Opdatering: Balder Blog 10 februar 2010 - England: Kendt imam Mohammed Hanif Khan sigtet for homoseksuel pædofili og Vollsmose - Hussam Dabbas: Danske Piger 25 Øre (Video)

Kun fordi BNP blandede sig skete der noget, siger bedstefar til 12 år gammelt offer for muslimsk bande

 
   
 
  Voldtægtsoffer
   
 
  Voldtægtsoffer - Sverige - Linda
   
 
  Voldtægtsoffer - Sverige

Den 25 marts arresterede politiet i en by i det nordlige Storbritannien halvtreds (50) muhamedanske pædofile der mistænkes for at have været blandet ind i racistisk seksuel misbrug 'grooming'* og voldtægt af mindreårige hvide piger.

[* 'grooming' bogstaveligt 'at soignere', betyder nu 'opdrage' eller gøre klar til udnyttelse / prostitution]

De sidste tre måneder har British National Party (BNP) samarbejdet med forældrene til unge hvide seksuelt misbrugte piger i to byer i det nordlige Storbritannien.

Vi har endnu ikke offentliggjort de informationer vi har indsamlet, da vi venter på at politiet afslutter dets undersøgelser og anholder det involverede afskum, for at sikre at de ikke flygter til deres oprindelseslande.

Tre mænd har været indblandet i 'grooming' og organiseret voldtægt af hvide piger så ung som 11 år.

I dag vil nyheden muligvis blive offentliggjort på en pressekonference.

Hvis nyheden om disse anholdelser ikke bliver offentliggjort i medierne, så er det fordi regeringen har pålagt medierne en såkaldt D-klausul (D-Notice), og har udstedt et forbud mod viderebringelse af nyheden til offentligheden.

Hvis dette er tilfældet, og hvis nyheden ikke når medierne, vil BNP alligevel offentliggøre denne nyhed på internettet.

Vi har filmet interviews med familiemedlemmer af disse og andre børn der har lidt under behandlingen fra disse kriminelle, og vi vil udstille denne sag på BNP-TV.

Vi har også optaget interviews med en familie i en anden nordlig by der også har lidt under de muslimske seksmisbrugernetværk, med flere end tyve hvide piger er blevet misbrugt. Pædofilinetværket bliver pt. undersøgt af politiet, og vi kan ikke fortælle nøjagtigt hvilken by det drejer sig om, indtil politiet har anholdt sexterroristerne.

Vi har også et interview med andre mennesker der har været det samme igennem som disse piger, hvor politiet har 'tabt' bevismaterialet, så ingen af disse sager nogensinde kom for retten.

Strafforfølgelsen af Nick Griffin blev sat i gang netop fordi han havde informeret offentligheden om at denne organiserede kampagne af sexterrorisme og voldtægt af unge hvide piger foregik i hele landet; for dette oplysningsarbejde kvitterede den offentlige anklager og retsvæsenet med strafforfølgelse.

[..]

Ved at benægte at problemet findes, og ved ikke at advare offentligheden og forældre mod mænd af muslimsk herkomst, bliver vore børn hver dag udsat for risiko på grund af den stilhed der pålægges medierne.

Samtidigt med at regeringen og medierne pumper endeløs multikulturel propaganda ud mod 'racisme' og 'islamofobi', kræves der stilhed når vores børn er ofre af organiserede voldtægtskampagner.

Regeringen og politiet lader til at tro at det at vil hjælpe at holde 'ekstremisme' i de muhamedanske samfund ned hvis de bevarer stilheden om de organiserede voldtægtskampagner, da det kunne give ammunition til nogle islamiske radikale, hvis de anholdt og retsforfulgte disse kriminelle, der vil fremføre at Muhamedanere bliver udsat for forfølgelse af politiet.

Dette er ikke første gang muslimske voldtægtskampagner mod unge hvide piger er blevet undersøgt og strafforfulgt. Her er nogle eksempler fra de senere år: 1|2|3|4|5|6|7|8|9|

John Lee Barnes

Nogle tekststumper er udeladt, oversat fra:

21 Century British Nationalism - Muslim Paedophile Rings - Sexual TerrorismKun fordi BNP blandede sig skete der noget, siger bedstefar til en 12 år gammel britisk pige der blev gravid efter at være blevet offer for endnu en muslimsk pædofilbande.

 
  Charlene Downes 14 år - England
  Først voldtaget derefter forarbejdet til kebab og cement-mørtel efter hun forsvand i november 2003.
To muhamedanere, en af dem en tidligere socialrådgiver er blevet sigtet for mordet og for at have hjulpet med at skaffe liget af vejen.

Iyad Albattikhi, 28 år, der drev Funny Boyz takeaway i Blackpool, er sigtet for mordet. Forretningens medejer Mohammed Raveshi, en 49 år gammel socialrådgiver og plejefar, er sigtet for at have hjulpet til med at skaffe liget af vejen. læs mere på engelsk | dansk

   
  Hussam Dabbas - Vollsmose
  Hussam Dabbas - Vollsmose
'Danske piger 50 øre' Dømt for voldtægt.
   
 
  Sarah - Voldtægtsoffer - Sverige

Bedstefaderen hvis navn er BNP bekendt, men som vi ikke offentliggøre for at beskytte ofrets identitet, gav denne kommentar som reaktion på anholdelsen af 7 muslimske mænd i Rotherham i forbindelse med det seneste tilfælde af 'grooming'. Anholdelserne blev bekræftet af en talsmand fra South Yorkshire politiet.

'Seks mænd i alderen mellem 19 og 29 år fra bydelene Clifton, Masborough og Broom i Rotherham og fra Shirecliffe området i Sheffield blev anholdt den 25. marts.'

'En 20 årig mand fra Moorgate området blev anholdt den 26 marts og hjælper nu politiet med efterforskningen'

Bedstefaderen blev desperat efter han havde kontaktet politiet, og fik at vide at der ikke var noget de kunne gøre i sagen.

Han kontaktede derefter den lokale BNP aktiviste Marlene Guest, [tidligere Liberal Democrat] der talte med politiet. Efter politiet blev klar over at BNP ville offentliggøre sagen og begynde en kampagne om emnet, spurgte de hende ikke at offentliggøre skandalen mens de undersøgte sagen.

Bedstefaderen der oprindeligt kontaktede Mrs. Guest var meget lettet at der nu var blevet anholdt nogle formodede gerningsmænd.

'Jeg er overbevist om at det først var efter BNP truede med at offentliggøre sagen at der skete noget', sagde han.

Tak til British National Party

'Jeg vil sige tak til BNP for at lægge pres på politiet så der endelig skete noget. Det var lige hvad vi havde brug for, for at retfærdigheden skulle ske i forbindelsen med disse afskyelige handlinger.'

Fremgangsmåden som Muslimer bruger for at gøre unge naive piger klar til seksmisbrug ved brug af stoffer er så udbredt i Storbritannien at det endda har været omtalt i parlamentet.

Ann Cryer et Labourmedlem af 'Commons Home Affairs Select Committee', har fortalt at hun har modtaget klager fra mødre i sin kreds over unge perler der var ud efter deres mindreårige døtre.

Selv om aktivister påstår at unge piger i hundredvis allerede går på omgang blandt muslimske mænd, sagde hun at forsøg på at tale om problemet med lokale ledere havde været uden succes, da de fleste af dem benægtede omfanget af problemet.

Labour-medlem Mrs. Cryer sagde at forældre havde beklaget sig over det gøres muligt for de kriminelle netværk at udsøge sig unge piger som ofre fordi autoriteterne tøver med at tage problemet op af frygt for at skabe raceuro i områder med mange medlemmer af etniske minoriteter.

BNPs talsmand for politisager, den tidligere politiinspektør Michael Barnbrook, har formelt kaldt på en offentlig undersøgelse af problemets omfang i hele landet.

'Vi beder politiet at undersøge dette som et nationalt problem, og ikke som individuelle lovovertrædelser, ' sagde Mr. Barnbrook.

'Disse ting bør klassificeres og forfølges som racistisk kriminalitet. Gerningsmændene bør blive deporteret efter endt afsoning, og der bør afholdes kurser på skoler hvor eleverne advares mod faren fra disse sex-misbrugs-bander.

Oversat fra:

BNP 26 marts 2009 - Only the BNP Made Something Happen, Says Grandfather of Latest Muslim Sex Grooming Scandal Victim

Indvandring 2001, Bølge af voldtægter - Vollsmose Hussam Dabbas: Danske Piger 25 Øre
 

Relateret:

Balder Blog 23 juli 2012 - Denmark: Half of all rape convicts are immigrants and their descendants

Balder Blog 10 februar 2010 - England: Kendt imam Mohammed Hanif Khan sigtet for homoseksuel pædofili

dansk Balder Blog 21 november 2009 - Denver - USA: 26 racistiske overfald - 32 sorte anholdt for hate crimes   

Balder Blog 18 november 2009 - Scotland Yard afslører at 92% af alle gruppevoldtægtsmænd i London er ikke-hvide

Balder Blog 12 september 2009 - Tysk historiker Götz Aly på multikulti udstilling: Allierede sorte soldater var voldtægtsmænd

dansk Balder Blog 1 september 2009 - England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer

Balder Blog 17 april 2009 - Norge: Alle overfalds-voldtægter de sidste tre år begået af ikke vestlige indvandrere

Balder Blog 28 marts 2009 - England: Muslimsk pædofil-netværk afsløret - 50 Muslimer anholdt  (Med video Indvandring 2001, Bølge af voldtægter - Hussam Dabbas & Halit Sevik: Danske Piger 25 Øre - Mette Severin som har beskæftiget sig med piger der er ramt af muslimske voldtægter og andet misbrug, advarer unge danske piger mod at indlade sig med muslimske mænd og drenge.)

Kulturkløften 24 februar 2009 - voldtægt: 65 % af alle voldtægter i Oslo begås af “ikke-vestlige indvandrere”

Lone Nørgaard - Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige

Balder.org - Våldtäktsvågen i det statsfeministiska Sverige (Lone Nørgaard)

Balder Blog 10 juni 2006 - The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhammedansk politi i England som 10 gange så korrupt som indfødte Briter


Print Post