Heksejagten på dissidenter fortsætter med uformindsket styrke i 'den frie vestlige verden'

 
  Elmar Brok - CDU Europa Parlament
 
  Patrick Gaubert - LICRA - EU parlam.
 
  Jaques Barrot - dømt kriminel
  Barrot (EUs justitskommissær) har advaret biskop Williamson at han kan vente forfølgelse i mange europæiske lande hvis han gentager sine kontroversielle synspunkter om det såkaldte holocaust.
På et europæisk justitsministermøde sagde Barrot: 'Hvis biskop Williamson skulle gentage sine negotionistiske bemærkninger i Frakrig, kunne han blive straffet under fransk lov.'
  Selv slap Barrot nådigt fra en dom for underslæb på £2 millioner til fordel for sit eget parti, først med en betinget dom på 8 måneder, derefter benådet af sin gode ven Jacues Chirac. Barrot glemte at fortælle om sin dom da han blev valgt til den europæiske kommission i 2004. I Eu smider man kun folk ud der fortæller pressen om ulovligheder i systemet, selvfølgelig ikke dømte svindlere som Barrot.

Berlin: Stemmerne der råber på retsforfølgelse af den katolske biskop Richard Williamson på grund af hans tvivl angående visse detaljer i historien, som han udtrykte i et interview med svensk TV, blive stadig højere.

Mens det i Frankrig hovedsagelig er jødiske kredse omkring den såkaldte 'Internationale Liga mod Racisme og Antisemitisme' (LICRA), en slags fransk-jødisk tankegestapo, der forsøger at få Frankrig til at udstede en Europæisk Arrestordre, bringer repræsentanter fra den tyske jødedom, der i denne sammenhæng ikke råber mindre højt, dog lidt mere forsigtigt og nok mest på grund af kosmetiske hensyn.

Således lod justitsminister Brigitte Zypries vide at hun så med velvilje på udstedelse af en Europæisk Arrestordre.

En hårdere tone hørtes fra kristendemokraten Elmar Brok, som i går erklærede til avisen Bild: 'jeg forlanger at anklagemyndighederne ser på mulighederne for at udstede en Europæisk Arrestordre mod biskop Richard Williams.'

Brok begrunder dette med at interviewet foregik på tysk jord. Om det vil komme til en udlevering er at bese, da det for nylig ikke lykkedes for Bundesrepublikken at få udleveret den australske revisionist Fredrick Töben udleveret fra Storbritannien. Selv om han allerede var blevet anholdt af de britiske myndigheder, og blev holdt i varetægt i ugevis.

Men denne tilstand skal ikke vare ved. Således var EU-staterne, ikke uden permanent pres fra Bundesrepublikken og jødiske kredse, sidste år blevet enige om at gøre den såkaldte 'benægtelse' af holocaust strafbart.

De enkelte stater har fået til slutningen af året for at omsætte denne EU-beslutning til national ret.

Dog findes der for de enkelte stater muligheden for kun at gøre ytringer af denne art strafbart, hvis de er egnede til at forstyrre den offentlige orden, eller indeholder trusler, skældsord eller trusler.

Man kan gå ud fra at disse indrømmelser hovedsagelig blev givet, fordi man er klar over at en direkte omsætning af Holocau$t-kulten efter tysk opskrift ikke ville blive godtaget af deres befolkninger.

Benægtelse af stalinistiske forbrydelser forbliver i øvrigt også ved med at være straffrit.

 

 

Oversat fra:

Altermedia Deutschland 4 marts 2009 - Christdemokratischer EU-Parlamentarier verlangt Europäischen Haftbefehl für Bischof Richard Williamson


Relateret:

Kristeligt Dagblad 4 marts 2009 - Tyskland
vil trække Williamson i retten

The Independent 28 februar 2009 - Germany may arrest Holocaust row bishop


Balder.org - Articles about Holocaust, Zionism, Judaism, Jewish Censorship, Israel Lobby, persecution, Revisionism, Holocaust denial


Print Post