Opdatering 20 maj 2010 - Paula Oliveira som arbejdede som jurist for Mærsk i Schweiz er den 16. december 2009 blevet idømt en bøde på 10.800 Schweizerfrank (ca. 56.600 kr.), for bl.a. falsk anmeldelse, og fik derefter afslag på en anmodning om forlængelse af sin opholdstilladelse. I stedet fik hun at vide at hun skulle forlade Schweiz inden den 31 marts 2010. Den løgnagtige brasilianer som næsten skabte en diplomatisk krise mellem Brasilien og Schweiz, har nu forladt Schweiz. Altermedia Deutschland 19 maj 2010 - Abt. Der richtige Umgang: Borderline-Paula verließ die Schweiz

Falsk 'hate crime' - Opdatering: Kvinden var ikke gravid, skar sig selv, har tilstået.. [Nederst]

Sensationshistorie fra Schweiz om den den 26 årige angiveligt Mærsk-ansatte brasilianer Paula Oliveira der angiveligt skulle være overfaldet af 'nynazister' tager førstepladsen.

 
  Paula Oliveira 26 overfaldet.. eller???
Et hvidt offer? Jamen hvad er det for nogen 'skinheads' de har i Schweiz?
 
  Allerede inden sagen blev kendt i Schweiz dukkede disse billeder op i den brasilianske avis O Globo.
 
  En sikker hånd må have ført kniven...

Selv om afvisningen af en folkevalgt hollandsk politiker i Storbritannien ved henvisning til EUs 'terrorismeparagraf' har været forsidestof hos de større internationale nyhedskanaler, synes Jyllands-Posten åbenbart ikke at sagen er vigtig nok til de helt store overskrifter. I stedet for refererer en kort lederartikel til 'skammens dag', samt gives der igen mulighed for at Naser Khader fortsat kan pleje sit image. Også Ekstra Bladet har de store overskrifter frem i anledning af det påståede skinhead overfald.

Ingen steder i de to avisers dækning fremgår det at det schweiziske politi er mere end skeptisk overfor ofret, den 26 årige Paula Oliveira, der efter sigende skulle være ansat som jurist hos Mærsk i Schweiz.

Den 26 årige Brasilianer skulle mandag kort efter kl. 19:30 aften være trukket ind i et buskads ved banegården Zürich-Stettbach hvor 3 'skinheads', hvoraf den ene havde et hagekors tatoveret i nakken, og efterfølgende været snittet med en stanleykniv.

For at der ikke skulle være nogen tvivl om hensigterne, blev hun banket og ridsede gerningsmændene angiveligt bogstaverne SVP ind forskellige steder på arme, benene og maven. SVP står for Schweizerischen Volkspartei, det Schweiziske anti-indvandringsparti.

Hele seancen skulle have taget 10 minutter, og brasilianeren påstår at hun bagefter aborterede på et banegårdstoilet. Hun skulle have været gravid med tvillinger i tredje måned.

Nogle aviser beretter at Paula Oliveira er gift med en Schweizisk statsborger, i en anden avis kan man læse at hun skulle giftes i næste måned.

Sagen har forårsaget stor opstandelse i Brasilien og brasilianske diplomater har blandet sig, og efterrationaliserede animationer af den påståede hændelse er lagt på nettet.

'Skinheadsene' må have haft en sikker hånd og en vis kunstnerisk tæft, at dømme efter de pæne blokbogstaver og andre forsiringer, der minder om primitive folks stamme-dekorationer på lårene.

Både af udtalelser fra det schweiziske politi og avisartiklerne skinner det igennem at brasilianerens forklaring ikke umiddelbart anses for gode varer, og Berner Zeitung skriver bl.a. følgende:

Tidligere har lignende tilfælde chokeret offentligheden.
I 2007 overfald tre Nynazister i Mitweida, Sachsen, Tyskland en 17 årig pige, en fjerde skar et hagekors i hendes hofte. I 1094 fik en lignende meddelelse tusindvis af mennesker til at deltage i en protestmarch. I Halle (Tyskland) beskyldte en handikappet pige der sad i en rullestol nynazister for at have mishandlet hende. Gerningsmændene havde ridset et hagekors i kinden på ofret. Bagefter fandt man ud af at pigen selv havde gjort det. [Hvilket i øvrigt gælder alle tre tilfælde - Balder].

I diverse blogkommentarer spørges der om der mon er tale om et Mannichl syndrom, med henvisning til den ligeledes 'nynazistoverfaldne' politiinspektør, der selv endte med at blive mistænkt i den usandsynlige og uforklarlige sag.

Braziliansk video - Rekonstruktion af det angivelige racistiske overfald

 

 

Selvfølgelig rapporterer hverken Jyllands-Politiken eller Ekstra Bladet om den tvivl der er hos de schweiziske efterforskere og medier.

Hvorfor ødelægge en god historie, der frisker lidt op blandt alle de skyderier og knivoverfald begået af udlændinge i Danmark de seneste uger?


 

Ekstra Bladet - Bedraget er afsløret:

En brasiliansk kvinde har ifølge anklagerkontoret i Zürich tilstået, at hun opdigtede historie om brutalt overfald

Det var løgn og bedrag, da en brasiliansk kvinde i sidste uge hævdede, at hun var blevet mishandlet af nynazister i Schweiz.

Den 26-årige Paula Oliveira har ifølge en schweizisk anklager erkendt, at hun selv havde fabrikeret mishandlingen og løjet om, at hun efterfølgende havde bortaborteret sine tvillinger.

Ekstra Bladet 19 februar 2009 - 'Nazi-offer' havde snittet i sig selv (bortaborteret???)

 
  Elke Jäger fra Halle Tyskland i 1994

Paula Oliveira har tilstået bedraget

Den brasilianske kvinde har indrømmet at have foregivet overfaldet fra de Schweiziske 'skinheads', og at have løjet over at være gravid med tvillinger. Sagen undersøges nu af politiet; hun risikerer op mod tre års fængsel for at have løjet for politiet. Hendes pas er beslaglagt for at forhindre flugt.

Opdatering kl. 15:30:
ZURICH — Investigators say the Brazilian woman who claimed to have lost her unborn twins in a Swiss skinhead attack was not pregnant and probably cut wounds into herself.

Zurich University forensic medicine chief Walter Baer said Friday that "any experienced forensic doctor would not hesitate to assume that this was a case of self-infliction."

BBC 19 februar 2009 - Brazilian woman 'invented attack'

V-News - Jornal suíço contra-ataca e diz que Brasil é xenófobo

AJC 13 februar 2009 - Attacked woman wasn't pregnant, maybe cut herself

Ekstra Bladet 13 februar 2009 - Nazi-offer var ikke gravid

  Neonazis ertränken Kind
   
  Kirstine Krefeld - Ekstra Bladet
  Kirstine Krefeld - Vendte sandheden på hovedet

En reporter fra Ekstra Bladets med det jødisk klingende navn Kate Bluhme ringede til Jonni Hansen fra DNSB for 'at høre hans mening om sagen'. Mon Ekstra Bladet har ringet til Reino Arild Abdul Wahid Pedersen efter den seneste stening af en ung pige i et muhamedansk land?

Eller har man ringet til overrabbiner Lexner og Max Meyer fra Dansk Zionistforbund for at høre hvad de mener om israelernes brug af hvid fosfor og 'high density' bomber mod en civilbefolkning?

Jeg husker stadigvæk hvordan den forhenværende Ekstrablad journalist Kirstine Krefeld fik historien om svenske Daniel Wretström der blev myrdet af en bande muhamedanere,
til en historie om nynazister der havde dræbt en indvandrer.

På protester blev ikke reageret! Jeg synes Ekstra Bladet og andre sensationslystne nynazistbekæmpere burde give skinheadsene (hvis de findes) en uforbeholden undskyldning.. I | II

 

Ekstra Bladet 13 februar 2009 - Det er jo sygt og utilstedeligt

 

Bloggeren Kristian fra ' Ydmyghed' var allerede begyndt en lang historie om fremmedhad. Modspil glædede sig også for tideligt.. Det er dog en sær form for ønsketænkning de dyrker i de kredse, de mangler åbenbart nogle gode voldelige skinheads for at kunne være rigtig glade..

Modspil 13 februar 2009 - Nu må vi kræve at Dansk Folkeparti tager afstand fra racistisk vold!

Politiken 13 februar 2009 - Voldsoffer var ikke gravid

Politiken 13 februar 2009 - Gravid Mærsk-ansat skamferet af skinheads - (Løgnen er afsløret!)

Jyllands Posten 13 februar 2009 - Skamferet kvinde afsløret som løgner

TV2 13 februar 2009 10:40 - Gravid skamferet af skinheads

TV2 13 februar 2009 15:17 - Brasilien blander sig i nazi-vold

TV2 13 februar 2009 15:38 - Skamferet kvinde skar i sig selv

Borgerlige Bums 13 februar 2009 - Kvinde måske overfaldet af demokratiske nazister

BBC 13 februar 2009 - Doubts over Swiss attack claims

Ekstra Bladet 12 februar 2009 - Mærsk-ansat lemlæstet af nynazister

Jyllands Posten 12 februar 2009 - Gravid kvinde skamferet af skinheads

'Jetzt nimmt die Polizei Stellung und bestätigt die Schilderungen der Frau in weiten Teilen. Zunächst schenkte man der Frau keinen Glauben. In Brasilien ist der Vorfall Thema Nummer 1.'
20 minuten Online 12 februar 2009 - Polizei bestätigt eingeritzte Buchstaben

Berner Zeitung 12 februar 2009 - Neonazi-Überfall auf Brasilianerin: Gab es Zeugen?

Panorama 13 februar 2009 - Neonazi-Überfall: Was geschah wirklich?

Tages Anzeiger 12 januar 2009 - Neonazi-Überfall auf Brasilianerin: Gab es Zeugen?

Panorama 12 januar 2009 - Verletzte Brasilianerin: Schweizer Botschafter muss erklären

Spiegel Online 12 februar 2009 - Verletzte Brasilianerin gibt Polizei Rätsel auf

Vi venter lige på sagens videre forløb inden vi sætter denne episode på listen over falske 'hate Crimes' nedunder..

Falske hate crimes:

10 juni 2010 Dansk USA - Neger arresteret for hagekors, Ku Klux Klan-graffiti og racistiske slogans (Kevin Sizemore)
10 nov 2009 Dansk England: Opspind - Nynazistisk komplot oversvømmer England med skydevåben og sprængstoffer, skreg britisk presse
04 sep 2009 Dansk England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig - Arresteret for falsk anmeldelse
17 juli 2009 Dansk Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til
14 apr 2009 Dansk Tyskland: Politiet advarer politikere og medier mod at gøre højreekstremister til syndebukke
13 feb 2009 Dansk Schweiz: brazilianeren Paula Oliveira var ikke gravid - nynazistisk skinhead overfald var opdigtet 
11 jan 2009 Dansk Passau - Tyskland: Knivstukket nazi-jæger Mannichl nu selv under mistanke
04 jan 2009 Dansk Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie
28 dec 2008 Dansk Knivoverfald på gravskænderen fra Passau alligevel ikke begået af nynazister
20 nov 2008 Dansk USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler
20 nov 2008 Dansk Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald
15 nov 2008 English Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 
08 okt 2008 Dansk Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøder anholdt for antisemitisk grafitti
03 mar 2008 Dansk Falsk hate crime afsløret - Sydafrikanske studenters ydmygelse af sorte rengøringsfolk var fup
20 feb 2008 Dansk Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman
24 jan 2008 Dansk Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!
26 dec 2007 Dansk Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann
03 dec 2007 Dansk Racistisk Hate Crime begået af det stakkels sorte offer selv
22 nov 2007 Dansk Jüdische Journalistin Sarah Marshak gefasst für Hakenkreuz Schmierereien
21 nov 2007 Dansk Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors
15 nov 2006 Dansk Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse
       
      External:
  10 juni 2010 English Wane 8 juni 2010 - Arrest made in graffiti case - (Kevin Sizemore - Negro)
  10 april 2010 Dansk B.T. - Skolelærer afslører sandheden - Tiger Woods løj om racisme-overfald
  27 jan 2010 Dansk Pakistani convicted for arson and painting swastikas on his own property. Big outrage over 'Nazi hate crime' before.
Vaterland - 2008 Brandanschlag auf eine Imbissbude in Karow, Hakenkreuze aufgeschmiert gehörte einem Pakistani
  04 dec 2009 Dansk Junge Freihei 4 december 2009 - 50 Jahre BRD - Stasi ließ NS-Symbole an Häuserwänden plazieren
  23 nov 2009 Dansk Sieh
an, sieh an – Dresdener Synagogen-Bemaler ein Algerier!
('Neo-Nazi' Swastika on synagoge made by Algerian) | Neues zum Fall Hakenkreuz=Judenstern an der Dresdner Synagoge
  30 sep 2009 English Richmond Times - Frantz Cadet sentenced in fake hate-mail campaign (Political refugee from Haiti, Frantz Cadet, 48 - Southside Nazarene Church in Chesterfield County)
  26 sep 2009 English OC Register - Swastikas and racial slurs painted at elementary school Foothill Ranch Elementary School.
  06 sep 2009 English New York Daily News - Arrest in L.I. church Hispanic hate crime case: Suspect is Hispanic
  04 sep 2009 English Daily Mail - Muslim community leader Noor Ramjanally arrested for making up BNP kidnap story Dansk PI
  24 feb 2009 Dansk Junikredsen - Heksejagt på højrevold
  09 okt 2008 English 3 Jews charged in Pikesville vandalism (Beth Tfiloh Congregation High - Matthew Ian Saunders, Daniel Alexander Diaz) Baltimore
  02 okt 2006 Dansk Deutschland - Wissing Rocknacht 18 jähriger Junge von Nazis überfallen: Hakenkreutz in den Bauch gerissen (post 11)
  01 jan 2005 English Nazis trash Jew's home
  10 okt 2004 English Woman Charged In Swastika Graffiti Spree (Olga Abramovich, 49)
  05 jul 2004 English New Zealand 16 graves attacked in historic Wellington cemetery
  10 jun 2004 English Anti Semitic note left on train
  24 aug 2004 English Jewish soup kitchen burns in Paris
  11 aug 2004 English France Jewish cemetery desecrated - Jew arrested
ca. 2004 Dansk Mosaik Upps - Opdigtede antisemitiske hate crimes
  13 jul 2004 English Frenchwoman Marie L Says She Lied About Anti-Semitic Attack
  29 dec 2002 Dansk 14-jährige Tochter eines Kubaners überfallen - Hakenkreuz in die wange geschnitten (post 11)
  10 jun 2002 English Pig's head left at Hillel Jewish center
  17 dec 2000 Dansk Die Welt - Sieben folgenschwere Irrtümer (7 Hate crime hoaxes in Germany)
  08 dec 2000 Dansk Araber verübten Brandanschlag auf die Düsseldorfer Synagoge
  23 nov 2000 Dansk Sebniz Neonazis ertränken sechsjährigen Joseph Abdulla
  2001 Dansk 30 Jahre alter Potsdamer - Mißhandlung durch Skinheads (post 11)
  jan 2001 Dansk Deutschland Brandenburg - 33-jährigen Malayserin von Nazis entführt (post 11)
  aug 2000 Dansk Deutschland - München 24 jährigen Tunesier in von 4 vier Glatzen verprügelt (post 11)
  1994 English Germany - Halle Elke Jäger girl in wheelchair attacked and cut with knives
  1994 Dansk Deutschland - Halle Elke Jäger Mädchen in Rollstuhl angegriffen von Neo-Nazis 10.000 demonstrierten gegen Rechte Gewalt
  1993 Dansk 17 jähriges tyrkisches Mädchen von Skinheads überfallen
       
    English More Hate Crime Hoaxes: Racisme Antiblanc

 


Print Post