Svend Auken, Rune Engelbreth Larsen, TV-journalisterne og alle de andre der får fugtige øjne hver gang den nye frelser åbner munden på et eller andet historisk sted eller historisk øjeblik, må gå skuffet hjem. Eller er det vigtigere hvem der fører politikken end hvad politikken går ud på? En tanke der også er blevet luftet på Uriasposten.

Se denne underholdende video fra MSNBC hvor Bush og Obamas udtalelser sammenlignes. Videoen ender med at den mand som af nogle anses for at være Obamas mentor og egentlige bagmand, den polsk / jødiske indvandrer Zbigniew Brzezinski, en af grundlæggerne af det berygtede Council On Foreign Relations (CFR) / Trilateral Commission, som også vores helt egne Lene Barmfager har forbindelser til, får lov til at kommentere.

 

Barack Obama Is Just Like George Bush

 


Print Post