Lørdag 13 december 2008

 
  Ingeniør Wolfgang Fröhlich

Wolfgang Fröhlich fra det østrigske Frihedsparti FPÖ [Freiheitliche Partei Österreich] dømt til 6 år og 4 måneders fængsel for at underdrive 'Holocaust'.

Dette er en meget mørk dag for retfærdigheden og loven. Fredag den 12 december afsagde Appelretten i Wien dom i ingeniør Wolfgang Fröhlichs ankesag. Fröhlich havde anket sagen på grund af den usædvanligt strenge straf.

Appelretten stadfæstede dommen, og opretholdt straffeudmålingen.

Det er ikke nødvendigt at sige at der jubles i visse kredse.

Atter en gang blev en uforfærdet videnskabsmand, utrættelig forkæmper af menneskerettigheder og kritiker af officielle usandfærdigheder taget ud af cirkulation i mange år.

Dette er en katastrofe.

Dette er endnu en national skandale der leverer endnu flere beviser for det komplet fallerede juridiske system i Østrig, der stadigvæk foregiver at være en konstitutionel stat.

  Husk: fredag den 19 december i Østre Landsret hvor der samtidigt bliver fældet dom over Danmarks moralske og retslige status. Fejhed overfor det store naboland har før gjort skade på Danmarks sjæl.
Politiken 17 dec: Danmark går enegang i udleveringssager
 
  Flemming C. og Stephan G. (t.h) blev arresteret den 27 august. De vil have været fængslet i næsten 4 måneder når de igen skal for retten den 19 december 2008.
   
  Zypries - Hitler
   
  Did six million really die?
  Download bogen og læs den! Om et par år er det forbudt at læse den..
   
 

I Østrig bliver videnskabelig forskning lige som kritik af officiel forordnet historieskrivning, sammen med de ytringsfriheds-begrænsende love der for 60 år siden blev vedtaget af de allierede sejrsmagter, gennemtvunget via politiske skueprocesser, hvor der uddeles flerårige fængselsstraffe.

Et Gedächtnisprotokoll ('memo') af retssagen opsummerer hele proceduren, der hører hjemme på et tredje rangs teater. (Østrigske domstole holder ikke løbende regnskab med hvad der sker under en retssag)

Forsvarets underdanighed

Den forbavselsesvækkende underdanighed fra siden af forsvaret, kan kun forklares ved at hvis forsvarsadvokaten havde repræsenteret den tiltalte sådan som hans professionelle etik påbyder ham at gøre, ville han også have kunnet imødese en strafferetslig anklage for 'Genoplivning af Nationalsocialismen'. [Den samme paragraf som David Irving blev dømt under; altså
ikke 'Holocaustbenægtelse' - Balder]

Forsvaret kom med den fantastiske udtalelse at 'demokratiet' må finde måder til at korrekse personer der føler sig forpligtet til at forsvare sandheden, og som derfor skal i fængsel.

Hvilken side er en sådan advokat på?

Det er selvfølgelig meget mere simpelt og nemt at gøre som parlamentspræsident Graf fra FPÖ gjorde: under hans indsættelse kastede han al sine overbevisninger overbord, og lod flaget blafre i retning af den politisk korrekte vind.

Forsvaret fortæller os at hvis vi kritiserer de drakoniske love mod Nationalsocialismen vil vi blive sat i fængsel i mange år, altid under det samme påskud.

Retten accepterer ikke modsatrettet bevismateriale

Forsvarer: Det er forbløffende at sådanne tilstande findes, mens regeringen foregiver at den støtter Oplysningsidealerne, forsknings og meningsfrihed samt støtter Menneskerettighedserklæringen.

Wolfgang Fröhlich: Jeg har altid skrevet til det samme begrænsede antal adressenter. I et et demokrati burde der vel være andre måder til at reformere mennesker. Jeg beder derfor om nedsættelse af straffen!

Anklager: Som uforbederlig recidivist fortjener han denne straf .

Wolfgang Fröhlich: Jeg har aldrig komplet benægtet 'Holocaust'.

Dommeren: Hvis det var sandt ville De ikke være blevet dømt, De kan kun tage stilling til straffen.

Wolfgang Fröhlich: Ved en sådan justits er forskningsfrihed ikke muligt.

Dommeren: Det er op til Parlamentet at ændre lovene.

Oversat fra

Focal Point Publications December 13, 2008 - Wolfgang Fröhlich of the FPÖ sentenced to six years and four months for Understating the "Holocaust"

Focal Point Publications December 13, 2008 - Ing. Fröhlich (FPÖ): Verurteilung zu 6 Jahren u. 4 Monaten wegen gewaltlosen Bestreitens des Holocaust!


Relateret:

European Jewish Press December 18, 2008 - Austrian Holocaust denier gets six-and-a-half years in prison

Der Spiegel 14 januar 2008 - Ehemaliger FPÖ-Politiker Wolfgan Fröhlich als Holocaust-Leugner verurteilt

Balder Blog 16 januar 2008 - Østrig: Wolfgang Fröhlich, intellektuel dissident dømt til 6½ års fængsel

Husk: I morgen fredag 19 december kommer udleveringssagen om de to musikdistributører for i Østre Landsret

Lidt om nogle holocaustbenægterskæbner på Balder.org

I Jesu Kristi navn!

 
 

Regardless of your views

Remember the jailed Revisionists at Christmas 2008

2008 List of Incarcerated and Indicted Revisionists Addresses. Don't forget them. The season is the reason.

   
  Wolfgang Fröhlich
Justizanstalt Wien-Josefstadt
Wickenburggasse 18-22
1082 Wien,
Østrig

Er man ikke næsten forpligtet til at informere sig lidt mere om hvad disse mennesker i virkeligheden har bedrevet og mener, når de nu bliver forfulgt og fængslet for deres meninger, i stedet for bare at vende hovedet til side og lade som om man ikke ser hvad der sker?

Når der er så mange anstrengelser for at skjule og forbyde meninger og intellektuelle produkter som bøger, er der så ikke desto mere grund til at gøre sig bekendt med dem, og danne sig et førstehåndsindtryk af de involverede, i stedet for bevistløst at efterplapre tankepolitiet og dets tjenere i pressen og andre steder? Er jødevenlighed, eller Israel-liderlighed en grund eller et alibi til at undskylde eller undlade at omtale overgrebene på dissidenterne og dermed på ytringsfriheden?

Hvordan skal vi kunne bebrejde andre diktaturstater deres overgreb på menneskerettighederne? Kan ytringsfriheden gradbøjes på den måde som det sker her? Er du klar over at indførslen af den slags i Danmark er under grundig forberedelse? Tror du det stopper her? Er du klar over at disse love og tiltag også i Tyskland og Østrig er blevet skærpet i takt med større afstand til begivenhederne?

Holocaustkulten er vores ALLESAMMENS ulykke!

Balder Blog 19 februar 2007 - Ernst Zundel, Fem år i fængsel for at benægte Holocaust

Balder Blog 01 juli 2008 - Vincent Reynouard Fransk dissident på flugt efter fængselsdom og økonomisk ruin 

Balder Blog 20 januar 2008 - Østrig - Gerd Honsik - Halvandet år i spjældet for 'wiederbetätigung'

Pressestilhed om 'farlige emner' Ikke det mindste pip kommer igennem:

Nyligt a afviste læserbreve

Kort sagt (56) ord sendt den 6 december 2008 - Benægtere

Balder Blog 3 december 2008 - Amputerende fællesskab - Omskæringsdebatten der blev væk

Balder Blog 4 november 2008 - En yndig provins i Neuropa -


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post