30 rødfascister med hamre smadrede kampagnebus og medlem af British National Party

BBC News 14 marts 2009

Et medlem af British National Party (BNP) blev angrebet med en hammer da aktivister ankom til et kampagnemøde i nærheden af Manchester.

  Tony Ward
  v
  Demokratiets sande ansigt

En voldsepisode opstod fredag aften, da 30 mennesker omringede et køretøj fra British National Party (BNP) udenfor Ellesmere Pub på St Helens Road i byen Leigh.

Tony Ward (48), blev slået med en hammer, og kom senere under behandling på et sygehus.

En 25-årig mand blev anholdt, mistænkt af at have forvoldt alvorlig legemsbeskadigelse, er siden løsladt af politiet på kaution.

Politifolk ankom til pubben og fandt at BNP-bussen var blevet væltet, sagde en talsmand for politiet.

Trafikken blev dirigeret udenom St Helen's Road, mens bussen blev fjernet og vejen blev lukket. Vejen blev genåbnet senere.

Et vidne fortalte BBC News: 'De havde hamre og smadrede køretøjet, smadrede alle vinduer, og rev kofangeren af, de smadrede den totalt.'

'Jeg blev chokeret over det jeg så.'

En indsamlingskampagne var planlagt på Pure Nightclub i Leigh, men den blev aflyst i sidste øjeblik.

Simon Darby, partiets vice-præsident sagde: 'Dette var et voldeligt angreb fra en gruppe voldsmænd hvorunder et af vore medlemmer blev slemt tilredt'.

'Men vi lader os ikke kue'

BNPs Nick Griffin har været i området for at være vært for mødet, sagde Darby.

Oversat fra:

BBC News 14 marts 2009 - BNP member attacked with hammer


Voksende popularitet får panikken til at stige

British National Party kan for tiden kan glæde sig over en stadig voksende popularitet hos vælgerne, på trods af både rødfascister, muhamedanere og ikke mindst det officielle Storbritanniens modarbejde og alvorlige chikane, som systematiske fyringer når en mand 'afsløres' i at være medlem af det forhadte BNP.

Der er nu en panikagtig angst hos de traditionelle partier for BNPs mulige gode resultat ved det kommende valg til Europa-parlamentet [eller et andet EU valg], hvor partiet ifølge målinger har gode chancer for at få to kandidater valgt ind.

På BNPs hjemmeside er der stærke reaktioner, og man beskylder navngivne politikere, partier og organisationer for at have organiseret episoder som denne, der ikke er den første.

Hernede oversat fra BNPs hjemmeside:

 
   

Det mest urovækkende af den systematiske kampagne af intimidering og vold mod lovlige og fredelige BNP-valgmøder, som i går førte til det brutale overfald på Tony Ward i Leigh, er at den åbenlyst støttes af førende Labour og Konservative folketingsmedlemmer.

Volden bliver organiseret af Labour front gruppen UAF (Unite Against Fascism). Mindst 57 medlemmer af underhuset er nævnt på UAFs hjemmeside som sponsorer og støtter af dens vold.

BNP leder Nick Griffin har idag opfordret disse folketingsmedlemmer til utvetydigt at fordømme gårsnattens overfald der blev udført af voldsbøller fra 'United Against Fascism'.

'Mange systempolitikere har for nyligt krævet at Sinn Fein (IRA) folketingsmedlemmer fordømmer den morderiske vold for nylig udført af republikanske dissidenter', sagde Griffin. 'Men sandheden er at Sinn Fein har mindre kontrol over og indflydelse på grupper som 'Real IRA' end specielt Labourpartiet har over sine tætte allierede og ideologiske sengekammerater i UAF.

De venstreorienterede medier udtrykker bekymring over angreb begået af regeringssponsorerede voldsmænd steder som Zimbabwe, men der er i virkeligheden ikke nogen forskel mellem dette, og det der sker her.

Enhver politiker der kan se på et fotografi af Tony Wards blodige ansigt, og fortsat støtte den kriminelle bande der er ansvarlig for overfaldet opfordrer simpelthen til mere vold.

Hernede en liste med navnene på folketingsmedemmer der støtter UAF og dets udemokratiske vold:

Ken Livingstone
Tony Benn
Peter Hain MP
David Hanson MP
Adam Price MP
Barbara Follett MP
Diane Abbott MP
John Cryer MP
John Trickett MP
Keith Vaz MP
Peter Bottomley MP
Alice Mahon MP
Alan Meale MP
Ian Gibson MP
Sir Teddy Taylor MP
Harry Cohen MP
Betty Williams MP
Ken Purchase MP
Alistair Carmichael MP
Laura Moffatt MP

Peter Bradley MP
Vera Baird MP
Bill Etherington MP
Edward Garnier MP
Roger Berry MP
Angela Smith MP
Brian Iddon MP
Anthony Steen MP
Mike Hancock MP
Colin Pickthall MP
Clive Betts MP
Janet Anderson MP
Neil Gerrard MP
Jane Griffiths MP
Brian Donohue MP
Helen Clark MP
Terry Davis MP
Janet Dean MP
Adrian Bailey MP
David Cameron MP

Louise Ellman MP
Eric Illsley MP
Kelvin Hopkins MP
Ernie Ross MP
Rob Marris MP
Martin Caton MP
Jim Sheridan MP
Martin Jones MP
Paul Tyler MP
Colin Challen MP
David Wright MP
Rudi Vis MP
Tony Worthington MP
Derek Watts MP
Julie Morgan MP
Rev W Martin Smyth MP
Diana Organ MP
Doug Henderson MP
Barry Gardiner MP

Oversat fra:

BNP 14 marts 2009 - “By Their Silence They Incite the Violence” — Nick Griffin Challenges Establishment Politicians to Condemn the Hammer Attack Carried out in Their Name

Det er nu blevet oplyst at en del af voldsmændene, blandt andet ham der angreb 'racisten' Tony Ward (gift med halv-kineser!) var negre.


  Ekspressen: Vi ska krosse dem
  Vi skal knuse dem
   
  Daniel Wretström - Myrdet af indvandrerbande
  Og resultatet: Daniel Wreström

Ja vi kender det så godt, både herhjemme, men også fra Tyskland hvor politikere og mediernes alliance med militante rødfascister kom særdeles tydeligt til udtryk under en anti-islam-konference organiseret af den politisk set tyske pendant til Trykkefrihedsselskabet;
'Pro Köln'.

I Sverige resulterede statsminister Göran Perssons opfordring til at 'knuse dem' i den 17 årige Daniel Wretströms død. Overfald og brandattentater på alt mellem Sveriges Demokraterne og nationalsocialistisk inklinerede grupper forekommer med jævne mellemrum. Også her er der tale om organisationer bakket op af pressen og venstreekstremistiske medie-ikoner som Stieg Larsson og 'antifascistiske' organisationer som Expo.

I Holland blev Pim Fortuyn myrdet af en venstre-ekstrem galning, efter politikere og medierne i fælleskab havde sammenlignet Fortuyn med Hitler, og spekuleret over hvordan det ville være gået hvis nogen havde myrdet Hitler inden han havde kunne gøre skade. Billeder af Fortuyn påklistret et trådkors fra en riffels sigtekikkert blev åbent distribueret.

En tidlige forløber for Pim Fortuyn; den hollandske politiker professor Hans Janmaat blev demoniseret i en sådan grad af politikere og presse, at han blev overfaldet flere gange. Den ene af gangene var et brandattentat, der resulterede i at Janmaats kone, Wil Janmaat-Schuurman endte med at sidde i en kørestol resten af livet.

Den multikulturelle fascisme lever i bedste velgående, politikere og medierne leverer deres bidrag, samtidigt med at den ene udsendelse der minder om 'holocaust' og 'nynazister der vil installere det fjerde' rige samt advarer om fascismens genkomst afløser den anden.

Det Fjerde Rige er allerede godt på vej, og det bliver ikke installeret af nynazister, men af en alliance af medier, politikere, overstatslige organer som EU og FN, og deres værktøjer; millitante rødfascister ('aktivister' og 'unge') og lejlighedsvis af muhammedanske demonstranter ('unge' / 'drenge').

Relateret:

 
  Stephen Hall

Stephen Hall (Member of the Moslem controlled Respect Party) hidkaldte bøllerne til værtshuset:
"Comrades, In the last few minutes I have been informed by Peter Franzen leader of the Community Action Party in Wigan, based on information provided to him by a prominent member of the SWP in Wigan, that BNP leader Nick Griffin is planning on speaking at a BNP Rally/Public Anti-fascist mobilisation to stop the BNP in Leigh Fri 13 March. Mere:
12 marts 2009 - Report by Stephen Hall

Politiet truer værtshusejere til at aflyse BNP-møde:
Merseyside British National Party 14 marts 2009 - Labour thugs attack BNP activists then on the following day a Labour councillor racially abuses Welsh BNP member!


Print Post