Herman og Roma Rosenblat- Angel Girl
  Herman og Roma Rosenblat
Angel Girl - Trukket tilbage
  Rosenblat - Englen ved hegnet – Den sandfærdige historie om kærligheden, der overlevede
  Englen ved hegnet – Den sandfærdige historie om kærligheden, der overlevede
  Elie Wiesel 'Natten'
  Elie Wiesel 'Natten'
 

Elie Wiesels oplevelser i Auschwitz adskiller sig fra de fleste andre øjenvidner på et afgørende punkt: Ofrene blev ikke gasset men brændt levende i kæmpestore åbne bål. Han så med egne øjne afbrænding af levende babyer. Selv overlevede han både Auschwitz, Dachau og Buchenwald. mere

  Misha Defonseca - 'Overlevede blandt ulve'
  Misha Defonseca

'Overlevede blandt ulve'
  Binjamin Wilkomirski 'Brudstykker af en barndom'
  Binjamin Wilkomirski 'Brudstykker af en barndom'
  Schindlers Liste
  Den mærkelige forvandling af Schindlers Liste. Fiktion til fakta
   
  Anne Fransk Dagbog
  Anne Franks Dagbog
Tvivl om ægtheden
 
  Irving Joseph Schwartz lied about WWII record
 
  Irene Weisberg Zisblatt
 
  The Boy in the Striped Pajamas

At skrive læserbreve til dagspressen kan være en utaknemmelig beskæftigelse. Ofte kræver redaktionerne eneret til indlægget, og på f.eks. Jyllands Posten skal man vente 10 dage for endelig at få at vide om læserbrevet er optaget. Man skal selvfølgelig selv kigge efter i avisen, for service er der ikke noget af.

Og hvis brevet bliver trykt, og der derefter er nogen der argumenterer imod det, har man store chancer for at man ikke vil få lov til at svare igen, uanset hvor uvederhæftig kritikken måtte være.

Mange af dem der har fået en del læserbreve afvist taber modet og orker ikke mere. Der er nu alligevel den glæde ved denne form for beskæftigelse, at man i det mindste har forsøgt at trænge igennem, samt at man derved har en vis form for dokumentation f.eks. for at læserbreve der beskæftiger sig med bestemte emner har det med at blive kasseret. Bortset fra jødiske emner er EU-kritiske indlæg noget der tilsyneladende er uønsket hos en del redaktioner.

Hernede så et læserbrev inspireret af Jyllands Postens seneste skriverier om Herman og Roma Rosenblats frit opfunde holocaust-historie. Det blev sendt den 27 december 2008, og jeg regner således ikke længere med at læserbrevet når spalterne, i lighed med de seneste mange af slagsen.


 

Kun til Jyllands Posten (300 ord)

Holocaust fuphistorier

Uffe Christensen tog i JP 27/12 fat på endnu en holocaust fuphistorie med artiklen 'Er Holocaust-erindring rent fup?'

Det fremgår af artiklen at afsløringen af bedraget er blåstemplet af Deborah Lipstadt. En dame der blev en 'autoritet' efter at have vundet en sag om ærekrænkelse som historikeren David Irving havde indledt imod hende.

Men den aktuelle fuphistorie er blot toppen af isbjerget. Andre langt mere prominente bedragere, som Elie Wiesel kan stadigvæk smykke sig med Nobelpriser og æres-professorater, og kan fortsat sole sig i offentligheden som indehaver af særlige humanistiske værdier, på trods af at denne berømmelse skyldes langt mere usandsynlige røverhistorier end den som Herman og Roma Rosenblatt forsøgte at score kassen på.

Det ville være relevant i denne forbindelse at stille skarpt på den jødiske autoritet hvis udtalelser nu har givet grønt lys for at historien kan kritiseres uden at man risikerer at blive beskyldt for at være holocaustbenægter.

Da Lipstadt blev konfronteret med at Binjamin Wilkomirskis erindringsbog 'Brudstykker af en barndom' som hun roste højt i sin bog 'Denying The Holocaust', og opfordrede sine elever at læse, viste sig at være det rene opspind, reagerede hun med at sige: 'De nye afsløringer kunne komplicere sagen en smule, men værket er stadigvæk stærkt.'

Det er ironisk at det er nødvendigt at læne sig op af sådanne tvivlsomme autoriteter som Deborah Lipstadt, der indtil beviserne for bedraget kom frem, valgte at tro på, og promoverede historier som ethvert kritisk tænkende menneske ville have afvist ved første øjekast.

Det er desværre kendetegnende for nutidens omgang med fortiden, at en bog som Wiesels 'Natten' stadigvæk indgår som et vigtigt værk ved historieundervisningen, samtidigt med at man nu i hele Europa på EUs foranledning har indledt en organiseret klapjagt på de mennesker der nægter at tage sådanne løgnehistorier for gode varer.

Navn, adresse, osv.


Politiken - Forlag trækker Holocaust-børnebog tilbage (Tommy Grøn)

Nogle historier er åbenbart for gode til at være sande.

Således også historien om kz-fangen Herman Rosenblat, der blev genforenet - og siden gift - med den voksne udgave af pigen Rosa 12 år efter, hun havde kastet mad og frugt ind til ham over hegnet i koncentrationslejren Schlieben.

Rosenblats rørende historie var det rene fup, og det betyder nu, at børnebogen 'Angel Girl', der er baseret på historien, bliver trukket tilbage fra boghylderne i USA af forlaget Lerner Publishing Group.

Folk, der har købt bogen, kan få pengene tilbage, oplyser forlaget.

Politiken 2 januar 2009 - Forlag trækker Holocaust-børnebog tilbage (Tommy Grøn)

 

Politiken - Århundredets kærlighedshistorie er en løgn (Stine Thomsen)

Bogen Angel at the Fence skulle være århundredets kærligheds-roman. Men beretningen er det pure opspind.

Af Stine Thomsen

En rigtig tåreperser af en kærlighedshistorie skulle have ramt bogreolerne i USA 3. februar i det nye år.

Men bogen ’Angel at the Fence: The True Story of a Love That Survived’ (Englen ved hegnet – Den sandfærdige historie om kærligheden, der overlevede, red.), er blevet trukket tilbage. Den har nemlig vist sig at være den rene løgnehistorie.

Det er Herman Rosenblat, der i årevis har fortalt historien om, hvordan han i vinteren 1945 sad i den tyske koncentrationslejr Schlieben.

Politiken 31 december 2008 - Århundredets kærlighedshistorie er en løgn (Stine Thomsen)

 

Publication of disputed Holocaust memoir canceled

NEW YORK (AP) — The publisher of a disputed Holocaust memoir has canceled the book, adding the name Herman Rosenblat to an increasingly long line of literary fakers and bringing down with a crash his story — embraced by Oprah Winfrey among others — of meeting his future wife at a Nazi concentration camp.

Rosenblat's "Angel at the Fence" had been scheduled to come out in February, but Berkley Books, an imprint of Penguin Group (USA), withdrew the memoir Saturday following allegations by scholars, friends and family members that his tale was untrue.

"Berkley Books is canceling publication of Angel at the Fence after receiving new information from Herman Rosenblat's agent, Andrea Hurst," the publisher said in a statement. "Berkley will demand that the author and the agent return all money that they have received for this work."

AP 27 december 2008 - Publication of disputed Holocaust memoir canceled

In a statement issued Saturday through his agent, Rosenblatt described himself as an advocate of love and tolerance who falsified his past to better spread his message.

Excite december 28 2008 - Anger, sadness over fabricated Holocaust story

 

 


Ny fuphistorie under opsejling, eller blot endnu et mirakel?

The Fifth Diamond: The Story of Irene Weisberg Zisblatt

Den jødiske kvinde; Irene Weisberg Zisblatt overlevede Dr. Mengele og Auschwitz, men reddede familiens diamanter ved at spise dem, og gentage kunststykket hver gang hun havde været ud og besørge. Dette skulle angiveligt have stået på i 15 måneder.

Også resten af Irene Weisberg Zisblatts historie er ganske farverig, og hun har da også allerede været i kontakt med Steven Spielberg og hans Dreamworks [Egentlig et meget sigende navn!] selskab, der har produceret mange holocaust-soaps. [Jeg kommer til at tænke på Rambo (?) og manden i et Nordvietnamesisk fangelejr der gemte et ur i enden for at hans barnebarn skulle få det!]

(Event) Holocaust survivor and author of The Fifth Diamond: The Story of Irene Weisberg Zisblatt, Irene Zisblatt discusses her book and Steven Spielberg's award winning documentary, The Last Days, in which she appears. Zisblatt shares her story of finding hope, love, and courage despite incredible odds during World War II as a concentration camp prisoner in Poland.

Miami Herald 4 januar 2009 - Holocaust survivor escaped with gems (Jennifer Cohen)

Meet Irene Zisblatt. Just like Herman Rosenblat, she too has a new book out talking about her experience in a concentration camp.

And just like Herman Rosenblat, her story is completely unbelievable.
The Political Cesspool - Irene Zisblatt - yet another Holocaust memoir hoax

Når man sådan har trawlet Internettet igennem en halv dags tid angående disse historier, sidder man tilbage med fornemmelsen at der er utroligt mange afsløringer der venter os i nu!

Rosenblat var blevet advaret af sin søn og tvang konen til at være med på løgnen!
Engelsk med tyske undertekster
(Holocaust-Überlebender Herman Rosenblat Es war keine Lüge, es war meine Einbildung)
 
Another holohoax exposed - Rosenblatt
 
EXCLUSIVE Herman Rosenblat interview released before Good Morning America - 2/17/2009
 
Holocaust faker explains himself

 


Relateret:

Se trailer for Spielbergs holocaust film med Irene Zissblatt (hav en brækspand parat!)

Balder Blog 4 maj 2010 - Foredrag fra ‘Auschwitz-overlevende’ Gunther Skaletz aflyst - beskyldes for bedrag

Herman Rosenblat og Roma Radzicki - 'Angel Girl' - Børnebog trækkes tilbage
Politiken 2 januar 2009 - Forlag trækker Holocaust-børnebog tilbage (Tommy Grøn)

Politiken 31 december 2008 - Århundredets kærlighedshistorie er en løgn (Stine Thomsen)

Jyllands Posten 29 december 2008 - Holocaust-skandale ruller videre (Uffe Christensen)

Jyllands Posten 29 december 2008 - Dyb skuffelse over Holocaust-løgn (Uffe Christensen)

Jyllands Posten 28 december 2008 - Skandale: Holocaust-bog er falsk (Uffe Christensen)

Oprindeligt publiceret under titlen: 'Er Holocaust-erindring rent fup?'
Efter et par dage var titlen ændret til 'Er Holocaust-historie usand?'
Jyllands Posten 27 december 2008 - Er Holocaust-historie usand? (Uffe Christensen)

Fik postkontor opkaldt efter sig - Irving Joseph Schwartz løj i en uendelighed om heltegerninger under WWII
Review Journal 9 november 2008 - Irving Joseph Schwartz lied about WWII record

Misha Defonseca 'Overlevede blandt ulve'
Jyllands Posten 29 februar 2008 - Holocaust-erindring var fup (Uffe Christensen)

Jyllands Posten 13 september 2008 - Børn bør se Holocaust-film (Striped Pajamas Uffe Christensen)

Politiken 28 november - ’Drengen i den stribede pyjamas’ bestemt ikke en børnefilm (Søren Vinterberg)

Gawker 30 december 2008 - Lying Holocaust Author Ruins It for the Children

Balder Blog 13 februar 2007 - Elie Wiesel: Auschwitz overlevende, holocaust-vidne og professionel mytemager

Balder Blog 13 februar 2007 - Elie Wiesel et prominent falsk vidne

Enric Marco told Spanish TV he was never held in the Nazi concentration camp of Flossenburg as he had claimed for nearly 30 years.
BBC News 12 maj 2005 - Spanish Nazi camp 'survivor' lied

 
  Deli Strummer - Homepage

Deli Strummer is 78 years old, a concentration camp survivor, and until recently a local hero. Now her account of the war has been so called into question that a few have even whispered doubts about her identity.

You can hardly fault their suspicions, the contradictions in her story are so profound. For 20 years, Strummer had been saying she was at five concentration camps during World War II over the course of 4 1/2 years.

Turns out she was at three in not quite two years. She claimed, briefly, that she was imprisoned at Bergen-Belsen. Never was. Auschwitz, which she said she survived for nine months?

The German records say she couldn't have been there for more than eight days. Her husband, who she always led people to believe was dead? She divorced him! He's alive and remarried in Vancouver. And on and on and on.
Washington Post 24 september 2000 - When Deli Strummer, symbol of the Holocaust, was caught stretching the truth


Balder.org - Articles about Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust benægtelse


Print Post