Og - Den sidste af de få - WWII Spitfire-pilot slutter sig til BNP (højre klumme)

 
  Commander Doug Tidy og Spitfire
 

WWII Spitfire-pilot slutter sig til BNP

The Battle of Britain 2009

En af de sidste ad de få tilbageblevne Spitfire-piloter fra anden verdenskrig har offentligt bekendtgjort sit medlemskab af, og støtte til British National Party.

'Jeg var stolt af at have kæmpet for denne nation under anden verdenskrig, og ved at melde mig ind i British National Party, kæmper jeg stadigvæk for det britiske folks frihed og identitet, ' sagde eskadrilleleder Tidy.

Da han talte ved BNPs seneste Battle for Britain road show i sydvesten i nat, bekræftede Doug Tidy at han nu er en af de tre spitfire-piloter fra anden verdenskrig der havde meldt sig ind i BNP.


Commander Doug Tidy & Nick Griffin

BNP-leder Nick Griffin udtrykte sin taknemmelighed for Tidys opbakning, og sagde at det var ofre fra tapre folk som mænd som Commander Tidy der tjener til inspiration for det moderne British National Partys kamp.

'Vi er stolte af at have mænd af eskadrilleleder Tidys statur i vores rækker,' sagde Griffin. Vores bestræbelser på at holde Storbritannien britisk styrkes af opbakning af mænd som ham, der har sat deres liv på spil for at forsvare denne nation.' Oversat fra:

BNP 21 marts 2009 - The Last of the Few — World War II Spitfire Pilot Joins BNP

 

  Nick Griffin's Speech
   
  Henry Grunwald
  Henry Grunwald
Board of Deputies of British Jews

Board of Deputies of British Jews (herefter Board of Deputees), den magtfulde jødiske organisation i England er igen begyndt en kampagne mod Storbritanniens eneste virkelige repræsentantskab for de indfødte Briters rettigheder. Denne gang er det for at forhindre partiet i at få fremgang ved de europæiske valg i juni.

Kampagne-slagordet lyder 'deres stemme eller din,' og initiativtagerne opfordrer lokalsamfund og grupper til at forene sig og starte lokale arrangementer for at understrege faren fra BNP, og vigtigheden af at stemme for et af de store partier.

I de næste uger vil Board of Deputees distribuere 1.000 sæt der indeholder alt der er brug for at starte en lokal kampagne, derunder plakater, postkort, flyveblade, klistermærker og balloner.

Et regionalt netværk for at støtte lokale grupper er også blevet oprettet.

Den jødiske forening sagde at den ønskede at dens kampagne skulle blive et fremstød på tværs af samfundene for at 'stå sammen mod racisme og ekstremisme' og sende et budskab til 'dem der er fortalere for hadets politik.'

Vi skal forene os som samfund for at sige nej til en politik af had og ekstremisme, hvor de end er', sagde Henry Grunwald, præsident af 'Board of Deputies of British Jews. 'Den ulykkelige virkelighed er at BNP er ved at vinde momentum og meget vel kunne have succes ved de kommende valg.'

'Jeg vil ikke skulle sige at jeg lænede mig tilbage og ingenting sagde mens en racistisk kampagne lanceres i Storbritannien.'

Board of Deputees gør alt den kan gøre for at hjælpe lokale grupper i vores kollektive kamp mod BNP, og jeg håber at vi sammen vil klare udfordringen, ' sagde Grunwald.

BNP siger at partiet vil stille med kandidater i alle regioner i Storbritannien, hvilket betyder at hvis det vinder, kunne partiet repræsentere en af de større byer som Manchester eller Birmingham i EU.

I nogle valgkredse har BNP kun brug for 7,5 % af stemmerne for at vinde en plads i det europæiske parlament. I sidste års byrådsvalg i vandt BNP et sæde i byrådet i London.

'Vi vil have samfundet til at sprede ordet om valgene og truslen der udgøres af BNP. Brug dine demokratiske rettigheder og registrerer dig som stemmeberettiget før den 18. maj for valget i juni.

Jo højere opkomsten er i hele landet, jo sværere er det for BNP at få succes. Alle stemmer for et af de større partier er en stemme mod ekstremisme,' sagde Grunwald.

Kampagnen fra Board of Deputies of British Jews har en hjemmeside www.fight-racism.co.uk og en Facebookgruppe: 'Din stemme eller Deres'.

Kilde:

Jerusalem Post 22 marts 2009 - UK Jews protest far-right party

Kommentar: Ja, 'Board of Deputies of British Jews' uddeler kampagnepakker til 'lokale grupper'.

Mon det er 'lokale grupper' som dem der for knap 14 dage siden smadrede en kampagnebus fra BNP, og bankede et af medlemmerne med en hammer?

Sidste gang den jødiske organisation erklærede de britiske indfødte krig i samme anledning var det i samarbejde med en række voldelige organisationer på den yderste venstrefløj, som det berygtede 'Searchlight', ledet af den jødiske marxist og dømte forbryder Gerry Gable.

Eva Greenspan en jødisk indvandrer fra Polen stod den gang i spidsen for kampagnen.
Mere om det på Balder Blog 23 marts 2008.

BNP 21 marts 2009 - The Last of the Few — World War II Spitfire Pilot Joins BNP

Relateret:

Balder Blog - 17 oktober 2009 - British National Party får uventet støtte fra jødiske kredse i racismesag

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer

Balder Blog 20 februar 2009 - England: British National Party vinder ’sikker’ Labour-kreds 

Balder Blog 23 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten! (Tina Hvidbjerg Ilm blev frataget sin status som Jøde)

Lige som i Danmark:

Muhamedanere og Jøder bekriger i fællesskab repræsentanter for den indfødte befolkning.

Balder Blog 23 marts 2008
- Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationaltsindede parti BNP (Eva Greenspan fra Polen)

Balder Blog 9 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, jødeforfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse


Print Post