En kristen kirke i Rochdale, Storbritannien er for anden gang blevet angrebet af en bande bestående af op mod 20 Muhamedanere. De uprovokerede angreb blev ledsaget af anti-hvide og anti-britiske racistiske skældsord.

 
  Zion Baptist Church Milkstone Road Rochdale
   
 

I det seneste tilfælde var pastor Dennis Rigg fra kirken Zion Baptist Church og hans bror Mervyn i gang med at gøre kirken klar til deres fars begravelse, da banden, der af en lokalavis blev beskrevet som tyve 'unge', angreb præsten og råbte racistiske ukvemsord.

Perlerne overfald præsten og kastede en række hårde snebolde mod deres hoveder, imens de råbte hadske skældsord mod deres kristne religion og angrebene på Gaza. Det kunne se ud til at de muhamedanske unge at kirken på grund af dens navn har en forbindelse til Zionismen.

Under et tidligere angreb blev kirken på Milkstone Road oversået med racistiske skældsord malet med spraymaling.

Pastor Rigg sagde: 'Jeg gik ud for at smide noget affald ud, da jeg følte et slag mod mit baghoved.

'Jeg så op og fandt omkring 20 unge der kastede med meget hårde snebolde. De skreg og råbte alle mulige skældsord, det meste med relation til at jeg skulle være Zionist.'

Han tilføjede: 'Vi har været her hele ugen for at forberede min fars begravelse, der finder sted i denne weekend. Vi fortjener ikke det her.'

Den underdrejede publicitet angående dette hatecrime mod en kristen kirke begået af muhamedanere stor i stærk modsætning til den overvældende dækning i omvendte tilfælde.

I mange islamiske lande er det ulovligt blot at fremme kristendom [Det samme gælder i Israel. Balder]. Ikke muslimer må ikke en gang besøge de muhamedanske hellige byer Mekka og Medina i Saudi Arabien.

Mens islamiseringen af Storbritannien fortsætter, med støtte fra både Labour og Conservatives, kan Briterne forvente at blive koloniseret af og udsat for islams intolerante regime - medmindre de stemmer for British National Party (BNP).

Oversat fra:

BNP 7 februar 2009 - The Islamification of Britain: Muslim Gang Attacks Christian Church in Rochdale

Rochedale Online 6 februar 2009 - Gang of youths attack pastor and his church - again

Tidligere på året:

'Byrådsmedlem Mohammed Sharif udsendte en opfordring til offentligheden i Milkstone- og Deeplish-området for at informere lokale beboere angående religiøs historie og baggrund, for at forebygge intolerance'

Balder: de lokale 'perler' er åbenbart ligeglade med informationerne, siden episoden gentog sig en måned senere.. Der er kun én vej ud af ellendigheden: send perlerne hjem.

Liberal Democrats 13 januar 2009 - Byrådsmedlemmer opfordrer til 'religiøs forståelse' efter angreb på kirke

Balder: En Google søgning her den 8. februar fandt ingen medier der havde rapporteret de racistiske overfald, bortset altså fra BNP og lokalavisen i Rochdale... Havde det været hvide der havde angrebet en moske ville det have været obligatorisk forsidestof helt ud til alle Europas afkroge inklusiv Danmark.

Opdatering:

Tingbjerg, den homoseksuelle præst Ulrich Vogel fordrevet fra sit sogn, kirker vandaliseres, resten af befolkningen trues og er bange:
Uriasposten 2 november 2009 - Tingbjerg kirke ‘Kirker udsat for drengestreger’

Snaphanen 31 oktober 2009 - Bare “drengestreger”, men ligner til forveksling jihad

Folkekirken i København 29 oktober 2009 - Kirker udsat for drengestreger

Kommentar: Tænk sig hvis det samme overgik overrabbiner Bent Lexner, og kirken var synagogen i Krystalgade, eller den homoseksuelle var en populær TV-vært eller en venstrefløjsaktivist.. Eller hvis gerningsmændene havde været ægte danskere... Men når det kun er en kristen præst og en dansk kristen kirke er det ikke en gang et religiøst motiveret 'hate crime', men blot 'drengestreger'.

Folkemordet er ved at komme godt i gang, med velsignelse fra presse og myndigheder.


Print Post