Svært at finde en passende grimasse..

 

I de forløbne uger siden Jörg Haiders dødsulykke, har pressen forsøgt alt muligt ikke kun for at miskreditere Haider personligt, men også for at bringe enhver kritik af den officielle version af ulykken i miskredit, uden at tage de argumenter som kritikere fremførte op til overvejelse.

I stedet for forsøger man fra officiel side at begrænse skaderne, ved at omtale mange scenarier, også hvis disse er helt ulogiske.

Efter at man i de seneste uger har arbejdet med teorien om at de skader der forårsagede Haiders død var opstået fordi fartøjet slog en koldbøtte, lyder det seneste scenario at bilen slet ikke har slået nogen koldbøtte.

Bilen skal nu med førersiden have ramt en brandhane som stod i højre vejside hvilket betyder at bilen inden sammenstødet må være skredet 180 grader ud, hvilket behøver lige så meget forklaring som den dybe bule i taget, der hidtil var blevet forklaret med koldbøtten:

 

Klik på billedet for at se det større og i højere opløsning

 

Oversat fra:

Nonkonfirmist 4. December 2008 - Neues im Fall Haider: Jetzt hat sich der Wagen doch nicht überschlagen

Bild - Gutachter behauptet: Es gab keinen Auto-Überschlag

 


Print Post