Trusler mod avisredaktion efter jødekritisk artikel

Der Nonkonformist: Hannover Zeitung: Opildner det jødiske centralråd til antisemitisme i Tyskland?

Denne weekend fik vi af en læser tilsendt en artikel fra Hannover Zeitung med overskriften 'Opildner det jødiske centralråd til antisemitiske i Tyskland?'. Artiklen blev imidlertid fjernet af avisen, med den begrundelse at der var kommet trusler mod redaktionen, hvilket er strafbare handlinger der falder under §240 af straffeloven. Sådan ser intolerancen nu en gang ud blandt de tolerante 'Gutmenschen'..

I mellemtiden er artiklen igen blevet tilgængelig, men for at sikre pressefriheden vil vi sørge for at den også forbliver tilgængelig, og præsenterer derfor artiklens fulde ordlyd for læserne:

Opildner det jødiske centralråd til antisemitisme i Tyskland?

(Hannover Zeitung)

  Upopulære Jøder i Tyskland
 
  Charlotte Knobloch
Præsident af Det Jødiske Centralråd
   
 
  Michel Friedman (Alias Paolo Pinkel) fhv. præsident af det Jødiske Centrale Råd, talkshow-vært. Fyret pga. kokainmisbrug og affære der involverer kvindehandel, er af mange blevet beskyldt for at være årsag til 'antisemitismens' genopblussen.
   
 
  Brigitte Zypries - Justitsminister
  Love mod 'holocaustbenægtelse' efter tysk model i hele Europa!
   
 

Præsident for det tyske jødiske centralråd, Charlotte Knoblochbebrejder pave Benedikt XVI, at have udvist manglende følsomhed, i sagen om den traditionelle biskop og holocaustbenægter Richard Williamsons genoptagelse i den katolske kirke. Dette har hun allerede gjort flere gange i ugens løb, spørgsmålet er kun hvad hun vil opnå med de fortsatte gentagelser.

Pave Benedikt XVI bliver kritiseret, fordi han har ophævet ekskommunikationen af 4 biskopper der tilhører den traditionalistiske Piusbroderskab. Blandt disse er også biskop Williamson, mod hvem anklagemyndighederne i Regensburg har indledt en undersøgelse.

Det passer, at holocaust er en del af den tyske historie, og ja, det var en forbrydelse. Men denne forbrydelse blev begået for 60 år siden, og det er efterhånden blevet tid til at lade de døde få ro.

Det konstante 'huske på' i en form der antyder en fælles skyld for et helt folk helt indtil den 3., 4., og 5. generation, tjener denne sag på ingen måde. Fru Knobloch burde for en gangs skyld spørge sig selv om hun ikke med sine ytringer giver næring til en ny antisemitisme.

Den spirende antisemitisme i Tyskland støtter sig for en stor del på fordomme der opstår fordi nogle få personligheder gang på gang skal placere sig i rampelyset.

I en lyn-opinionsundersøgelse lavet i dag der omfattede 147 tilfældige forbipasserende erklærede 139 at de foretrak ikke at kende nogen medlemmer af det jødiske samfund, 6 sagde at de mente at en klassekammerat havde været Jøde, men at de ikke var sikre. To mente at de havde jødiske kollegaer, men at de heller ikke var sikre.

Dette burde da gøre det klart at der i Tyskland ikke er basis for antisemitisme, af den simple grund at de færreste havde lejlighed til at få positive eller negative oplevelser med Jøder i deres dagligdag.

Fordommene i Tyskland stammer fra udtalelser der er fremsat offentligt af ledende medlemmer af det jødiske samfund

Det er bedrøveligt at de der overlevede holocaust ikke kan tilgive. Alligevel ville det mange gange være nyttigt hvis de tænkte lidt over om de med deres udtalelser tjener mindet om disse forbrydelser.

Frau Knobloch handler sikkert med de bedste intentioner, men hun må da være klar over at hun med sine evige kritiske udtalelser hjælper en ny antisemitisme i at udvikle sig.

I mange tilfælde er et signal om tilgivelse bedre for at bevare errindringen om historien.

De skal vide at vi har brugt hele dagen på at afgøre om vi kunne offentliggøre denne beretning, eller om vi derved ville blive dømt ud i det antisemitiske hjørne, som vi journalister ikke mener vi hører hjemme i.

Og dette selv om vi lever i et land hvor vi ikke mindst med et blik tilbage på historien burde have retten til frit at kunne sige vores mening.

Efterskrift:

Efter der i i forbindelse med denne artikel er fremkommet alvorlige trusler der opfylder betingelserne for at falde under straffelovens §240 mod nogle medlemmer af redaktionen, henholdsvis avisen, har vi indgivet politianmeldelse.

Hannover Zeitung

Oversat efter

Hannover Zeitung 3 februar 2009 - Schürt der Zentralrat der Juden den Antisemitismus in Deutschland?

Der Nonkonformist 3 februar 2009 - Hannover Zeitung: Schürt der Zentralrat der Juden den Antisemitismus in Deutschland?

Kommentar Balder: Modstanden mod den uforholdsmæssig store jødiske dominans breder sig langsomt men sikkert også til etablerede medier i Tyskland. Sproget er forsigtigt. Langt mere forsigtigt end CDU politikeren Martin Homann var da han holdt sin berømte tale. Men meningen og udviklingen er ikke til at misforstå. Tyskerne er langsomt ved at befri sig fra det jødiske overherredømme og skyldfølelsen der har ligget som en tung dyne over landet siden 1945. Israelernes fremfærd i Gaza har givetvis også fået mange tyskere til at overveje om de fortsat skal føle sig som et enestående 'folk af gerningsmænd', som den jødiske og multikulturelle propaganda foreskriver.


Relateret:

Kreutz.net 8 februar 2009 - Josef Gärtner: Offener Brief an Seine Heiligkeit Papst Benedikt XVI

Balder Blog 8 februar 2009 - Biskop Richard Williams vil undersøge beviserne for holocaust på ny

Berlingske Tidende 3 februar 2009 - Merkel i hårdt angreb på paven

Politiken 3 februar 2009 - Vatikanet kommer presset pave til undsætning

Balder Blog 22 januar 2009 - Richard Williamson, Catholic Bishop Challenges The Jewish World Order Video

Der Nonkonformist 30 januar 2009 - Denen man aber auch gar nichts Recht machen kann: Zentralratsjuden boykottieren eigenen Gedenktag

Balder Blog 21 december 2008 - Tyskland: Katolsk avis beskylder Jøder for angreb på ytringsfriheden

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet Audio

Balder Blog 20 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 14 januar 2008 -Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver jødisk leder Charlotte Knobloch fingeren

Mosaisk Upps - CDU parlamentsmedlem Martin Homans 'antisemitiske tale'


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, jødeforfølgelse, Revisionisme, Holocaustbenægtelse


Print Post