Bob Simon har besøgt den besatte Vestbred med et kamerateam

 
  Bosætter - Birthe Steinberg
 
  Bosætter - Tidligere Dansker

 

Den jødiske journalist Bob Simon, kendt fra programmet 60 Minutes er under hårdt angreb fra zionistiske kredse for sit indslag om palæstinensernes vilkår under den israelske besættelse.

Tiden løber ud for en to-stats-løsning.

Bob Simon rejste til den besatte Vestbred, for at få et indtryk af hvordan det står til, og dokumenterer at den israelske regering i årevis har støttet tilstedeværelsen af illegale israelske bosættere.

Vi ser hvordan den israelske hær uden formaliteter og skriftlige ordrer rutinemæssigt chikanerer palæstinensiske familier, holder dele af husstanden fanget mens de installerer sig i palæstinensernes lejligheder angiveligt for at have en god udkigspost over et område.

Ydermere viser udsendelsen med alt tydelighed at den israelske regerings pæne ord om Israels 'gode vilje' ikke svarer til den terrorpolitik de anvender for at gøre livet surt for palæstinenserne.

Men se hellere udsendelsen og døm selv.

 

 

 

Time Running Out For A Two-State Solution?
Bær over med anti-rygning-reklamen

 

CBS - Time Running Out For A Two-State Solution?


Baggrund

Balder.org - Terrorismens oprindelse / Zionisme - Jødisk terrorgruppe ville samarbejde med Hitler

Tidehverv 2000 - Zionismen i historien

Balder Blog 12 januar 2009 - Hamas blev i årevis støttet af Israel for at så splid mellem Palæstinenserne

Dagbladet Arbejderen 16 januar 2009 - Israel vil have fingrene i Gazas gas (Michel Chossudovsky)


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionism, Holocaustbenægtelse


Print Post

Dagens citat
»Poland wants war with Germany and Germany will not be able to avoid it even if she wants to.« - Polish Marshal Rydz-Smigly as reported in the Daily Mail, August 6th, 1939

 

Havejerere betaler andres forurening
Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste, opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!
Fair grøn spildevandsafgift

 

BEVAR DE DANSKE RACER

 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!
Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!
Dyr er ikke bare profit