Aymeric Chauprade
  Aymeric Chauprade
   
 
   
 
  French Professor Sacked over 9/11 Conspiracy Theory
   
 
  Forsvarsminister Hervé Morin

En fransk akademiker; professor Aymeric Chauprade blev fyret af det franske forsvarsministerium efter han havde sat spørgsmålstegn ved den officielle version af omstændighederne omkring terror-angrebet på Twin Towers i New York den 11 september 2001.

Efter sigende vil han nu at sagsøge regeringen.

Professor Aymeric Chauprade blev fyret på grund af hans forord i en bog 'Chronique du choc des civilisations' der omhandler politiske kriser i hele verden, og mere specifikt, at terror-angrebet på New York City og Washington D.C: var en planlagt 'amerikansk- israelsk konspiration'. Forsvarsministeren havde kraftige indvendinger mod materialet, så Aymeric blev afskediget.

Jean Dominique Merchet, en fransk journalist, var den første der skrev om fyringen. Forsvarsministeriet har reageret for kraftigt. De har gjort Chauprade til et offer, og ikke en intellektuel modstander, selv om det han står for ikke er godt, sagde Merchet.

Chauprade selv forklarede sin fyring af forsvarsministeriet som et resultat af at han talte om et emne der blev betragtet som værende tabu. Jeg berørte et tabu, teorien om en sammensværgelse. Tilsyneladende er der kun én mulighed i en tilfældig verden. Og alle krige er et resultat heraf, f.eks. Afghanistan.

I bogens forord fremsættes en teori om at Twin Towers blev sprængt som del af en amerikansk-israelsk pagt. Han fremlagde videnskabeligt arbejde, se det er skrevet her, teorierne her bestrider den officielle historie om muslimernes ansvar. Dette er en mening! sagde Chauprades advokat Antoine Beauquier.

Forsvarsminister Hervé Morin blev efter sigende rasende over disse udsagn og krævede akademikeren fyret fra sit job ved det Franske Militære Universitet i Paris, hvor Chauprade havde undervist i geopolitik.

Ministeriet har afvist at kommentere episoden.

Aymeric Chauprade er professor i politiske videnskaber og matematik (WIKI)

Frit oversat fra:

Global Research 28 februar 2009 - French professor sacked over 9/11 conspiracy theory

Fra anden kilde:

'Professoren besvarede beskyldningerne mod ham ved at sige at han præsenterede teorien som en mulighed, men at han aldrig havde påstået at dette var hans mening.

- Jeg ville vise modsaætningen mellem to måder at se verden på, vel vidende at det halve af menneskeheden tror at 9/11 angrebene var resultatet af en konspiration, og ikke begået af Al-Qaeda islamister, forklarede Aymeric Chauprade.'

Fyret for 'anderledes mening'

Den amerikanske TV-vært Rosie O’Donnell blev fyret i 2007 for at at have talt til sit studio-publikum om konspirationsteorier angående angrebet på World Trade Center. Den franske skuespiller og Oscar vinder Marion Cotillard sagde at hun troede at USA stod bag angrebet på WTC.

Hendes udtalelser affødte voldsomme reaktioner, og trusler om aldrig mere at få job i Hollywood igen. Hun trak udtalelserne tilbage og undskyldte, og støvet lagde sig.

French Academician Fired over 9/11 - Welcome to 1984


Kommentar: I Danmark blev TV journalisten Morten Løkkegaard tvunget til at gå bodsgang inden han fik lov til at stille op for partiet Venstre som EU kandidat. Forfølgelsen af meningsforbrydere bliver mere og mere udbredt. Først 'holocaustfornægtere', siden folk der ikke tror på den usandsynlige officielle historie om 9/11, 'klimafornægtere', hvor ender det her mon henne?

Balder Blog 17 august 2008 - Danish 9/11 conspiracy theoretician journalist Morten Løkkegaard candidates for European Parliament (Loekkegaard / Lokkegaard)

Der er utallige kendte og velanskrevne mennesker der tvivler på den officielle historie om 9/11, derunder ministre, politikere, højtplacerede militærfolk, videnskabsmænd og stjerner som f.eks. Willie Nelson.

Kendte tyskere som Andreas Hauss (historiker) Jochen Scholz (major i luftvåbnet), Andreas von Bülow (undervisningsminister), Mathias Bröckers (journalist), Mannfred Petritsch (finansekspert) udtaler sig
Balder Org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video English & German speak + English subtitles

Relateret:

Balder Blog 16 marts 2009 - Irland: Europæisk arrestordre for 7/7 benægter Anthony John Hill (London Bombings)

Støvet indeholdt ifølge en videnskabelig artikel også rester af vellavet nanotermit - et specialfremstillet materiale med så meget energi, at det kan udvikle enorm varme og være decideret eksplosivt. Det skriver videnskab.dk.
Jyllands Posten 4 april 2009 - Forskere: Sprængstof i støvet fra WTC (Thomas Hoffmann)

Nano-termit (thermit) fundet. En ny analyse sandsynliggør, at der var sprængstoffer i World Trade Center den 11. september 2001. Forskerteam bl.a. danske professor Niels Harrit fra Københavns Universitet fandt stoffet nano-termit (thermit) i støv fra World Trade Center i New York.
Politiken 4 april 2009 - Konspirationsteorier om 9/11 får nyt liv

Videnskab.dk 3 april 2009 - Dansk forsker: Eksplosivt nanomateriale fundet i støvet fra World Trade Center

The Open Chemical Physics Journal - Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe

 


Print Post