December 17, 2008

Berlin: En Katolsk avis antyder at jødiske ledere forsøgte at indskrænke meningsfriheden på et universitet i München.

 

I et interview publiceret i tirsdags 'Tagespost', en avis i Würzburg, spurgte en journalist den katolske teolog Bertram Stubenrauch fra Ludwig-Maximilian Universitetet i München om han følte sig 'presset af det jødiske centralråd (Zentralrat der Juden in Deutschland) til at aflyse et planlagt symposium der skulle have fundet sted den 10. december, hvor højtplacerede shiitiske gejstlige fra Iran skulle have deltaget.

Følte du dig truet?

Journalist Regina Einig spurgte Bertram Stubenrauch om han 'følte sig truet' og spurgte om akademisk frihed i dette land ikke er begrænset, når et jødisk råd kan forhindre at katolske professorer holder et symposium...'

 

Stubenrauch fra universitetets fakultet for dogmatik og økumenisk teologi, svarede at han ikke følte nogen 'konkrete trusler', men at han havde respekteret et stort ønske fra 'jødiske medborgere' og havde aflyst begivenheden i samråd med universitetets ledelse.

Jødisk indflydelse på katolsk fakultet problematisk for ytringsfriheden

Han tilføjede at indflydelse fra et jødisk råd på et katolsk fakultet 'faktisk er et problem der bør diskuteres. Og her undergår hele vores samfund en prøve. Har vores demokratiske retsstat plads for fri meningsudvekslinger i dens akademiske institutioner?

Det bør der være, og vi må fortsætte med det til gavn for alle de grupper der ønsker at leve fredeligt i Tyskland.

Nogle mennesker mener vi er naive.'

Kilder:

Ludwig Maximilians Universität Munchen 10 december 2008 - Pressemeldung - Absage

Tagespost 16 december 2008 - Bertram Stubenrauch über die Kritik des des Zentralrats der Juden

Tagespost 16 december 2008 - Dialog nach jüdischen Protesten abgesagt

Nealine 9 december 2008 - Umstrittenes Treffen mit iranischen Theologen abgesagt

JTA - Catholic paper questions German council’s influence


Kommentar: I Danmark klarer de jødiske sammenslutninger det jo på anden vis. I stedet for at boykotte dialog med muhamedanere og forbyde de Kristne at tale med dem, slutter de sig sammen med dem, mod den undertrykkende kristne majoritet.

Tyskland under det jødiske åg: På trods af tyske lederes jævnlige prostrationer for Jøderne, og alt det relaterede hykleri der foregår syd for grænsen, er der tydelige tegn på at store dele af den tyske befolkning er godt træt af jødernes magt og indblanding i stort og småt. Og det har de god grund til, for endeløse rækker af gode, og især patriotiske tyske borgere er blevet miskrediteret, fyret, eller sågar sat i spjældet for at komme den jødiske magtelite på tværs. Og det er ikke nynazister eller 'holocaustbenægtere' jeg hentyder til.. Apropos: selv på det ellers hysterisk zionistvenlige anti-indvandringsforum Politically Incorrect er man begyndt at se lidt mere realistisk på det jødiske råd, og på jødiske koryfeer som Ralph Giordano, der for nyligt ganske uventet forrådte organisatorerne af Pro Köhln manifestationen.

Nogle eksempler:

Balder Blog 28 maj 2008 - Tysklands Jødiske Råd kræver delstaten Brandenburgs hymne Märkische Heide afskaffet

Balder Blog 10 september 2007 - Berufsverbot for at forsvare familieværdier - NDR fyrer den populære skærmtrold Eva Herman

Balder Blog 14 juni 2008 Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Balder Blog 25 juni 2007 - Abortmodstand: Tysk Præst Johannes Lerle dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse 

Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt: Tyske børn lider af holocausttræthed  

Balder Blog 10 maj 2007 Josef Kraus fra det tyske lærerforbund: fri os for mere holocaust

Mosaisk Upps Martin Hohmann CDU (Katolik) - Retfærdighed for Tyskland


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post