Christopher Bollyn
   
   
 
  Bernard Lewis Madoff
   
   
   
 

Den kontroversielle journalist Christopher Bollyn har kigget lidt nærmere på den jødiske finansforbryder Bernie Madoff og hans tætte forbindelser med zionistiske institutioner; en israelsk bank, jødiske undervisningsinstitutioner, det Amerikanske Jødiske Kongres etc.

Madoffs forretningspartner er direktør af en israelsk bank der er anklaget for at have hvidvasket milliarder

Så hvor blev pengene af?

Kasserer af zionistiske organisationer står til fængsel

Bedrageren Bernard L. Madoff var kasserer af det Amerikanske Jødiske Kongres (AJC) og Yeshiva Universitetet (YU).

Hans forretningsforbindelse hos Yeshiva Universitetet var Sy Syms, mangeårig direktør af Israel Discount Bank of New York, en bank der i 2005 blev sigtet for hvidvaskning af milliarder af dollars. Så hvor forsvandt de 50 milliarder dollars henne?

Hvis en række lignende forbrydelser bliver begået i den samme by af en bande af tæt forbundne bekendte fra den samme etniske gruppering med den samme ekstremistiske politiske ideologi, ville man selvfølgelig formode en forbindelse.

Det er lige nøjagtigt dette som er tilfældet med de kæmpestore bedragerisager der har ramt investeringsbanker, forsikringsselskaber og hede funds i New York. Alle de toneangivende spillere i den aktuelle økonomiske krise er zionistiske Jøder fra et meget lille politiske/etnisk
samfund i New York. Men forvent ikke at CNN eller New York Times kommer og oplyser dig om detaljerne. De er del af det samme 'samfund'.

Jeg har i mere end syv år påpeget og forklaret om de zionistiske forbindelser vedrørende den 9/11, og siden september har jeg fortalt om de samme forbindelses involvering i finanskrisen.

På grund af min efterforskning er jeg er blevet beskyldt for at være antisemit. For amerikanske Zionister og 'filosemitter' der falder på knæ når ordet 'Jøde' bliver nævnt er det at udpege den zionistiske Jøde bag forbrydelsen faktisk værre end selve forbrydelsen.

Indoktrineret af de zionistisk kontrollerede massemedier som de er, er de fleste amerikanere simpelthen ikke vidende om at alle nøglespillere i 9/11 og den nuværende finanskrise stammer fra en meget lille klub; nemlig den zionistiske jødiske bande i de Forenede Stater og deres medsammensvorne i Israel. Det kriminelle zionistiske netværk er globalt.

Den seneste omfattende finansskandale er det gigantiske $50 milliarder store pyramidespil eller 'Ponzi' metode, der blev styret af en zionistiske Jøde fra New York, Bernard Lawrence Madoff. Madoff var formand for Syms Business School ved Yeshiva University sammen med sin partner Sy Merns, alias Sy Syms, der har beklædt en direktørstilling hos Israel Discount Bank (IDB) siden 1991. IDB banken er velkendt for sine pengehvidvaskningsaktiviteter.

Syms og den israelske discount bank

IDB er den israelske bank der står centralt i et 9/11 finansierings netværk der er forbundet med Bronfman-familien og den israelske efterretningstjeneste. IDB er den israelske institution der er placeret midt i det zionistiske krimokrati. (Se også The Architecture of Terror)

Den 31 januar 2006 blev en kontrollerende aktiepost i banken erhvervet af et investeringsfond ledet af Matthew Bronfman og Rubin Schron. Bronfman er den yngre bror af Edgar Bronfman Jr. formand og administrerende direktør af Warner Music Group Corp.

Matthew Bronfman (venstre) er formand af World Jewish Congress. Han er søn af Edgar M. Bronfman (midten), den tidligere præsident af World Jewish Congress. Her står Bronfmændene med den nyvalgte præsident af World Jewish Congress Ronald S. Lauder, efter den zionistiske organisation der er kendt for korruption og finansskandaler afholdt valgt i New York 10 juni 2007.


Bronfman- Schron gruppen betalte 300 millioner dollars for en andel på 26% i IDB med en option for yderlige 25%. Tilsynsførende godkendte transaktionen efter banken indvilligede i at betale 25 millioner dollars som forlig i en pengevasksag ført af statsanklageren for Manhattan og vedrørende dens filial i New York og New York State Banking Department.

Den 17. december 2005 rapporterede New York Times at 2,2 milliarder illegale dollars var blevet overført fra Brasilien gennem IDB i New York.

Så hvordan tabte Madoff de 50 milliarder dollars? Hvor forsvandt de 50 milliarder hen?

Til Israel via Israel Discount Bank?

Sy Syms har været direktør af Israel Discount Bank fra New York siden december 1991.
Den israelske banks årsrapport viser Syms (stående tredje fra højre) med de andre direktører.

 

Natten før hans anholdelse fortalte Madoff ifølge retsdokumenterne sine to 'højtplacerede medarbejdere'; altså hans to sønner Mark og Andrew, at Madoff hedge fund og hans investerings-rådgivnings-firma, ikke var 'andet end et gigantisk pyramidespil'. Hans investerings selskab var været insolvent, og havde været det i årevis.

Torsdag morgen den 11. december kl. otte om morgenen konfronterede FNI agent Theodore Cacioppi Mr. Madoff. Vi er her for at høre om der er en uskyldig forklaring, ' sagde agenten.

'Der er ingen uskyldig forklaring,' sagde Madoff, og fortalte at han havde handlet og tabt penge for sine klienter. Han sagde at han betalte investorer med penge som ikke var der', og forventede at komme i fængsel.

Mange af Madoffs ofre var med-jøder, der så frem til de kontante gevinster af deres investeringer, som hans 'pyramidespil' havde været i stand til at fremtrylle, indtil et stort antal investorer forsøgte at trække værdier for omkring syv milliarder dollars ud af selskabet i november.

Som Wall Street Journal rapporterede:

Nyheden om finansekspert Bernard Madoffs angivelige bedrageri har sendt chokbølger gennem rigmandskredse i New York og Florida, hvor rige personer gennem årtier havde betroet hr. Madoff med milliarder af dollars. Ira Roth der bor i New Jersey, der siger at hans familie har investeret omkring 1 million dollars gennem Madoffs selskab, er 'i panik'.

'Dette er enden for mange folk,' sagde en investor i Mr. Madoffs fond. 'Det er skrækkeligt'.

...Mange af klienterne kendte Mr. Madoff personligt, men forstod ikke meget af hans investeringsstrategi, der efter sigende gav den bemærkelsesværdige afkast på omkring 1% om måneden. De omtalte den som 'den sorte boks'.

Madoff sagde at tabene fra bedraget beløb sig på mindst 50 milliarder dollars. Han fortalte sønnerne at han var 'færdig', og at han havde 'absolut ingenting' og 'det er alle sammen én stor løgn'.

Hvor blev pengene af?

Hvem er Bernard L. Madoff så? Ved siden af at bestyre sit 'investeringsselskab' og være en forhenværende formand for NASDAQ (børsen), er Madoff en meget hengiven Zionist, der har tjent som kasserer for to førende zionistiske organisationer. Madoff er lige som Richard Fuld fra Lehman Brothers, Sanford Weill fra Citibank og Maurice Greenberg fra A.I.G., de vigtigste ansvarlige bag den 2 milliarder dollars store hjælpepakke (bail-out).

 
  Madoff ved Yeshiva University's (YU) 79th Hanukkah dinner, fra venstre: Bernard L. Madoff, YU's kasserer og formand, Syms School; Sy Syms, viceformand og Josh S. Weston, formand af Boys Town Jerusalem Stiftelsen. Bemærk at Sy Syms længe har været direktør for Israel Discount Bank, en skandaleplaget Israelsk bank fra Tel Aviv.
   
   
   
   
   
 
  Belfer Hall er hovedbygning af Yeshiva University. Er det ikke fantastisk?

Madoff er endnu en zionistisk Jøde fra New York, hvis bedsteforældre indvandrede til de Forenede Stater i 1900 tallet fra Zionismens arnested, det tilbagestående og primitive Pale of Settlement (i dag Belarus Polen, og Litauen). Madoff er endnu en zionistisk 'russisk' Jøde der begik massiv økonomisk kriminalitet, og bedrog amerikanere og andre for et endnu ukendt antal milliarder.

Madoff er forhenværende kasserer af American Jewish Congress (AJC), én af de vigtigste pengeindsamlings organisationer for staten Israel. American Jewish Congress, oprettet af den ungarske rabbiner Stephen S. Wise, påstår selv at være 'det første jødiske forsvars agentur der støttede oprettelsen af en jødisk stat, og boykotten af Tyskland i 1930 erne.

Wise var en Zionist der blev uddannet på Jewish Theological Seminary i New York City, hvor også Michael Chertoff's (den nuværende direktør for 'Homeland Security') far og bedstefar, der begge var rabbinere, studerede og underviste.

Madoff er også kasserer af Yeshiva University, et privat jødisk universitet i New York City hvor han er formand af universitetets business skole; Sy Syms School of Business, som han har betænkt med store donationer, med penge der uden tvivl stammer fra pyramidespils-bedraget.

Madoff har været medlem af Yeshiva University’s bestyrelse siden 1996, og blev valgt som formand af Syms School of Business in 2000. (Yeshiva University er tydeligvis i gang med at udviske spor fra Madoff fra sin hejmmeside, men de cachede versioner er der i nu.)

På Syms, hvor Madoff er bestyrelsesformand; 'Jødisk tradition giver rammerne for overvejelser af etiske spørgsmål, en integreret del af studentens uddannelse.'

Underviser 'jødisk tradition' på Yeshiva University mon i gigantiske pyramidespil, som det der var organiseret af universitetets formand? Er det sådanne forretninger de underviser de studerende i? Bedrage 'Goyim'; altså ikke-jøderne, og stjæle deres penge?

Dette er præcist hvad Talmud lærer, vær ikke i tvivl om det. Det er hovedgrunden hvorfor Jøder har været foragtet i og smidt ud af så mange lande gennem historien.

Enhver der kender til Talmuds læresætninger; hvilket er 'jødisk tradition', vil vide at sådanne anti-kristne intriger har en central rolle i en sådan 'opdragelse'. Dette er hvorfor så mange af de finanskriminelle der er involveret i den nuværende Zionistproducerede 'kreditkrise' er jødiske Zionister, der er blevet indoktrineret i sådanne 'jødiske traditioner'. De zionistiske kriminelle der er involveret i 9/11 og den efterfølgende tilsløring af sandheden, har alle sammen forbindelser til Jewish Theological Seminary i New York, der er en lignende zionistisk institution.

 

Lige som Israel Discount Bank, har en afdeling i New York, har Yeshiva University en afdeling i Israel, og det samme gælder for det Amerikanske Jødiske Kongres. Madoff har været kasserer for begge de zionistiske institutioner, i den periode hvor han kørte sit pyramidespil.

Hvis Madoff som påstået har tabt milliarder af dollars, bør disse institutioner helt sikkert undersøges for deres rolle i hvidvaskning af penge og operationer som 9/11.

Den zionistiske kriminelle struktur hviler på skattefri 'religiøse' netværk af skoler og velgørende organisationer. Disse institutioner former rammerne af de kriminelle zionistiske og racistiske netværk, og burde blive undersøgt og lukket hvis det kan bevises at de lærer racistiske ideologier. Jødisk racisme er ikke forskelligt fra andre former for racisme, og burde ikke tolereres i et frit og demokratisk samfund som USA.

Oversat fra Bollyn News - Who is Bernard Madoff?

Artikler publiceret på Balder Blog er helt for forfatternes egen regning. Publikation her betyder ikke at vi nødvendigvis er enige i de fremførte synspunkter, påstande eller konklusioner.


 

Kommentar: Det skal lige siges at en del jødiske interesser tilsyneladende ikke er gået ram forbi. Blandt andet holocaust-myteskaberen Steven Spielberg, og den Nobelprisbelønnede fantast Elie Wiesel skulle være ramt. Stammefællerne er altså tilsyneladende ikke gået ram forbi. Dette synspunkt bliver i øvrigt også forfægtet af Michael Hoffman II.

Men det væsentlige er at lægge mærke til forbindelserne mellem etniske fællesskaber, finansielle institutioner, undervisningsanstalter og deres oversøiske aflæggere og forbindelser.

Det er i store træk de samme netværk der holder liv i Simon Wiesenthal Centeret, ADL og de mange andre verdensomspændende jødiske organisationer og lobbygrupper. De bruger også de samme strategier.

Skattefrihed, takket være dækket som 'religiøs', 'almennyttig', eller 'antiracistisk' organistion, og den næsegruse beundring (eller angst) for alt hvad det lugter lidt jødisk er medvirkende til at den organiserede jødedom fortsat kan udøve en uforholdsmæssig stor indflydelse på mange områder.


  Bruce Friedman
  Bruce Friedman

Relateret:

Opdatering:
Swinder’s List has more bad news for the Jews:
Sherman Oaks-based mortgage banker Bruce Friedman, whose Friedman Charitable Foundation committed $10 million to the Children’s Museum of Los Angeles and $1 million to Brandon’s Village, a special-needs park in Calabasas, was indicted on securities fraud charges today by the Securities and Exchange Commission.

Jewish Journal 5 marts 2009 - More mini-Madoffs? Valley Jew Bruce Friedman accused of massive real estate fraud | Move over Madoff, L.A. gets its own indicted philanthropist

NEW YORK (CNN) -- The wife of accused swindler Bernard Madoff pulled $15.5 million out of a Madoff-related brokerage firm in Massachusetts in the weeks before his arrest, authorities there disclosed Wednesday.

CNN - 11 februar 2009 - Madoff's wife Ruth withdrew $15 million before his arrest

Most victims were Gentiles, but media is fixated on Madoff’s ethnic disloyalty to his fellow Jews:
Occidental Observer 4 januar 2009 - Bernie Madoff’s Ethno-Nepotistic Ponzi Scheme

Times online 20 december 2008 - Elie Wiesel Foundation for Humanity victim of alleged swindle by Bernie Madoff

Counterpunch 19 december 2008 - "It's Kristallnacht Two!" An Ethnic Cleansing in America

Rense 18 december 2008 - Amount May Be Closer To $100 Billion Madoff Moved The Money To Israel?

Jewish Journal 17 december 2008 - Swindlers List - What Madoff investments reveal about Hollywood Jews

Mondoweiss 13 december 2008 - Like Lewinsky, Rich, and Libby, Madoff Scandal Exposes Jewish Social Cohesion in Establishment

Steve Sailer December 13, 2008 - Is the balance of power shifting?

Berlingske Tidende 16 december 2008 - Madoff selskab afvikles

Berlingske Tidende 14 december 2008 - Storbanker verden over ofre for svindler

Jyllands Posten december 2008 - Nordea: Pensionskunder berørt af Madoff-svindel

Politiken 15 december 2008 - Svindel ryster kriseramt hollandsk kæmpe

Politiken 12 december 2008 - Wall Street-ikon anklaget for storsvindelabe milliarder på Madoff-svindelaffæren.

Balder.org 26 juli 2008 - Alle 5 bestyrelsesmedlemmer af den amerikanske centralbank er Jøder

Ynet News 21 oktober 2008 - Outrage at Internet claims that 'Jewish banks masterminded the global crisis'


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post