Israelerne efterlod graffiti og ødelæggelse

I vores del af verden er vi ikke vant til at det er præsterne der fører an i krigspropaganda og ligefrem opfordrer til drab på civile. Det er noget der kendetegner arabere og islamister tror vi. Men de jødiske rabbinere kan godt konkurrere med imamerne når det kommer til opfordringer om hellig krig og drab på civile.

Hernede en artikel fra Daily Mail.

'I kæmper en religiøs krig mod ikke-jøder': hvad rabbinere fortalte israelske soldater

Det er kommet for dagen at rabbinere i den israelske hær under Gaza-offensiven fortalte kamptropper at de var ved at udkæmpe 'en religiøs krig'.

En befalingsmand fra hæren skrev i dag i en israelsk avis om de chokerende befalinger, én dag efter det kom frem at man fortalte israelske soldater at de kunne dræbe uskyldige civile under krigen.

T-shirts lavet for israelske soldater efter IDF-kurser

Det måske mest chokerende design viser en palæstinensisk kvinde der græder ved siden af sin døde barns grav, også i sigtekornet af en riffel. Med slagordet 'Better use Durex' antydes det at det havde været bedre hvis barnet aldrig var blevet født.
(Se billedet længere nede)

Mere hos:

Sky News fredag 20 marts 2009 - Israeli Army T-Shirts Mock Gaza Killings

Venstre: One shot two kills | Højre: 'The smaller, the harder'  
 
BBC Newsnight: The Rise of Israel's Military Rabbis (Part 1 of 2)
 
BBC Newsnight: The Rise of Israel's Military Rabbis (Part 1 of 2)
 

Guddommelig forsyn med ret til at dræbe

  Fra DR 27 januar 2009 - video nederst
 
  Rahid Abed Rabbo
 
  Alt inventar var smadret
  Avital Leibovich - Major - IDF
  Avital Leibovich - Major - IDF
  Steffen Kretz DR i Gaza
  Steffen Kretz DR i Gaza
 
  UK Baroness Jenny Tongue: 'The constant accusation of Anti-Semitism to silence Israels critics is vindictive'
 
  UK Jewish MP Gerald Kaufman: Israel acting like Nazis in Gaza
 
  Israels ambassadør Arthur Avnon reagerer på T-shirt sagen i Deadline tirsdag 14 april 2009. Israelske soldaters t-shirts provokerer - YouTube

'Budskabet var meget klart: Vi er det jødiske folk, vi kom til dette land ved en mirakel, Gud førte os tilbage til dette land og nu skal vi kæmpe for at smide de ikke-jøder ud der er på tværs ved vores erobring af dette hellige land,' sagde befalingsmanden.

Rams historie, der blev bragt under pseudonym for at skjule soldatens identitet, blev offentliggjort af den venstreorienterede avis Haaretz på den anden dag med afsløringer der rystede det israelske militær.

Informationerne blev lækket fra et møde den 13 februar, hvor medlemmer af den israelske hær delte deres oplevelser i Gaza med hinanden.

Nogle veteraner fra den israelske hærs militærakademi fortalte om drab på civile og fortalte om deres indtryk at dyb foragt for palæstinenserne gennemsyrer den israelske hærs rækker.

Akademiets direktør Danny Zamir bekræftede at torsdagens beretninger var autentiske.

Følelsen af en næsten religiøs mission

I avisens weekend-udgave der udkom i fredags, citerede dagbladet 'Ram' for at sige at hans indtryk af den 22 dage lange operation var 'følelsen af en næsten religiøs mission'.

Det begyndte da en from sergent i hans deling 'samlede hele kampstyrken og ledte bønnen for dem der gik i krig', sagde han.

'Da vi var i Gaza sendte man os hæfter fyldt med salmer, en masse salmer. I det hus hvor jeg var i en uge kunne vi have fyldt et helt værelse med de salmer de sendte.'

Officeren følte at der var 'en stor afgrund mellem hvad uddannelseskorpset sendte og hvad den israelske hærs rabbinat sendte ud.

Korpset distribuerede pamfletter om historien af Israels kampe i Gaza fra 1948 til i dag, sagde han.

Rabbinatets budskab

Men rabbinatets budskab gav mange soldater en fornemmelse af at 'denne operation var en religiøs krig'.

En befalingsmand fra Rams Givat Brigade, der blev kaldt Aviv, huskede sin tvivl om ordrer til at smadre døre ved hjælp af pansrede vogne og skyde alle der var indenfor, etage efter etage.

Ved denne lejlighed blev ordren udvidet med at der skulle være megafoner med, så fremstormende tropper kunne fortælle beboerne at de havde fem minutter til at komme ud eller blive dræbt.

Avis sagde at 'der opstod et pinligt øjeblik' da han instruerede sine mænd og der var én der stillede spørgsmål ved han ordre, han sagde 'yeah'? Alle der er derinde er terrorister, det ved alle...

'Og da sang hans støtter med i koret: 'Vi skal dræbe alle der er derinde, ja, alle i Gaza er terrorister' og alt det andet medierne fylder vores hoveder med, sagde Aviv..

Det palæstinensiske centrum for menneskerettigheder (PCHR) har sat de palæstinensiske tabstal under krige til 1.417 - 926 civile, 236 soldater og 255 politifolk. Israelske myndigheder har bestridt disse tal. 13 israelere blev dræbt.

I går bestred den israelsk tænketank 'International Policy Institute for Counter-Terrorism' konklusionen at nær ved 1000 civile borgere blev dræbt i Gaza. Den påstod at en statistisk analyse af PCHRs liste af dræbte civile viste et disproportionalt antal unge mænd i den kampdygtige alder.

Forsvarsminister Ehud Barak besvarede i går afsløringerne fra hæren ved at gentage Israels beskrivelse af dets væbnede styrker som de mest moralske i verden. IDF, den israelske hær sagde at hærens jurister havde beordret en undersøgelse.

Ifølge en soldat ved navn Moshe, bliver undersøgelser af opførsel på slagmarken ikke taget seriøst.

Han sagde at holdningen kunne opsummeres som: 'Det lyder ikke rart at sige det men alle er ligeglade. Vi undersøger intet. Det er ved der sker under kampe.

 

 

 

 

Oversat fra:

Daily Mail 20 marts 2009 - 'You are fighting a religious war against gentiles': What rabbis told Israeli soldiers in Gaza war

Sky News fredag 20 marts 2009 - Israeli Army T-Shirts Mock Gaza Killings

Bob Dylans åndelige vejleder: Manis Friedman

Like the best Chabad-Lubavitch rabbis, Manis Friedman has won the hearts of many unaffiliated Jews with his charismatic talks about love and God; it was Friedman who helped lead Bob Dylan into a relationship with Chabad.

But Friedman, who today travels the country as a Chabad speaker, showed a less warm and cuddly side when he was asked how he thinks Jews should treat their Arab neighbors.

"The only way to fight a moral war is the Jewish way: Destroy their holy sites. Kill men, women and children (and cattle)," Friedman wrote in response to the question posed by Moment Magazine for its "Ask the Rabbis" feature.

Friedman argued that if Israel followed this wisdom, there would be "no civilian casualties, no children in the line of fire, no false sense of righteousness, in fact, no war."

"I don't believe in Western morality," he wrote. "Living by Torah values will make us a light unto the nations who suffer defeat because of a disastrous morality of human invention."

Haaretz - 9 juni 2009 - Chabad rabbi: Jews should kill Arab men, women and children during war

Haaretz - 8 juni 2009 - Prosecution drops indictment against settler filmed shooting Palestinians

Relateret:

Politiken 24 marts 2009 - Israelske soldater skænder palæstinensere (Line Prasz)

Politiken 24 marts 2009 - Videooptagelser underbygger FN's anklager mod Israel

The Guardian - Gaza war crimes investigation (videos)

Gruppe af israelske eks-soldater: Militærets top står bag moralsk deroute. [..] Andre soldater beskriver rabbineres instruktion i, at man udkæmpede en »religionskrig«. Militærets chefrabbiner Avichai Rontzki udbredte for eksempel sloganet: »Den, der er barmhjertig mod de grusomme, vil ende med at være grusom mod de barmhjertige.« Mottoet blev anvendt som en opfordring til, at tropperne skulle udvise den maksimale brutalitet og hensynsløshed over for palæstinensere.
Berlingske Tidende 23 marts 2009 -Nye anklager mod israelske soldater

Harald Tribune 23 marts - UN report says Israel used boy as human shield

Slate 23 marts 2009 - An Army of Extremists (Christopher Hichins)

Mondoweiss 20 marts 2009 - Racist and sexist Israeli military shirts show the mindset that led to war crimes in Gaza

Haaretz 20 marts 2009 - Shooting and crying

Haaretz 20 marts 2009 - Dead Palestinian babies and bombed mosques - IDF fashion 2009

Berlingske Tidende 20 marts 2009 - Rabbinere manede til religiøs krig i Gaza

Israelske soldater fortæller, at de har begået drab på civile og bevidst ødelagt privat ejendom under den militære operation i Gaza.
Politiken 19 marts 2009 - Israelske soldater afslører drab på civile

Jyllands Posten 20 marts 2009 - Rabbinere manede til religiøs krig i Gaza

 

Israelske soldater smadrer palæstinensiske hjem i Gaza
DR 27 januar 2009 - Steffen Kretz og David Rathje YouTube

 

Kommentar: Endlösung - Mens israelere kan udleve deres institutionaliserede religiøse racisme åbenlyst med T-shirts der opfordrer til drab på civile, anført af statsansatte rabbinere der kræver at de israelske soldater skal dræbe så mange som muligt inklusiv civile, skriver jødiske journalister i Danmark som f.eks. Anders Jerichow, Adam Holm og Peter Wivel, forsvarstaler for Israel, advarer ved enhver lejlighed om 'den nye antisemitisme' og kommer med skræmmehistorier om nazismens genkomst... Er dobbeltmoral en særlig jødisk egenskab?

Den nye antisemitisme

 
  IDF T-shirts motiver
 
  Ikke en gang nazipropagandisten Julius Streicher producerede sådanne motiver. Alligevel blev han dødsdømt ved Nünbergprocessen og hængt.

Begrebet 'Den Nye Antisemitisme', er for øvrigt et begreb man forsøger at få indført på samme måde som Muhammedanerne ønsker at få indført et forbud mod 'islamofobi' og religioner ved Durban2. 'Den Nye Antisemitisme' er et begreb der forbyder stort set al ytringsfrihed; det indeholder blandt andet at en hel række forskellige ting skal defineres som 'antisemitisk' hvad det slidte tyggegummibegreb end må betyde, her et par eksempler:

Anti-jødiske handlinger til anti-jødiske attituder: At beskrive Jøder som mere loyal overfor Israelske interesser end interesserne fra de lande de selv bor i, at Jøder skulle have en stor indflydelse i medierne, økonomien eller regeringen. Men der er meget mere; USA skal støtte jødiske krav i andre lande, så som erstatninger for holocaust, bekæmpelse af 'antisemitisme' (den samme antisemitisme som resolutionen lige har nydefineret til at omfatte så godt som al modstand mod jødiske interesser) i hele verden.

Som et plaster på såret nævnes der at: 'ansvarlig kritik af Israel selvfølgelig er tilladt'. Men denne forsikring viser måske endnu bedre end de nævnte eksempler hvad det hele går ud på: herved er ansvaret lagt over i hænderne på dem der i givet fald skal afgøre hvad der falder ind under dette gummibegreb.

Det er en lov der simpelthen kriminaliserer en række lang række specifikke synspunkter. Man kunne lige så godt lovgive om at det ikke længere er tilladt at mene at rødhårede er mere opfarende end andre.

Ovenstående yderst summariske gengivelse af 'The Global Anti-Semitism Report' og den resolution der blev vedtaget som resultat, er indtil videre ikke noget der har strafferetslige konsekvenser. Men den amerikanske regering har forpligtet sig til at opfylde dagsordenen, udbrede dens synspunkter i udlandet, og 'overvågne antisemitisme' i hele verden.

Det sidste vil som alt andet sikkert også blive varetaget af B'ai B'rith og sine mange tentakelorganisationer, så de ønskede resultater vil være sikrede.

Man skulle tro Jøderne stadigvæk levede i Nazityskland siden de har brug for så mange særlige protokoller der skal holde dem fri for kritik! Det er jo en hel industri det her.

Læs hele den skræmmende lov her: Global Anti-Semitism Review Act


Kommentar:

Den sidst nævnte Peter Wivel kom med et haddryppende indlæg mod europæiske patrioter, som Geert Wilders, og det tyske NPD og ønsker i øvrigt at begrænse ytringsfriheden, for ifølge ham kan 'Hadetale i værste fald dræbe'.

Ja Wivel, tag du en tur til dit elskede Israel, og undersøg hvad der bliver talt om der, i parlamentet, på gaden, og i ikke mindst i synagogerne, inden du kommer med mere svineri
mod de europæere der har nok af den muhamdanske indvandring, og som i Tyskland, har nok af den jødiske besættelse der foreskriver og sørger for at tyskerne skal hade sig selv til evig tid. Og spar os for mere sludder om holocaust; vi har vores egne døde at minde selv om de næsten var glemt, på grund af jødernes selvbestaltede professionelt iscenesatte monopol på lidelse.

Den ortodokse mandlige Jøde siger en daglig bøn, hvor i han takker Gud for ikke at være født som kvinde, æsel eller Goyim.
Under jødisk dirigenter beder tyske børn jævligt 'forbandet er jeg og min slægt til evig tid fordi vi gassede mindst 6.000.000 Jøder', ære være holocaust, amen.

I et indlæg fra 24 februar 2009 beklager Wivel sig over 'at vestens Jøder stilles til regnskab for Israels politik, og at 'mange chancen for at håne og ydmyge jøder.'

Ja det var mærkeligt at 'vestens Jøder stilles til regnskab..', sjovt nok har jeg hørt dette og lignende påstande og beskyldninger mod vestens oprindelige folkeslag mange gange før. Og hver gang er det kommet fra folk, der netop har gjort sig bemærket ved deres store solidaritet med Israel. Både tudefjæset Claus Bentow (konvertit og næstformand
i Dansk Zionistforbund)
, rabbiner Bent Lexner, og Bent Melchior har argumenteret med at Israels politik ikke er 'alle diasporajøders ansvar' .

Og det er også delvist rigtigt, men kun meget delvist. For uden disse Jøder i ledende stillinger i politik, organisationer ('anti-racisme', 'menneskerettigheder') og medierne især i USA men også i Europa, ville det formentlig hurtigt være slut med Israels aggresive ekspansionspolitik.

Og der er bestemt Jøder der distancerer sig fra Israelsk politik, men det er de senere måneder blevet ret tydeligt at Zionismen har fat i en stor del af de mest fremtrædende Jøder i politik og medier, ikke som man kunne forvente kun fra den højreorienterede del af spektret, men sandelig også fra venstreorienterede multikultipromoverende journalister.

Disse venstreorienterede multikultitilhængere og 'antiracister', ofte ateister viser med alt tydelighed hvor meget etnicitet betyder. Et par dråber jødisk blod og måske en omskåret tjissemand er åbenbart nok til at almindelig
moral og konsekvens erstattes med den særlige der findes udbredt hos medlemmer af klanen.

Opdatering:

Balder Blog 13 november 2010 - Ottawa Declaration on Combating anti-Semitism - Censurforslag fra EUMC rent Zionistisk bestillingsarbejde (Kritik af Zionisme skal umuliggøres - Vidtgående censurforslag)

Og kommentaren fra Kevin MacDonald:
Occidental Observer January 27, 2009 - The Global Anti-Semitism Report: The organized Jewish community opposes free speech

Til hvem der ikke kan se hvor farligt et fortilfælde det her er; prøv at fantasere dig til at Muslimer kunne få vedtaget noget lignende. Derfor er det vigtigt at også de jødiske censurforsøg erkendes og påtales. Alt andet er at tørre gulvet mens vandhanen løber.


Jewish Bulletin of Northern California - Jødiske journalisters moralske dillema

Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust-denial

 


Print Post