Jesper Steinmetz - TV2
 
  Jan Vesterlund - TV2
 
  Ralf Ollert - NPD Bayern
  De fleste af de såkaldte højreradikale forbrydelser handler kun om propaganda, hvor man har sat klistermærker op eller lignende ting.
   
 
  Andreas Scheuer - CDU
   
 
  Wroth Rainer
  'De har ikke lært af historien'. Men har du og dine kumpaner der prøver at lukke munden på politiske modstandere ved hjælp af lovgivning, chikane, trusler og antifa-vold lært noget? Eller har mikrofonholderen og hans bosser der på trods af kendsgerningerne i Tyskland præsenterer nyhedsklippet som om det er bevist at knivoverfaldet på Passaus politimester er begået af højrenationale?

Hvad gør man ikke for at redde mulitkult-løgnen?

Selv politifolk tvivler på politichefs forklaring om knivoverfald!

Når to Israelere bliver skudt af en af de hjemlige palæstinensiske terrorister med dansk pas, de daglige meldinger om kulturberigernes vold bliver for almindelige, og Voldsmosebeboernes glæde over heltegerningen i Rosengårdscenteret udstilles helt åbenlyst, så er det på tide at aflede opmærksomheden, ved at komme med de sædvanlige skræmmehistorier om 'vold fra højreekstremister'.

Ikke mindst når også Israels, og dermed jødenernes popularitet er stærkt dalende på grund af de Israelske Einsatzgruppers aktion i palæstinenser-ghettoen i Gaza, er der åbenbart behov for lidt ekstra 'Nazi-action'.

At knivoverfaldet på den berygtede gravskændende politimester Alois Mannichl fra Passau end ikke af det tyske politi længere betragtes som værende begået af den nationale fløj, men muligvis relaterer til rocker, Gothic og ishockey miljøet, forhindrer ikke TV2 i at fortsætte den pressehetz mod de nationale kræfter som de tyske medier straks iscenesatte efter nyheden om knivoverfaldet blev kendt.


Transkription:

Jesper Steinmetz: I Tyskland vil flere toppolitikere have det højrenationale parti NPD forbudt. Det sker efter en række forbrydelser, som er begået af netop højrenationale. Senest er politichefen i byen Passau blevet stukket ned med kniv, og det har yderlige tilspidset situationen.

I dag gik både nynazister og antinazister på gaden i hver sin demonstration.

Rødfascist (råber): Lad os give nazisterne det røde kort.

Jan Vesterlund: Passau siger nej til nynazister, både borgere og et samlet byråd fra højre til venstre vil forhindre højreekstremisme og det Nationaldemokratiske parti NDP [NPD!] i at etablere sig i byen. Derfor demonstrerer de samlet.

Andreas Scheuer CDU: De folkevalgte vil ikke have at ekstremister i Tyskland og Europa får plads til at træde offentligt frem med deres afskyelige ideer. [At forhindre folk i at give udtryk for ideer er 'demokraternes' højeste prioritet!]

Jan Vesterlund: Ikke langt derfra forbereder NDP [sic!] og nynazister sig på deres demonstration.

De kalder beskyldningerne mod dem for løgn og pressehetz.

Også mere tusind politifolk gør klar til at etablere en stor bufferzone mellem parterne.

Den tilspidsede situation opstod da byens politichef Mannichl blev stukket ned af en person der kaldte ham et venstreorienteret svin, og sagde at knivstikket var en hilsen fra den nationale modstand.

Politichefen overlevede men modstanden mod den højreekstremistiske kriminalitet, herunder over 600 voldssager vokser.

Jan Vesterlund: Alene sidste år der var der omkring 12.000 forbrydelser med tilknytning til højrefløjen. Med det seneste overfald på Passaus politichef, har fået mange til at kræve et forbud mod NPD.

Wroth Rainer pensioneret professor: med meget udspekulerede midler og virkemidler forsøger de at fordumme folk, De har intet lært af historien.

Jan Vesterlund: NDP og nynazisterne demonstrerer mod at politiet har koncentreret efterforskningen i det højreradikale miljø. 1)

Ralf Ollert NPD Bayern: Det bliver vildt overdrevet. De fleste af de såkaldte højreradikale forbrydelser handler kun om propaganda, hvor man har sat klistermærker op eller lignende ting.

Jan Vesterlund: I byen er der ikke opbakning bag den slags synspunkter. Det lykkedes politiet at sikre at dagen foregik fredeligt i Passau. [Også det pro-zionistiske Pro Køln fik samme behandling forleden!]

Jesper Steinmetz: Der var enkelte sammenstød mellem de to grupper under demonstrationen i dag, hvor i alt 16 personer blev anholdt.


Passau Demonstrationer NPD - Antifa - Nynazister - TV2 Løgne

 

Kommentar Der Nonkonformist:

1) Det lader til at det også er undgået 'menneskerne' i redaktionslokalernes opmærksomhed at de højreorienterede demonstranter ikke som berettet unisont af medierne [inklusiv TV2!] protesterede mod 'Opklaringsarbejde i det højreorienterede miljø angående mordforsøget på politichef Mannichl', men mod 'Politivilkårlighed og mediehetz'. [...]

Politifolk tvivler på chefens forklaring

Således tvivler stadig flere selv folk indenfor politiet på Mannichls officielle version af historien, og spørger sig selv om ikke Mannichls fantasi er løbet af med ham. Også Mannichls skader ser ud til at være langt mindre alvorlig end medierne har påstået. 'En informant der ønsker at blive anonym, mente at enhver anden borger med en sådan skade omgående ville være blevet sendt hjem'. [...]

Parlamentsmedlemmet for 'Die Grünen' [Partiet med de voldsforherligende Rote Armee Fraktiom sympatisanterer Joska Fisher og Daniel Cohn Bendit i spidsen] Eike Hallitzky viste sin demokratiske forståelse, ved at opfordre til at forstyrre og forhindre demonstrationen. En opfordring der straks blev efterkommet af 'demokratiets vogtere', ved at kaste med sten og flasker mod demonstranterne, der dog hovedsageligt ramte politifolk.

Nonkonformist 4 januar 2009 - Passau: 'Gegen Polizeiwillkür und Medienhetze'

Kommentar Der Nonkonformist:

Alt i alt registrerede det tyske politi (Bundeskriminalamt) i 2008 indtil sidst i oktober 11.928 forbrydelser med højreekstrem baggrund, af hvilket 639 var voldsforbrydelser.

Resten af de 11.928 'forbrydelser' handlede om tankesforbrydelser, der i ægte demokratier hverken gælder som forbrydelser eller har strafferetslige konsekvenser. Dette står overfor 4.243 voldforbrydelser fra venstrefløjen, 100.824 tilfælde af legemsbeskadigelse begået af indvandrere der endnu ikke har fået et tysk pas, og 817 mord begået af gerningsmænd fra samme personkreds.

Den af medierne stort opslåede 'stigning' er en and, og det i dobbelt betydning. Således måtte ikke kun Der Spiegel trække påstanden om en stigning i højreorienteret vold tilbage. I marts trådte en ny opgørelsesmetode i kraft, der med hensyn til højreorienterede forbrydelser havde den effekt at den bevirkede en stigning af højreorienterede forbrydelser i statistikkerne, som selv avisen Die Welt indrømmede i september.

[..] Efter det nye system regnes nu ethvert hagekors eller andre uønskede symboler som en selvstændig 'højreorienteret forbrydelse', uanset om det er anbragt af en tyrk eller en venstreorienteret. At antallet af de 'højreorienterede forbrydelser' stadigvæk ligger langt under fremmedkriminaliteten, er tankevækkende.

Nonkonformist 4 januar 2009 - Drastischer Anstieg rechtsextremer Straftaten?


 
  'Operationen skulle praktisk gennemføres af 20,000 kirurger. Mændene skulle uskadeliggøres i løbet af en måned. Kvinder og børn i løbet af tre år. De steriliserede væsener skulle siden tvangsarbejde indtil de døde. Derefter skulle det tyske folk for evigt være udryddet af menneskeheden og et effektivt folkemord på Europas næststørste folk være gennemført.'

Kommentar Balder: Som det fremgår af ovenstående og dokumenteret ved nedenstående links til artikler fra den tyske presse, har politiet for længst; nemlig helt tilbage til december 2008 rettet mistanke mod andre end de sædvanlige mistænkte; de højrenationale.

Det forhindrer dog ikke Goebbelsklonerne fra TV2 i at misbruge hændelserne i Passau endnu engang til deres propagandafremstød. Nøjagtigt som TV2 gjorde med det såkaldte 'nynazistiske overfald' på en 17 årig pige i Mittweida.

Goebbels var dog en kjende intelligentere end hans nutidige efterfølgere, og tog som regel udgangspunkt i virkelige hændelser, der ikke straks kunne afsløres som fup, når der skulle hetzes mod en befolkningsgruppe, så som mordet på en tyske diplomat i Paris; Ernst von Rath, der blev begået af den polske Jøde Herschel Grynszpan, og gav anledning til 'Krystalnatten', samt offentliggørelsen af Jøden Theodore N. Kaufmans bog 'Germany must Perish', der indholdt planerne for et gennemført folkemord på den tyske befolkning gennem sult, sterilisation og andre artigheder.

Af mangel af sammenlignelige forbrydelser begået af de tyske nationale, forsøger man sig nu både i Tyskland og i Danmark med udokumenterede beskyldninger og allerede modsagte populistiske sladderhistorier.

Herhjemmefra kender vi allerede de ustandselige forsøg fra diverse 'racediskriminationscentre' og PET på at få indført nogle flere paragraffer, eller for at ændre opgørelsesmetoder så den ønskede stigning i højreorienterede forbrydelser kan opnås, når nu de fordømte højreekstremister ikke selv ønsker at gøre noget.


Opdatering 9 januar 2009:

Investigators have found discrepancies in Passau police chief Alois Mannichl’s claim that he was stabbed by a neo-Nazi in mid-December and leads point to a domestic dispute instead, the Süddeutsche Zeitung reported on Friday.

Police began immediately looking for right-wing extremist suspects, but "experienced investigators" told the paper that "something doesn’t fit" with the information Mannichl gave them. [..]

Another questionable element to Mannichl’s account of the crime is that the knife came from his own home and had been used to cut cake at a neighbour’s party a few days before. But investigators have not yet found traces of cake, foreign DNA or evidence that the stabber was wearing gloves, the Süddeutsche Zeitung reported.

The Local 9 januar 2009 - Doubts cloud Mannichl Nazi stabbing claims

Alligevel skal alle tyske skolebørn for en sikkerheds skyld tvinges til at besøge koncentrationslejre, og mod tage undervisning om holocaust hvor denne begivenhed sættes i et perspektiv der forbinder den med nutidens racisme..

"German children will be obliged to visit the site of a Nazi concentration camp as part of their regular school curriculum. The move — to be introduced in Bavaria and likely to become the norm throughout the country — is in response to the almost fatal stabbing of a senior police officer by a neo-Nazi..."

Times Online 8 januar 2009 - German children will be forced to see concentration camp sites

Balder Blog 28 december 2008 - Knivoverfald på gravskænderen fra Passau alligevel ikke begået af nynazister

Balder Blog 11 januar 2009 - Passau - Tyskland: Knivstukket nazi-jæger Mannichl nu selv under mistanke

Balder Blog 20 september 2008 -Køln: Anti-islamiseringskongres - Medierne fejrer vold mod anderledes tænkende

Der Spiegel 1 januar 2009 - Fehlerhafte Meldung über Zahl rechtsextremer Straftaten

Die Welt 1 september 2008 - LKA: Durch neue Zählweise mehr rechte Taten in Statistik

Mv Regio (tysk MSM medie):

Passau - Neonazis-Demo durch Verwaltungsgericht genehmigt - Großeinsatz der Polizei (02.01.2009)

NPD droht mit juristischen Schritten gegen Mannichl - Verbindung zum Attentat unwahrscheinlich (26.12.2008)

Passau - Wer sind die Täter im Fall Mannichl? (26.12.2008)

Fall Mannichl - Erste Zeugenhinweise auf Phantombilder (25.12.2008)

Passauer Polizei sucht jetzt eine Fünfergruppe die aus Gothic-Szene sein soll (24.12.2008)

Nonkonformist 1 januar 2009 - Drastischer Anstieg rechtsextremer Straftaten?

Nonkonformist 4 januar 2009 - Passau: “Gegen Polizeiwillkür und Medienhetze”

Passau wehrt sich 1 januar 2009 - Roland Wuttke: Die Verfassung muß man schützen – vor denen die oben sitzen!


Print Post