Abraham 'Abe' Foxman - ADL
  Foxman: 'The New Testament is a lying, hateful, harmful book, ultimately responsible for the deaths of six million Jews in WW II.' and Is Zionism racist? Foxman: 'You bet it is. Every nationalism is'.
 

'Folk der kan lide Ron Paul, film med hvide helte, er bekymrede for illegal indvandring, høje skatter, eller er bange for arbejdsløshed kan være terrorister'.

Førende amerikanske 'menneskerettigheds-organisationer' c.q. 'racismevagthunde' grebet i grov politisering og manipulation.

For dem der jævnligt læser med her på bloggen, vil begreberne Anti Defamation League (ADL) og Southern Poverty Lawcenter (SPLC) ikke være helt nye længere.

Den 17 marts havde jeg et indlæg med en video med den amerikanske CNN-vært Lou Dobbs, der aflivede nogle af SPLC-centrets påstande om den 'stigende racisme', i en live debat med SPLCs direktør Mark Potok, og den 25 marts lod jeg den amerikanske præst og fremtrædende ytringsfrihedsforkæmper Ted Pike fortælle om hvordan muslimerne i USA nu bruger love skabt af ADL til at kræve beskyttelse mod kritik af Islam. (Links nederst)

Men for at alle kan være med, vil jeg lige repetere kort.

Anti Defamation League (ADL)er en underafdeling af den verdensomspændende jødiske frimurerorganisation B'nai B'rith.

Southern Poverty Lawcenter (SPLC)er en forening uden officiel jødisk dagsorden, men organisationen er oprettet af Jøder, og de fleste prominente talsmænd er Jøder.

Begge promoverer de sig selv som 'antiracistiske' c.q. 'menneskerettigheds-organisationer', der hævder de bekæmper antisemitisme, racisme, homofobi, islamofobi etc.

Officiel status

Begge har de formået at manøvrere sig selv i en position hvor de har fået en slags officiel status.

Dette går så vidt at begge organisationer arbejder som officielle rådgivere for regeringen og politi, blandt andet i sager vedrørende racisme, terrorisme, etc.. Begge organisationer underviser politifolk i hvordan de skal 'bekæmpe racisme' og meget andet.

SPLC er en langt mindre organisation, mens ADL er verdensomspændende med mere end 30 afdelinger bare i USA, organisationen har en fast observatørplads i FN, samt en egen censurafdeling i samarbejde med YouTube. Formand for den danske afdeling af foretagendet er i øvrigt forhenværende overrabbiner Bent Melchior.

Nu er organisationerne blevet afsløret på en sådan måde at offentligheden ikke længere kan ignorere det.

(Slut introduktion)

 

ALIPAC - 26 marts 2009

 
  Mark Potok SPLC - Lou Dobbs CNN
 

Nogle citater fra en Infowars artikel fra den 29 marts:

'Så godt som hele Missouri rapporten er sammensat af overfladisk omskrevne dokumenter der er offentlig tilgængelige på ADLs hjemmeside.'

'Simon Jester, en kommentator på Connect-Mid-Missouri forum fandt ud af at hele sektionen om Christian Identity bevægelsen i Missourirapporten var næsten ord for ord kopieret fra en ADL-kilde.'

'Det er værd at vide at ADL har været i forreste række når det gælder forsøg på at få hate crimes lovgivning gennemført både i lokal (de enkelte stater) og i føderal regi (hele USA). Indtil dato har 45 stater + District of Columbia love for 'bias crimes', hvoraf mange er baseret på ADLs model for hate crime lovgivning der oprindelig blev udarbejdet i 1981.'

[Lovforslaget] 'David Ray Ritcheson Hate Crimes Prevention Act af 2009 (HR 262) der kunne blive vedtaget i Kongressen i denne periode, vil oprette et føderalt hate crimes kommandocenter i Washington D.C. der alt i alt vil koste skatteyderne et årligt beløb på 10 millioner dollars.'

  Southern Poverty Law Center
 
  Joseph J. Levin - stifter SPLC
 
  Richard Cohen - President
 
  Mark Potok - Intelligence
 
  Howard Mandell - Rabbi - Board
 
  Heidi Beirich - Big Mouth
 
  Marsha Levick - Board of Directors
 
  Rhonda Brownstein - Legal Affairs

ALIPAC (Americans for Legal Immigration PAC) udsender en landsdækkende advarsel til alle lokale, statslige og føderale politimyndigheder, samt 'DHS Fusion Centers', en slags koordineringscentraler for diverse amerikanske politi, sikkerheds, og informationstjenester. Der advares mod at stole på falsk og politiserende research præsenteret af Southern Poverty Law Center (SPLC) og Anti Defamation League (ADL).

En national skandale så dagens lys i Missouri, efter deres 'MIAC (Missouri Information Analysis Center) Fusion Center' udgav et otte sider lang rapport, der indeholder mange falske påstande. Rapporten forsøger at kaste mistanke på millioner af amerikanere og forsøger at påvirke politiet politisk.

Missouri-dokumenterne

'Missouri-dokumenterne', som de kom til at hedde, katalogiserede flere end 32 parametre politiet skulle holde øje med som tegn på mulige forbindelser til såkaldte 'domestic terrorists', altså 'hjemlige terrorister', der kunne være en trussel mod politifolk, ansatte i retsvæsenet, og infrastrukturen.

Politiet blev instrueret i at spejde efter amerikanere der er bekymret for arbejdsløshed, skatter, illegal indvandring, bander, grænsesikkerhed, abort, høje leveomkostninger, våbenlove, FEMA, skattevæsenet, den amerikanske nationalbank; Federal Reserve, og den Nordamerikanske Union (en slags EU).

'Missouri-dokumenterne' sagde også at potentielle 'hjemlige terrorister' sandsynligvis kunne lide 'gun shows' (messer hvor der sælges våben), kortbølgeradioer, krigsfilm, film med hvide helte, Tom Clancy bøger, og præsidentkandidater som Ron Paul, Bob Barr, og Chuck Baldwin!

Southern Poverty Law Center kilde til rapporten

Southern Poverty Law Center blev citeret som værende kilden til 'undersøgelsen' der resulterede i 'Missouri Dokumenterne'. Derudover er forsøget på at kaste mistanke om voldelig og livstruende opførsel på millioner af amerikanere der er bekymret angående disse emner, helt på linje med de regelmæssigt udsendte politiske materialer der udgives af såvel SPLC som ADL.

Siden SPLC var opført som kilde til MIAC Missouri Dokumenterne, sendte ALIPAC den 20 marts 2009 et brev hvori man beder Missouris Guvernør Jay Nixon for mere specifik information om kilderne til materialet.

Politiorganisationer spredte 'Redox-propaganda'

'Da mange af os læste disse Missouri-dokumenter følte vi at de falske forbindelser, pseudoresearch og politiske angreb der findes i disse dokumenter kunne have været skrevet af SPLC og ADL,' sagde William Gheen fra ALIPAC. 'Vi blev chokeret over at se hvordan seriøse politiafdelinger udbredte den samme vanvittige politiske propaganda der distribueres af disse grupper.'

Oberst James F. Keathley, leder af Missouri State Highway Patrol sendte den 25/26 marts et svar til ALIPAC og andre kilder, der fortæller at 'Missouri Militia-dokumenterne' er blevet trukket tilbage, at der fremover vil være mere kontrol med kommende udgaver, at Missouri-dokumenterne ikke lever op til de høje standarder der forventes af MIAC, og at 'visse grupper af Missouri-borgere ikke vil blive udsat for i sådanne rapporter at blive udpeget på en upassende måde for at være associeret med særlige forbindelser'.

FOX Radio rapporterer

FOX Radio rapporterer at Missouris vice-guvernør Peter Kinder har bedt om at Missouris chef for den offentlige sikkerhed direktør John Britt sættes på non-aktiv. Rapporten fra FOX siger også at guvernør Kinder har udsendt en offentlig undskyldning til præsidentkandidaterne Ron Paul, Bob Barr, og Chuck Baldwin.

ALIPAC advarer politi og medier

ALIPAC advarer alle media, politifolk og politi-organisationer, at ADL og SPLC er politiske organisationer, med udtrykkelige politiske mål og dagsordener, der er fjendtlige mod disse kandidater, politiske partier og millioner af amerikanere der er blevet besudlet af IAC-rapporterne.

Mens såvel ADL som SPLC markedsfører sig selv aktivt, og søger roller som rådgivere for politiet og medierne, er begge grupper regelmæssigt engageret i politiske taktikker som dem vi kunne se i de nu tilbagekaldte Missouri-dokumenter. Materialer fra den ene eller begge organisationer bidrog til denne skandale.

'I fortiden har begge grupper udfyldt en rolle i USA ved at fremskaffe information om racistiske og potentielt voldelige grupper som Ku Klux Klan og nynazister,' sagde William Gheen.

'Desværre har deres mission transformeret sig til politiske forsøg på at afskildre næsten enhver amerikansk gruppering der er imod disse gruppers politiske dagsordener som værende forbundet med racistiske eller potentielt voldelige grupper, lige som vi så i disse skandaløse MIAC-dokumenter i Missouri.'

ALIPAC håber at fremtidige skandaler kan forebygges ved at udsende denne advarsel og ved at fremme bevidsthed om den falsk information der udspredes til politiet og medierne af Anti Defamation League og Southern Poverty Law Center.

Oversat fra:

ALIPAC 26 marts 2009 - Missouri MIAC Documents Scandal Leads to Advisory on SPLC & ADL

 

 

 

 

 

 

 

En afslørende artikel der går i dybden med ADLs kriminelle fortid, fremgangsmåder og forbindelser til mafiaen; et meget vigtig supplement til forståelse af ovenstående artikel:
Balder Blog 30 marts 2009 - Jødekartoteket - Om ADLs kriminelle historie og praksis

The Unveiling of B’nai B'rith by William Cooper Part 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Direkte Relateret:

Den amerikanske Tea Party-bevægelse er blevet mødt med tavshed af dansk presse – bortset fra en nedladende reportage i dagbladet Information fra premieren på en dokumentarfilm om den unge bevægelse.
Junikredsen 18 januar 2010 - ”They are all Whites! Every single one of them are White!”

Do you like Ron Paul or oppose abortion? You may be a member of a militia, according to a new report by a government information collection agency.
Fox News 23 marts 2009 - 'Fusion Centers' Expand Criteria to Identify Militia Members

Info Wars marts 28 2009 - 'Modern Militia Movement' Report Written with ADL Assistance

Balder Blog 17 marts 2009 - USA: CNN’s Lou Dobbs afslører racisme-center SPLCs løgne om stigning i ‘hate crimes’

Her fortælles lidt om SPLCs formue og cheflønninger! 'As of October 2008, the net assets of the SPLC were $170.240.129 ( 170 millioner dollars rund).
Chronicals 1 maj 2009 - Morris Dees SPLC - King of the Hate Business (Alexander Cockburn)

Morris Dees, sexually, is simply a creep. I hate to say it, but it’s true. He’s more than a womanizer; he’s an emotionally destroying monster. He’s a sexual psychopath and an emotional terrorist. As a man, he has no class. As a human being, he’s no good. The guy’s simply a prick. In White society, sooner or later, guys like this get punched out or even get their asses kicked. In more primitive societies, they might just get killed. He’s probably avoided all this because he’s rich.
Robert Lindsay 23 juni 2009 -
Morris Dees, Pathological Narcissist and Ultra-Creep

Southern Poverty Lawcenter - Homepage


Relateret:

Vhs 8 maj 2009 - Nogle bud til en eventuel ytringsfrihedskonference

Balder Blog 2 maj 2011 - Hvordan det jødiske ADL fortsætter med at promovere hate-speech-love i stadig flere nye lande (ADL forsøger sig nu også at sælge sine censurdagsordener i Tyrkiet og Sydamerika)

Balder Blog 1 maj 2009 - Ezra Levant: Det Canadiske Jødiske Kongres finansierede Nazipartiet 

Balder Blog 25 marts 2009 - Hate Law Jihad - Muslimers forsøg på at lovgive mod islamkritik i USA

Balder Blog 11 oktober 2008 - Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det

Balder Blog 24 november 2008 - Europaråde Europas ‘anti-had’ love blev primært skabt af det jødiske Anti-Defamation League (oversættelse af Ted Pike artikel)

Balder Blog 10 april 2009 - Hvordan jødiske organisationer verden over arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL (Ted Pike - Hate Laws)

Balder Blog 4 nov 2008 - En yndig provins i Neuropa, Metockdommen, Durban2 og den europæiske arrestordre

Balder Blog 10 april 2008 - Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur - ADL Video Content

Balder Org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | England | Frankrig | Canada | Holland


Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust-denial


Print Post