Biskoppen undskylder balladen, men holder fast ved sin udtalelser

  Society of St Pius X - SSPX
 
Bishop Richard Williamson
 

'I don't believe six million Jews were gassed'. Historical evidence, is strongly against, is hugely against six million Jews being deliberately gassed in gas chambers as a deliberate policy of Adolf Hitler.

   
  Interessant: kun lyd og på tysk
 
  Teil 1 von 3
  Bischof Richard Williamson Spricht: An Die Deutschen - Ausschnitt aus einer Priesterweihepredigt zu Zaitzkofen im Mai 2008.
   
 
  Teil 2 von 3
   
 
  Teil 3 von 3
   
  Download 3 i 1 - 18 MB

Biskop Williams der står overfor et krav fra Vatikanet om at trække sin benægtelse af påstanden at seks millioner Jøder skulle være dræbt ved hjælp af gas under anden verdenskrig tilbage, og sagde at han ville ændre mening hvis han finder beviserne tilstrækkelig, men holdt fast ved at det ville tage tid at undersøge det, meldte det tyske blad Der Spiegel i lørdags.

Richard Williamson er en af de fire biskopper fra den ultrakonservative Society of St. Pius X, hvis ekskommunikation i sidste måned blev ophævet af Vatikanet. Vatikanets beslutning forårsagede opstandelse fordi biskop Williamson i et svensk TV interview der blev sendt kort forinden havde sagt at han ikke troede på at der blev gasset Jøder under anden verdenskrig.

I onsdags krævede Vatikanet at Williamson trækker sine udtalelser tilbage før han kunne få lov til at virke som biskop i den Romersk Katolske kirke. Williamson gjorde det klart at han ikke havde til hensigt at give efter for kravet med det samme, rapporterede Der Spiegel.

'Da jeg ser at der er mange ærlige og intelligente mennesker der har en anden mening, må jeg igen se på de historiske beviser, ' blev Biskoppen citeret for at have sagt.

Beviser, ikke følelser

Det handler alle sammen om beviser, ikke om følelser, ' tilføjede han ifølge artiklen. 'Og hvis jeg finder disse beviser, vil jeg korrigere mig selv. Men det vil tage tid.'

Der Spiegel sagde at Williamson, der bor i Argentina, ønskede at spørgsmål til ham blev sendt med fax, og sendte selv sine svar via e-mail. Der Spiegel sagde at budskabernes autenticitet blev bekræftet af et telefonopkald fra Williamson og en advokat for Society of St. Pius X.

Fornægter ikke sin udtalelser

Williamson har overfor pave Benedikt XVI [Ratzinger] beklaget at have været årsag til kontrovers, men har ikke fornægtet sine udtalelser, hvori han også havde sagt at han mente at der kun blev myrdet 200.000 til 300.000 Jøder under anden verdenskrig, og at ingen af dem var blevet gasset.

'Jeg var overbevist om at mine kommentarer var rigtige på grundlag af min research i firserne, ' blev Williams citeret af Der Spiegel for at have sagt, 'Jeg må nu undersøge det hele igen og se på beviserne.'

Kilde: Der Spiegel via Associated Press

Associated Press 7 februar 2009 - Report: bishop will examine Holocaust evidence

On the Contrary 9 February 2009 - Bishop Wants to "Examine Evidence" of Holocaust Before Recanting

Spiegel Online 7 februar 2009 - Holocaust-Leugner Williamson lehnt Widerruf vorerst ab

The home of the weekly columns of Bishop Richard Williamson, of the Society of St Pius X
Bishop Richard Williamson's blog - Dinoscopus

Relateret:

Spiegel Online 9 februar 2009 - Der Spiegel interview with Bishop Richard Williamson

Balder Blog 9 februar 2009 - Josef Gärtner- Åbent brev til Hans Hellighed Pave Benedikt XVI  

Kreutz.net 8 februar 2009 - Josef Gärtner: Offener Brief an Seine Heiligkeit Papst Benedikt XVI

Jyllands Posten 7 februar 2009 - Holocaust-benægter trækker i land (ikke!)

Kristeligt Dagblad 9 februar 2009 - Merkel ringer til paven

Occidental Observer February 2, 2009 - The Church and anti-Semitism—again (Kevin MacDonald)

Balder Blog 22 januar 2009 - Richard Williamson, Catholic Bishop Challenges The Jewish World Order Video (Video med biskoppens udtalelser på engelsk, svenske undertekster)

Balder Blog 4 februar 2009 - Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme


  Nogle politiske fanger i Europa
 
  Ernst Zündel 5 år i Tyskland 2 i Canada
 
  Germar Rudolf - Tyskland 2½ år
 

Seizure of Property
In early 2004 the German authorities decided to confiscate all of Rudolf's property and demand that he pay 55% of all the money he ever received since 1996. The basis of this decision is that the German authorities consider 55% the all the books Rudolf offers for sale as illegal, hence 55% of his turnover is supposed to be illegal, too, and has to be paid to the German authorities. The Rudolf Report | Lectures on the holocaust (pdf)

 
  Vincent Reynouard - Frankrig 1 år

Kommentar: Biskoppens udmelding om fornyede studier, der som han siger vil komme til at tage nogen tid er formentligt noget der vil få panikken i holocaust-afhængige kredse til at stige.

Godt tænkt af Williamson!

Det ser mere og mere ud til at hans vice-hellighed tænker før han taler, og at han helt bevidst har taget konfrontationen med kosherkontrollen og dets parnas. En mand der ikke styres af sin frygt.

Jeg håber sikkerheden omkring hans person vil være tilstrækkelig til at skåne ham for den skæbne som en del andre dissidenter og systemmodstandere gennem tiderne har måttet lide..

Det er muligt at den brave biskop Williamson efter at have færdiggjort sine fornyede undersøgelser kommer til at justere nogle aspekter af sine overbevisninger, men mandens integritet og intellektuelle evner taget i betragtning, er det højst sandsynligt at de centrale dele af hans kritiske opfattelse af 'holocaust', så som det at antallet seks millioner dræbte Jøder er stærkt overdrevet, og at påstanden om brugen af Zyklon B gas som aflivningsmiddel ikke støttes af beviser, vil blive stående. Medmindre hidtil ukendte beviser skulle dukke op i mellemtiden selvfølgelig.

Dette udleder jeg blandt andet af, at danske 'eksperter' på området som Peter Langwithz Smith og historikeren Torben Jørgensen [ansat ved Dansk Jødisk Museum som projektleder] tilsyneladende ikke evner at tilbagevise argumentationen fra danske revisionister som Dr. phil. Christian Lindtner på redelig vis, og åbenbart foretrækker at trække sig fra en igangværende diskussion ved mangel på saglige argumenter der kunne tage luften ud af deres debatmodstanderes ditto.

Hernede to eksempler på at holocaust-troens repræsentanter bliver den danske sprogprofessor, religionsforsker og revisionst svar skyldig, og må ty til kunstgreb som tilsvining, mistænkeliggørelse samt videnskabelig uredelighed:

Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning - Videnskabelig uredelighed angående Holocaust

Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning - Flere krampetrækninger – svar til Peter Langwithz Smith [findes også her]

Når man studerer ovenstående to sager forstår man bedre hvorfor holocaust-industriens repræsentanter og konforme levebrødshistorikere foretrækker at nøjes med at fordømme revisionisterne og helst undgår direkte debat.... Se også:

Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning - DERFOR! - er det muligt at tvivle på holocaust

Balder.org - Dansk holocaustforsker afviser påstanden om 6 millioner dræbte Jøder under Holocaust

Om de dybere psykologiske årsager til Jødernes intense dyrkning af offerrollen og holocaust:

Balder.org - Holocaustreligionen sandsynligvis lige så så gammel som Jøderne selv, siger Gilad Atzmon, israelsk født Jazzmusiker

Balder Blog 22 januar 2009 - Richard Williamson, Catholic Bishop Challenges The Jewish World Order Video (Video med biskoppens udtalelser på engelsk, svenske undertekster)

Balder Blog 4 februar 2009 - Tyskland: Hannover Zeitung beskylder ledende Jøder for at fremme antisemitisme


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, jødeforfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse

 

 

 

Williams har indtil videre støttet sig til Fred Leuchters rapport om Zyklon B [cyanid / blåsyre], dets virkninger og mangel på spor af stoffet i de påståede gaskamre, men i mellemtiden er de meget mere dybgående, detaljerede og professionelle undersøgelser foretaget af den tyske Max Planx Institut kemiker Germar Rudolf publiceret. [The Rudolf Report]


Print Post