Efraim Zuroff
 
  Manfred Gerstenfeld
 
  Zvi Mazel
   
 
  Jonas Gahr Støre
 
  Jostein Gaarder

Tak for sidst, tænker Zuroff fra det berygtede Simon Wiesenthal Center der adskillige gange er blevet afvist af det danske justitsministerium bl.a. med hensyn til den ønskede forfølgelse af østfrontveteranen Søren Kam, og tildeling af et legat til Erik Haaest.

Svenskernes nej til udlevering af en dansker til den jødiske justits i Tyskland, og Briternes tilsvarende nej til udlevering af Fredrick Töben, har nok også bidraget til en del larm i synagogen, mens det danske lovforslag om forbud mod skamfering af små børns kønsdele nok heller ikke falder i god jord hos den verdensomspændende jødiske menighed.

Overrabbiner Bent Lexner har allerede talt om 'en hetz', og hans desperate råb om hjælp har allerede fundet vej til israelske avisspalter, hvor Lexner har diverteret med at 'hvis loven vedtages skal Jøderne forlade et land hvor de har boet i århundreder'. Men nu er der så hjælp på vej fra det internationale jødiske netværk der jo som vi ved fra Torben Lund hænger sammen som ærtehalm..

Akademikere beskylder Skandinavien for antisemitisme

En gruppe israelske akademikere planlægger i dag at beskylde de skandinaviske lande for 'antisemitisme' og racisme ved et symposium om emnet i Jerusalem.

Beskyldningerne vil bliver fremført i Jerusalem Center for Public Affairs, ved det som organisatorerne beskriver som 'sandsynligvis Israels første omfattende diskussion omkring Skandinaviens indstilling til Jøder og Zionisme.'

Symposiet vil omfatter et foredrag af den jødiske ekstremist Efraim Zuroff, den amerikanskfødte direktør for det israelske Wiesenthal Center, der for ganske nylig igen skabte kontrovers, ved at placere sit seneste såkaldte 'Museum for Tolerance' på en oldgammel muslimsk gravplads.

'Det er et velkendt faktum at Norge og Sverige holder hånden over Nazistiske krigsforbrydere mens de gemmer sig bag en undskyldning om en forældelsesfrist for folkemord, sagde Zuroff til Haaretz.

[Zionisterne glemmer aldrig. Hellere ikke den norske forfatter Jostein Gaarder der efter zionisternes mening ikke havde den rette vinkel på historie og virkelighed, og ikke den rette form for humanisme. Og nu den norske udenrigsminister Jonas Gahr Støre skrevet en
bog
hvor i han sammenligner jødernes politik overfor Palæstinenserne med holocaust.]

De norske, svenske og finske ambassader har nægtet at kommentere på symposiet, der bærer titlen 'Bag den humanitære maske: De nordiske lande, Israel og Jøderne.'

Begivenheden trækker på oplysninger om en nylig publiceret bog udgivet af JCPAs Dr. Manfred Gerstenfeld (en hollandskfødt miljøekspert) , der vil tale sammen med den tidligere israelske ambassadør til Sverige, [december 2002 til April 2004] den berygtede ekstremist Zvi Mazel, der er mest kendt for at smadre det kontroversielle kunstværk 'Snehvide og sandhedens vanvid' på Stockholms historiske museum.

Jødernes fjendskab ude af proportioner

Den danske ambassadør Lisselotte Plesner reagerede på bogen, der klandrer Danmark for 'deportationen af 21 jødiske holocaust overlevende' ved at sige at deportationerne var en tragedie, men hun mente også at fjendskabet mod Danmark i bogen var ude af proportioner, siden næste alle 7000 danske Jøder var blevet reddet. [Er afvisning ved grænsen nu også 'deportation', og hvis de overlevede 'holocaust' hvad brokker de sig så over? I øvrigt 'jødiske holocaustoverlevende', er det ikke dobbeltkonfekt?]

Ambassadør Liselotte Plesner tilføjede at der efter hendes mening ikke er et problem med antisemitisme i Danmark.

 

Kilder:

Haaretz 25 november 2008 - Group of academics to accuse Scandinavian countries of Anti-Semitism
Af Cnaan Liphshiz - "Behind the Humanitarian Mask: The Nordic Countries, Israel and the Jews."

Dagsavisen 26 november 2008 - Hevder at jødehatet øker i Norge

Document.no 14 december 2008 - Jødefiendtlighet i Norge vekker oppsikt (Den norske anitislamiske blogger, Zionisten Hans Rustad bakker op om Gerstenfeld)

Jostein Gaarder - God's chosen people

Hodjas Blog: Manfred Gerstenfeld, beskriver kort og godt de nordiske landes sande natur således:

»Denne maske skjuler mange afskyelige karakteristika, inklusive finansieringen af mennesker, som dæmoniserer Israel, en falsk moralitet, fiktiv moralsk overlegenhed og »humanitær racisme«.

Men angrebene på Danmark er for intet at regne mod den bandbulle, forfatterne fremfører mod Norge og Sverige. Læs mere på Berlingske

Hodjas Blog 2 december 2008 - De nordiske lande stråler på verdens scene som retfærdige, eksemplariske og tolerante lande, der lægger stor vægt på menneskerettigheder.

 


Kommentar:

Zuroff, Mazel, Gerstenfeld og Cesarani er p.t. ikke de eneste jødiske hadspredere med fokus på Danmark

 

Også herhjemme styrker Jøder fællesskabet ved at hetze mod værtslandets befolkning.

På den jødiske hjemmeside Goldberg er man i gang med at fordømme Søren Kierkegaard for at advare mod Jøderne:

Stadier på antisemitismens vej

Selvom Søren Kierkegaard ikke var nationalsocialist, må vi desværre erkende, at den litterære antisemitisme ikke bare findes i Zions Vises Protokoller, men også i Stadier paa Livets Vei og andre værker af Søren Aabye Kierkegaard – ’Danmarks store filosof’.

Peter Tudvad - Stadier på antisemitismens vej - Søren Kierkegaard og jøderne

 
   
  Hadefuld udstilling
  Jødehad i danske medier
Udstillingens mange eksempler på fremstillingen af jøder er bygget op kronologisk-tematisk omkring den litterære jødefejde i 1813, urolighederne i 1819, striden om Georg Brandes i 1870'erne, reaktionen på den rusisisk-jødiske indvandring omkring år 1900, Landmandsbank-krakket i 1922, jødefjendskab i mellemkrigstiden, de danske nazister, antizionisme, Israel-kritik på venstrefløjen og jødehad på internettet. (FS) Jødehad i danske medier

Jeg takker Peter Tudekiks og magasinet Goldberg for med jævne mellemrum at minde os om de danske samt andre kristne og hedenske hædersmænd der gennem tiden stod frem med deres sønderlemmende kritik af mosaismens udanske vildveje. Og konklusionen om at alvorlig jødekritik bestemt ikke er forbeholdt Nationalsocialister kan jeg da kun være enig i. Men Jødernes hetz mod alt hvad der er oprindeligt og dansk standser nok ikke før vi har udskiftet Søren Kierkegaard som den største danske filosof med den jødiske kristenhader og levemand Georg Brandes.

Georg Brandes:

Danskerne er det mest skident smålige folk, jeg har kendt. Der står ligstank ud af dem alle, af deres religion, deres dyd, deres sædelige fritænkning, deres Højre, deres Venstre

Nu vi nu er ved emnet Goldberg, så skal jeg lige konstatere at det tilsyneladende endnu ikke er lykkedes for amatørhistorikeren Peter Langwithz Smith, at komme med et passende svar til de 'krampetrækninger fra syge hjerner' der kan læses her. Tilsyneladende har han kastet håndklædet i ringen konfronteret med 'benægternes' argumenter...

Et sært tak for gæstfriheden

I Odense har Jøderne ved mellemkomst af Merete Aagaard Jensen gjort et stort nummer ud af at vise deres taknemmelighed over værtsfolkets flere hundrede år af gæstfrihed, ved at gøre et stort nummer ud af værtsfolkets ikke altid lige store begejstring for indvandrernes skikke og livsførelse som man med den berømmede danske ligefremhed gav udtryk for i pressen.

Ved en udstilling der udelukkende fokuserer på negativt omtale af Jøderne hvilket i Jødernes egne øjne selvfølgelig altid er helt uberettiget, anklages danskerne kollektivt for noget uanstændigt, hvilket selvfølgelig er helt ude i hampen.

At afholdelse af slige udstillinger og de evige beskyldninger mod og pegen fingre af det omgivende samfund og ikke jødiske folkeslag, i sig selv vidner om nogle særdeles fordoms- og hadefulde holdninger tænker man åbenbart ikke så meget på i de kredse. Der er jo ikke ret mange der tør fortælle disse Jøder hvor skabet skal stå, så det er jo reelt set vores egen skyld hvis deres virkelighedsopfattelse er blevet en smule forstyrret.


Relateret:

Opdatering 10 april 2010:
Gerstenfeld fortsætter sin hetz mod skandinaverne, mens ukritiske bloggere fortsætter med at styrke Jøderne i deres anklager mod alt og alle. Selv når alt volden viser sig at være begået af muhammedanere, kan Gerstenfeld og co. ikke lade være med at sprede had mod de oprindelige indbyggere, der selvfølgelig er fæle antisemitter, så snart de ikke bakker op om jødiske og zionistiske dagsordener. Hvordan man mener at Jødefolket har krav på denne ubetingede kærlighed, når de generelt set har været de nationaltsindedes værste fjender i mange år, har jeg svært ved at forstå. Det er utroligt at nogle bliver ved med at dyrke den jødiske ekstremist Manfred Gerstenfeld, der bruger al sin vågne tid på at svine Europæerne til.
Hodjas Blog 10 april 2010 - 2009: Norway’s Most Violent Anti-Semitic Riots Ever

Institute for Global Jewish Affairs April 2010 - 2009: Norway's Most Violent Anti-Semitic Riots Ever (The Anti-Jewish Riots in Oslo, by Eirik Eiglad, Communalism, 2010, 103 pp. Anmeldelse af Manfred Gerstenfeld)

Snaphanen 10 april 2010 - Malmøs jøder må klare sig selv (lige som de svenske Goyim måske?)

Balder Blog 2 februar 2010 - Jøder i Malmø: chikanen skyldes indfødte Svenskere, ikke Muslimer

Politiken 21 april 2009 - Søren Kam er blandt verdens værste nazister (Søren Astrup)

Politiken 26 marts 2009 - Ny tegningsag rammer USA - Wiesenthalcenteret protesterer

Balder Blog 7 nov 2008 - ’Nazi hunter’ Efraim Zuroff shocked: Danish Nazi officer Soren Kam gets peace

Balder Blog 22 januar 2008 - Irland: Wiesenthal Centerets metoder fordømmes af præsident Mary Mcaleese

Balder Org August 1, 2007 - Government Money For ‘Holocaust Denier’ Erik Haaest - Protests from the Wiesenthal Center

Haaretz 30 oktober 2008 - Wiesenthal Center gets green light to build museum on ancient Muslim cemetery

Haaretz 25 november 2008 - Group of academics to accuse Scandinavian countries of Anti-Semitism

Peter Tudvad - Stadier på antisemitismens vej - Søren Kierkegaard og jøderne

Jostein Gaarder - God's chosen people

Western Civilization and Culture December 14 2008 - Norway - a paradigm for anti-Semitism


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post