Nynazistisk knivoverfald rent opspind?

 
   
   
   
 

Efter at man har opgivet teorien om nynazistiske gerningsmænd, og udpeget gerningsmænd fra rocker, Gothic og ishockey miljøet som muligheder, rettes mistanken nu mod den overivrige gravskændende nazi-bekæmper selv.

Ifølge avisen Augsburger Algemeine's oplysninger er der blevet indgivet flere politianmeldelser mod politichefen, der skabte internationalt røre med sin historie om at være overfaldet i sin gadedør af 'højreekstremister'. Den 3. januar bragte TV2 den sensationelle historie, uden at bekymre sig om at mistanken mod ny-nazist teorien allerede på det tidspunkt havde været droppet i flere uger.

I anmeldelserne bliver politimesteren beskyldt for at have meldt en opdigtet forbrydelse ['Vortäuschens einer Straftat'].

Officialdelikt

Da dette er et såkaldt 'Officialdelikt' skal statsanklageren undersøge sådanne beskyldninger, skriver Augsburger Algemeine.

Avisen Süddeutsche Zeitung har sat spørgsmålstegn ved hvad det egentlig var der skete ved det angivelige knivoverfald, og har citeret politiefterforskere der mente at der var et eller andet der ikke passede sammen i sagen.

Ingen fremmede DNA spor på politichefens egen kniv

Også lederen af efterforskningen Helmut Walch har talt om 'mærkværdigheder' hvad angår kniven der var blevet benyttet, og manglen på fremmede DNA spor. Det var mærkeligt at der ved angrebet blev benyttet en kniv fra Mannichls egen husholdning, at der ikke var spor fra fremmede på kniven, og ingen tegn på at der var benyttet handsker.

Familiedrama bag knivstikkerhistorien

Der er også dukket breve op, udstyret med politilogo der fremstillede knivstikkeriet som et familiedrama, men disse var dog forfalsket ifølge anklager Helmut Walch.

Ansatte på det sygehus hvor Mannichl blev indlagt udtalte, at politimesterens 'livstruende skader' var af en sådan overfladisk beskaffenhed, at hvis han ikke havde været den han er ville han være blevet sendt hjem omgående... [Det begynder mere og mere at lugte lige som den lige så sensationelle løgnehistorie om nazistisk knivoverfaldet på en 17 årig heltemodig pige i Mittweida forleden..]

Men uanset kendsgerningerne bragte den engelske avis Times Online i lighed med TV2 alligevel historien, uden at melde at nynazist teorien var opgivet af politiet. Avisen kunne desuden melde om at det 'nynazistiske overfald' har resulteret i at man nu vil tvinge alle tyske skoleelever til en tur til én af koncentrationslejrene, og modtage holocaustundervisning der skal forbinde fortidens synder med nutidens 'racisme'.

I min artikel om Passau-sagen fra den 4 januar er der også redegjort for de alarmerende beretninger om 'stigende højreorienteret vold', der også viderebringes i Times Online artiklen ligeledes beror på manipulation..

Nonkonfirmist 11 januar 2009 - Lebkuchenmanni: Strafanzeige gegen Alois Mannmichl

The Local 9 januar 2009 - Doubts cloud Mannichl Nazi stabbing claims

Times Online 8 januar 2009 - German children will be forced to see concentration camp sites

Süddeutsche Zeitung 6 januar 2009 - Staatsanwalt spricht von "Merkwürdigkeiten"

Augsburger Allgemeine 9 januar 2009 - Immer mehr Rätsel im Fall Mannichl

Meget mere info og links her:

Balder Blog 4 januar 2009 - Tyskland: Gravskænderen fra Passau - TV2 viderebefordrer løgne om knivstikkerhistorie Video

Balder Blog 28 december 2008 - Knivoverfald på gravskænderen fra Passau alligevel ikke begået af nynazister


Print Post