en Sandra Franke, studievært på en nationalsindet internetradio, ifølge avisen Focus, ageret som medsammensvoren af den niedersachsiske afdeling af Verfassungsschutz, og havde derved tiltrukket sig opmærksomhed - overraskelse! - gennem særlig hetzagtige udtalelser.

Selv om agent-provokatøren siden september 2008 begik alvorlige lovovertrædelser, blev hun ifølge undersøgelser fra Fokus, indtil fredag ikke standset. Hendes hetzende opførsel havde åbenbart ikke interesseret nogen indtil nu.

Først den 9. marts 2009 blev den 31 årige Sandra Franke, alias 'Gefjon' fra Soltau anholdt.

Verfassungsschutz i Hannover ville de først ikke kommentere tilfældet. En talsmand forklarede at alvorlige lovovertrædelser fra agent-provokatører almindeligvis ikke tolereres.

Verfassungsschutz-Præsident Günter Heiß sagde: 'Problemet med vore kilder er, at vi ikke altid ved had de helt præcist laver.'

Naturligvis: Verfassungsschutz har sikkert ikke nogen internetforbindelse, for at kontrollere det 'arbejde' dens radioværter udfører?

Mere sandsynligt er det dog at vore mænd med bløde hatte hver dag med tilfredshed hørte på Sandra F, og fandt hendes arbejde, den bestilte tilsvining af de nationalsindede partier der risikerer at snuppe stemmer fra det etablerede politiske parnas så fremragende at ethvert indgreb ville have været kontraproduktivt.

Oversat fra:

Deutschlandpolitik 30 marts 2009 - Radio-hetzer als V-Person entlarvt

 

Opdatering: 1 december 2009 - Fængsel til nogle, betinget dom for Verfassungsschutz agent Sandra Franke

Altermedia 1 december 2009 - Haftstrafen für Betreiber von Radio European Brotherhood – Bewährung für VS-Agentin

Lidt fra Fokus:

Den 31 årige Sandra Franke, alias 'Gefjon' fra Soltau og fem andre ung-nazister fra Berlin, Brandenburg og Nordrhein-Westfalen blev den 9. marts 2009 anholdt. De ansvarlige for 'European Brotherhood Radio' (EBR) blev anklaget for medlemskab af en kriminel forening, 'Volksverhetzung' og brug af symboler fra grundlovsstridige organisationer.

Fokus 30 marts 2009 - V-Person hetzte im Radio

Men Tysklands neo-Stasi nøjes ikke med at forfølge nynazistiske internetradioer

Også 'Pro' bevægelsen, som vi husker fra Pro Kölns anti-islamiske konference september 2008 må holde for.

Düsseldorf: I dag blev Verfassungsschutz-rapporten for Nordrhein Westfalen offentliggjort. Omkring 60 medlemmer fra Pro-bevægelsen samlede sig foran parlamentet og protesterede mod at deres bevægelse blev nævnt i rapporten og mod indenrigsminister Wolf. Denn havde kaldt Pro-bevægelsen i Nordrhein Westfalen som 'en trojansk hest for højreekstremisme ved kommunevalgene '. Verfassungsschutz-rapporten for Nordrhein Westfalen 2008, der på tre sider udførligt beskæftiger sig med Pro-bevægelsen, kan downloades her

Oversat fra :

Politically Incorrect 30 marts 2009 - Protest gegen NRW-Verfassungsschutzbericht 08

Pro-bevægelsens nye video

 

Relateret:

Det "demokratiske" Tyskland forbyder endnu en såkaldt nynazistisk gruppe. Denne gang blev ofret Heimattreue Deutsche Jugend (HDJ). Denne ungdomsorganisations "forbrydelse" består primært af at have lært unge tyskere at danse folkedans samt at syne gamle tyske folkeviser. Hertil kommer yderligere, at organisationen var kritisk overfor det multikulturelle samfunds velsignelser og jødisk indflydelse på tysk ånds- og samfundsliv. Forbuddet af HDJ er udtryk for en negativ ensretningstendens i Tyskland, hvor kun de organisationer og foreninger, der elsker indvandring fra den tredje verden, tilbeder jøder og hader alt tysk, er acceptable. Børnene skulle ikke have prøvet på at engagere sig i sunde aktiviteter i det frie; de skulle have sidded foran TV-skærmen og modtaget den underminerende pop-multitetniske propaganda, der strømmer ud af de fleste TV-kaneler, 'Robinson', X-Faktor, MTV, VIVA, og alt det andet sleskede shit man øsnker at korrumpere dem med. Multikulti, multietnisk, 'mangfoldighed'. 'Mangfoldighedheden' er dog kemisk renset for al fædrelandskærlighed, naturlighed eller identitet. Intet under det Tredje Rige står som noget stort for nogle.
DR 31 marts 2009 - Tyskland forbyder neonazistisk gruppe. (Hilmar Vester) Se også:

Der Spiegel 30 marts 2009 - German Government Bans Neo-Nazi Youth Group

Vaterland 30 marts 2009 - Die neuen VfS-Berichte: Von SED-Erben und trojanischen Pferden

Falske hatecrimes oversigt

Kommentar: Ved nærmere beskuelse kunne hele 'European Brotherhood Radio' internet-siden lige så godt være drevet af 'Verfassungsschutz' selv.


Print Post