TVavisen søndag 25 januar 2009 21:00
   
 
  Slagter
 
  Pensionist
 
  Popcorn-sælger
 
  Mariam Rostami Mosen

Kun til Jyllands Posten - 197 ord

Eurodemagogi

Hvad er bagsiden på en Euro, spørger JPs udlandsredaktør Jette Elbæk Maressa i JP 26/1

Derefter følger et glødende forsvar for indførelsen af denne møntfod, hvor der diverteres med om dronningens portræt kommer på for eller bagsiden, samt Euroens politiske fordele i forhold til den globale opvarmning.

Som ekspertudsagn citeres 68er kommunisten Daniel Cohn-Bendit. Konklusionen er at Euroens fordele er lige så store som fordelen ved Storbæltsbroen, som mange dumme danskere også en gang var imod.

Et lignende ukvalificeret propagandaindslag så vi i DRs TV-avis den 25/1.

Her interviewede Mariam Rostami Mosen nogle tilfældige forbipasserende Slovenere, en slagtermester og nogle oldgamle pensionister.

Alle de interviewede kunne skam melde at indførelsen af Euroen havde været helt uden problemer, da man jo både skiltede med priser i Euro, samt i den gamle nu afskaffede Krone.

Både TV-avisen og JPs udlandsredaktør praktiserede en ulækker form for folkeforførelse, ved at gøre afskaffelsen af kronen som et spørgsmål om dronningeportrætter, prisskiltning og gamle menneskers evne til at håndtere den.

Ikke et ord om de konkrete bagsider af medaljen, ikke en antydning af objektivitet, men rendyrket usaglig propaganda og en udstilling af Euromodstanderne som bagstræberiske fossiler på linje med modstandere af Storebæltsbroen.

Navn, adresse, osv.

(Sendt til JP 27 januar 2009)

 

 

 

Jyllands Posten 26 januar 2009 - Hvad er bagsiden på en euro?

Det er dog fantastisk, tænk sig, slagteren, popcorn-sælgeren, pensionisten og en kunstner var oh så glade for Euroen!

Hvorfor er de dumme danskere så imod når sådanne autoriteter med stor folkelig gennemslagskraft siger godt for projektet?

'Den er nem. Man er fri for at veksle, vi har sat priserne lidt ned, det gik smertefrit.'

Men hvorfor skal vi der ikke er enige i at disse letkøbte 'argumenter' betyder noget som helst for den afskrivning af vores selvstændighed og indførelsen af Euro-kommunismen er, egentlig betale licens for dette propagandasvineri?

TV-avisens historie blev præsenteret af den seneste gevinst; Mariam Rostami Mosen

 


Balder.org - Articles about Eurabia, Euromediterranean, Barcelona Declaration, Unlimited Immigration to Europe. English Deutsch Dansk

Euromed - Meget informativ hjemmeside om de samme emner som ovenstående link


Print Post