Holocausttvivlen breder sig i den tyske befolkning på trods af, eller måske også på grund af, tvangen til at tro på uvidenskabelig nonsens og nidkær forfølgelse af intellektuelle dissidenter der beskæftiger sig med temaet.

Fra BILDblog:

Den tyske avis Bild (venstre) der for kort tid siden (8 november 2009) endnu selvsikker påstod at bygningstegningerne 'også ville modsige de sidste holocaustbenægtere' og viser et gaskammer hvori 'mennesker skulle gasses', står i dagens udgave (højre) ikke længere noget.

Det ville jo (som berettet) også være forkert.

Da 'Bild', (der efter egne udsagn har gjort blåtrykkene 'tilgængelig', men som avisen 'Die Welt' berettede blev købt af Bild) i november 2008 trykte byggetegningerne, og presseagenturer og medier hastede sig til at udbrede historien rund omkring i verden, sagde den renommerede Auschwitzforsker Robert Jan van Pelt til det jødiske nyhedstjeneste JTA:

'Alle udbreder det samme vrøvl, og holocaust-benægterne fryder sig fordi det viser hvor lettroende og blåøjet mennesket er.'

 
  Faurisson: "... nearly all the revisionist researchers (Fred Leuchter, Germar Rudolf, Carlo Mattogno and many others) have made extensive use of those [Auschwitz] plans or of others still, which Bild discovers today just as someone might discover the moon or the Loch Ness monster."
   
 
  Overskrift: Auschwitz-blåtryk: Sådan forfalsker Bild den tyske historie.

Tilføjelse kl. 21:00: Ved åbningen af den af aviserne Bild og Die Welt præsenterede udstilling i Axel Springer Passagen i Berlin, blev aflusnings-anlægget som Bild havde kaldt 'gaskammer' ikke nævnt med et ord, selvom avisen endnu i november havde slået det stort op.

Robert Jan van Pelt sagde om byggeplanerne af aflusningsbygningen da han besøgte udstillingen: 'Dette er en af de mindst interessante dele af udstillingen.' Hans spørgsmål til Bild chef Kai Dickmann om af hvem han havde købt tegningerne og hvor meget han havde betalt for dem, ville Dickmann ikke besvare.

*) Historisk korrekt står der nu i teksten der fulgte med 'gaskammer-tegningen':

Tegning af en aflusningsfacilitet fra november 1941. Allerede i de første tegninger af koncentrationslejren Birkenau er der indtegnet to aflusningsfaciliteter, der hver har et gaskammer på over et hundrede kvadratmeter. For desinficering af tøj fra koncentrationslejrs-fangerne er dette for meget. Tegningen tyder på det systematisk planlagte massemord, da kapaciteten er rigtigt beregnet for aflusning af tøjet fra hundredtusindvis af myrdede.(…)

Oversat fra:

Dansk BILDblog 16 februar 2009 - Die Baupläne von Auschwitz (2)

Kommentar Balder: I indledningen skrev jeg: 'Holocausttvivlen breder sig i den tyske befolkning på trods af, eller måske også på grund af, tvangen til at tro på uvidenskabelig nonsens og nidkær forfølgelse af intellektuelle dissidenter der beskæftiger sig med temaet.'

Dette er en interpretation. I et land som Tyskland hvor den mindste tvivl om 'holocaust', offentlig udtrykt tvivl om gaskammernes eksistens, Hitlers ordrer til systematisk udryddelse af jøderne og talangivelser under seks millioner straffes med op mod 5 års fængsel, kan man ikke udtrykke sig direkte.

Tendensen til den stigende mistro af de propagandistiske tvangsforestillinger om jødeforfølgelsen og utilfredshed med den tyske jødiske lobby's indblanding i stort og småt, kan dog aflæses mellem linjerne i utallige artikler, som bl.a. ovenstående eksempel.


Relateret:

Morgen abend um 18 Uhr wird in der Berliner Axel-Springer-Passage die Ausstellung "Pläne von Auschwitz – Dokumente des systematisch organisierten Völkermordes" eröffnet. Die Ausstellung wird u.a. präsentiert von der "Bild"-Zeitung.
Dansk
BILDblog 15 februar 2009 - "Bild" hält "Gaskammer" für Gaskammer

'Videnskabelig hjemmeside' og historiker Torben Jørgensen sat til vægs af Dr. phil Christian Lindtner
Dansk DSFHF - januar 2009 -Videnskabelig uredelighed angående Holocaust

Dansk DSFHF - 11 november 2008 - Nye falske beviser for eksistens af gaskamre i Auschwitz

English Haaretz 10 november 2008 - Auschwitz expert: Blueprints found in Berlin not of death camp

The Times (London) still believes in the "newly found" Auschwitz gas chamber blueprints
English The Times 21 februar 2009 -
Rescued Auschwitz plans on show to shame deniers


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post