Canadisk Jøde afslører organiseret målrettet forfølgelse af hvide, kristne og konservative.

Den jødiske undtagelse: CHRCs § 13 klage mod mig er frafaldet

Af Ezra Levant 20 november, 2008

  Saint Ezra
  Found Christ?
   
 
  Pastor Stephen Boissoin
 

 

 

 
 

 

 

 
  Jennifer Lynch
CHRC - Nightmare
 

 

 

 
 

 

 

 
   

I dag fik jeg nyheden om at den Canadiske menneskerettighedskommission har droppet en paragraf 13 'hate speech' klage mod mig. Det kan læses i denne skrivelse til min advokat.

[Jeg har lagt mærke til at der står i brevet at kommissærerne -- ledet af Joe Clarks tidligere stabschef, den radikale feministe Jennifer Lynch -- havde gennemgået 'alle de vedlagte dokumenter'. Jeg ved at dette ikke passer fordi der i mit brev var afsnit der var gjort ulæselige med sort blæk af en ansat af menneskerettighedskommissionen inden
det blev forelagt komissærerne
.]

Men en ting er sikker; Jeg er blevet frifundet.

Det var et perfekt videnskabeligt eksperiment. Jeg have nemlig ord for ord genudgivet den selv samme 'hate speech' som pastor Stephen Boissoin havde publiceret i Alberta for seks år siden.

Pastor Boissoin blev fundet skyldig af såvel menneskerettighedskommissionen i Alberta (Canadisk provins) og CHRC (den Canadiske menneskerettighedskommission).

Jeg kontrollerede således alle variablerne med undtagelse af én eneste.

Jeg publicerede nøjagtig de samme ord som pastor Boissoin brugte.

Jeg publicerede dem i nøjagtig den samme retskreds som pastor Boissoin gjorde -- i Alberta.

Jeg publicerede dem i modstrid med nøjagtig de samme love som pastor Boissoin gjorde -- de stalinistiske menneskerettighedslove.

En klage blev indgivet imod mig, lige som det skete for pastor Boissoin.

Der var kun én ting til forskel. Pastor Boissoin er Kristen. Jeg er Jøde.

I hele paragraffen 13's historie, der går tilbage til 1977, er ikke én eneste Jøde, muslim eller homoseksuel bragt for det Canadiske Menneskerettighedstribunal af den Canadiske Menneskerettighedskommission (CHRC).

Ariske læsere, tror I virkelig at ikke én eneste Jøde har ytret hadsk tale i 31 år?

Jeg skal besvare dette for jer: Jeg publicerede hadsk tale på min egen hjemmeside - Jeg publicerede pastor Boissoins kommentarer. Jeg ved at det er hadsk tale, fordi både Menneskerettighedskommissionen i Alberta og den Canadiske Menneskerettighedskommission sagde det.

Tror i virkelig at ikke en eneste radikal muhamedaner, eller en radikal Sikh, eller en radikal Tamil har ytret hadsk tale i 31 år?

Vær ikke latterlig. Jennifer Lynch's McCarthy-agtige inkvisition er blot aldrig gået efter dem. Et hundrede procent af CHRCs ofre har været hvide, kristne eller konservative.

Og selvfølgelig har tribunalets domfældelsesrate været 100 %.

Dette er ikke lovens opretholdelse. Dette er ikke en rigtig domstol. CHRC er ikke lovlige anklagere. De er kæltringe, korrupte kæltringe, hvorunder en vanæret forhenværende politimand, der blev fyret fra det rigtige politi på grund af korruption.

Jennifer Lynch præsiderer over denne råddenskab.

Jennifer Lynch præsiderer over sin stab, mens hun bliver medlem af ny-Nazistiske organisationer i tid betalt af det offentlige. [Balder: For at provokere 'hate crimes']

Jennifer Lynch præsiderer over denne langsomme anti-kristne forfølgelse.

De slap mig fri fordi jeg er Jøde.

Brevet fra CHRC kom med et påskud for en undskyldning. Jeg slap for tiltale fordi, de sagde jeg havde 'til formål at fremme en offentlig debat'.

Selvfølgelig er det præcis dette formål pastor Boissoin havde. Og Jennifer Lynch dømte ham.

Selvfølgelig forsøger enhver der publicerer en hvilken som helst politiske eller religiøs udtalelse, speciel en der er anderledes eller anstødelig, at sætte en 'debat' i gang.

Men kun Jøder som jeg må have sådanne debatter.

Kristne må ikke.

Det er ikke kun korrupt.

Dette er ikke kun en overtrædelse af loven.

Pogrom mod Canadas Kristne

Dette er den Canadiske menneskerettighedskommission der forfølger en stille pogrom mod Canadas Kristne.

Jeg vil nu publicere pastor Boisssoins ord igen. Jeg publicerer dem ikke for at fremme nogen debat. Jeg publicerer dem som en personlig fornærmelse mod Jennifer Lynch. Og hvorfor ikke? Hendes fortsatte beskæftigelse for skatteydernes penge er en fornærmelse mod alle Canadiere der tror på lighed for loven.

Det eneste spørgsmål jeg har nu er: nu hvor Jennifer Lynch's chef justitsminister Rob Nicholson offentlig har fordømt paragraf 13, hvor længe vil han tillade sin slyngel kommissær fortsat at tyrannisere kristne præster?

Denne sag har været på hans radarskærm nu i over et år. Hvor meget længere tror Nicholson han kan vente med at skille sig af med Jennifer Lynch, inden han bliver medskyldig i hendes antikristne forudindtagethed?

Her er teksten igen. Det er legalt for en Jøde som mig at publicere dette. Det er illegalt for en kristen som pastor Boissoin. Det er sygt.

Oversat fra

Ezra Levant blog 20 november 2008 - The Jewish Exemption: Section 13 CHRC complaint against me dismissed (via Blog Neocons Fundies and Pharisees)

 

I Ezras oprindelige artikel fulgte herefter så den omtalte artikel fra den kristne præst Stephen Boissoin der går i rette med den stadig mere iscenesatte og kunstigt fremmede homoseksualitet i samfundet.

Det er en særdeles relevant og vedkommende artikel hvor pastoren langt fra at true med helvedesild og fordømmelse, kommer med nogle sobre og nøgterne betragtninger om en udvikling der er gået over gevind. Jeg har desværre ikke haft tid til at oversætte artiklen, men den kan indtil videre læses på engelsk hos Ezra Levant - Scroll ned til: Homosexual Agenda Wicked

Relateret:

Opdatering:

Document Norge 28 april 2009 - Shakedown

Balder Blog 12 juli 2008 - Ezra Levant forsvarer ... i .. skole med swastika tatovering Video Content

Balder Blog 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008

Balder Blog 20 februar 2008 - Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman

Balder Blog 9 februar 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere + Ezra Levant

Balder Org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post