Flere kræver omskæring af drengebørn forbudt

Jesper Langballe forsvarer kønslemlæstelse i TV2 19 november 2008  
Langballe forsvarer kønslemlæstelse i TV2 nov 2008  

Søren Krarups forsvar for revselsesretten fik både mor Pia og de kulturradikale op af stolene. Gad vide hvordan reaktionen bliver over Langballes forsvar for kønslemlæstelse?

Med jævne mellemrum hører vi fra læger, børneværnsfolk, etisk råd og lignende organisationer der mener at det er på tide der lovgives mod den form for børnemishandling og kønsdiskrimination der hedder omskæring af små drenge.

I dag er det i Kristeligt Dagblad og Politiken vi således kan læse at der er flere der ønsker et forbud mod disse stenalderskikke.

Bland disse stemmer er Børnerådets formand, Charlotte Guldberg, Etisk Råds formand Peder Agger, og Kirsten Ketscher, der er professor i socialret ved Københavns Universitet.

 
  Charlotte Guldberg
 
 

Vi har brug for et alternativ til DF!
Hvis partiet støtter op om Langballes udsagn er det sidste gang jeg har stemt på det! Nu er det nok!

 
  Tyrkisk omskæring
 
  Omskæring af drengebarn
Video Download 10 MB FLV

Ikke uventet er der stærk modstand fra overrabbiner Bent Lexner, der siger 'At fjerne omskæringen vil svare til at fjerne dåben fra kristendommen'. Bent Lexner der var slagter af profession før han blev formand af Mosaisk Trossamfund, har selv lemlæstet flere end 1000 værgeløse spædbørn ved det overgreb han efter eget udsagn er specieluddannet til.

Ligeledes er der modstand fra imamen 'formerly known as Reino Arild Pedersen', der mener at forældre jo bestemmer over deres børn i mange andre sammenhænge, og sammenligner i denne forbindelse valg af tøj, og den kristne dåb med afskæring af legemsdele.

Det undrer nok ikke de fleste af os at både muhamedanske og mosaiske fundamentalister fortsat ønsker at udføre deres blodige ritualer på værgeløse små drenges bekostning.

Det der overrasker, er at Jesper Langballe fra Dansk Folkeparti nu ligefrem forsvarer den middelalderlige skik:

Kristeligt Dagblad:

Religiøse omskæringer skal stadig være en mulighed i det danske samfund, mener Dansk Folkepartis kirkeordfører, Jesper Langballe.

"Pigerne bliver udsat for en lemlæstelse, som ødelægger deres seksuelle funktioner for livet, mens omskæring af drenge er et fuldstændigt harmløst indgreb, som ingen lider under, siger Jesper Langballe, og understreger, at han slet ikke kan få øje på det etisk uforsvarlige i omskæringer, - Fænomenet har tusinde år bag sig og et forbud vil være fuldstændig tyrannisk.."

At Jesper Langballe er fuldstændigt fejlinformeret om kønslemlæstelsens alvorlige og skadelige psykiske og fysiske indvirkninger, er én ting, mens det er noget helt andet at støtte de jødiske og islamiske fundamentalister i at fortsætte deres vanvittige overgreb. Shariaen med stening og håndsafhugning har også tusind år bag sig; skal vi også købe den?

Søren Krarup fik kærligheden at føle da han sobert og rationelt argumenterede for revselsesretten. Det bliver spændende at se om der er nogen i partiet der irettesætter fætter Langballe på dette punkt.

Hvis ikke, så er en stemme på Dansk Folkeparti nu også en stemme på muslimsk og jødisk fundamentalisme og børnemishandling.

Bortset fra de konsekvenser denne udmelding vil få for Jesper Langballe og Dansk Folkeparti, vil emnet sikker hurtigt blive glemt igen, i lighed med alle de andre gange hvor fornuftens spæde stemmer har krævet kønsmæssig ligestilling mellem drenge og piger, og afskaffelse af den barbariske skik.

Jødisk muslimsk alliance overtrumfer dansk tradition

Den jødisk muslimske alliance på dette område skal nok sikre at begge religioners hang til blodige ceremonier som omskæring og ritualslagtning fortsat overtrumfer sekulære værdier som beskyttelse af små børns fysiske integritet og beskyttelse af slagtedyr mod unødig lidelse.

Nu også med Dansk Folkepartis hjælp.

Relateret:

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

 
Martin Krasnik forsvarer omskæring af drenge - Deadline 18 november 2008
 

Debatten om omskæring / kønslemlæstelse er igen kommet i gang.

Martin Krasnik er Jøde men kalder sig for 'ikke religiøs. Alligevel forsvarer han den lemlæstende praksis af 'kulturelle grunde'. Selv har han fået omskåret sin egen søn, så han til evig tid kan tilhøre det jødiske folk.

Se debatten fra Deadline 18 november 2008 - Studievært Nynne Bjerre Christensen fra børnerådet deltager Else Guldager. Omskæring af drengebørn er et fysisk indgreb med blivende ar, der bør vente til barnet er 15 år og selv kan tage stilling, mener Børnerådet.

Lene Kattrup mener bl.a. følgende om Krasniks optræden i omskæringsdebatten (Berlingske Tidende 12 december 2008:

Jeg synes, Martin Krasnik skuffede ved sit forsvar for omskæring af drengebørn i WA den 28. november. [...] jeg fandt det skuffende, at Krasnik i sin argumentation henviste til historie, kultur, religion og tradition og fravalgte et fokus på en grundig argumentation ud fra fornuft og logik. Det plejer han ellers at have, hvorfor det, der kommer fra hans hånd, normalt er meget læseværdigt.

 
TV2 News - Flere partier vil have standset omskæring af mindreårige drenge
 


Omskæring af drengebarn

Video Download 10 MB FLV
 

'Knyt sylten!'

Det er journalist Martin Krasniks besked til de røster, der ønsker at forbyde omskærelse af drengebørn. Journalist Benjamin Krasnik har interviewet sin storebror Martin Krasnik om hans jødiske identitet.

Goldberg Magazine - Knyt sylten!

Mere Martin Krasnik - Chutzpah Magazine

Overlæge Henri Goldstein, der selv er jøde, peger ligeledes på traditionens identitetsbærende karakter: “Det er næsten alle jøder, der får deres drenge omskåret. Også dem, der ikke praktiserer jødedommen dagligt. Det er mere end et bibelsk påbud. I dag er det en folkelig tradition. Og tradition binder meget mere i jødedommen end i andre religioner. Rune Engelbreth Larsen - Er drengeomskæring et overgreb?

     

Opdatering

Balder Blog 27 juli 2012 - England: Omskæring - Igen et spædbarn død af religiøs penislemlæstelse udført af rabbiner 

Balder Blog 24 juli 2012 - Østrig: Delstat stopper med religiøs omskæring efter forbud i Tyskland og Schweiz

Balder Blog 19 juli 2012 - Denmark: Leading pediatrician accuses Chief Rabbi Bent Lexner of having caused harm during circumcisions

Balder Blog 28 juni 2012 - Norges Centerparti vil også forbyde genitial lemlæstelse (omskæring) af drenge

Balder Blog 12 juni 2012 - New York: 11 spædbørn smittet med herpes pga. af penis-sutning ved jødisk rituel omskæring

Balder Blog 8 september 2011 - Explosive Danish research: Circumcised males and spouses - higher risk for bad sex life (Morten Frisch)

Jewish Telegraph Agency 25 juni 2012 - Norwegian gov’t coalition partner seeking to outlaw circumcision

As der Schwerter 18 juli 2012 - Kann Deutschland ohne Beschneidung überleben?

Hammersmeden 15 juli 2012 - Merkel vil tvinge tyskerne til at acceptere den jødisk/muslimske penislemlæstelse

Kristeligt Dagblad 2 juli 2012 - Det tyske folk har en anden holdning til omskæring end deres politiske og religiøse ledere

Das Beschneidungsverbot ist trotz kontroverser Diskussionen nun rechtskräftig
Fokus.de 30 juni 2012 - Verbot der Beschneidung - Juden und Muslime fordern Korrektur des Urteils

CBN News 28 juni 2012 - Wiesenthal Center outraged: German Circumcision Ban Rooted in Anti-Semitism?

The Anti-Defamation League on Wednesday expressed strong support for the call by the Jewish community in Germany for parliament to quickly pass legislation specifically protecting circumcision as a religious practice. The ADL noted that circumcision of newborn male infants is a “core religious rite of Judaism.”
Jerusalem Post 26 juni 2012 - 'Germany must pass law to protect circumcision' (Lahar Harkov)

Hammersmeden 26 juni 2012 - Domstol i Tyskland forbyder religiøs omskæring af muslimske og jødiske drengebørn

Balder Blog 12 juni 2012 - New York: 11 spædbørn smittet med herpes pga. af penis-sutning ved jødisk rituel omskæring

Balder Blog 24 november 2010 - Lene Espersen: “Det arabiske initiativ lever” | Med Dansk Folkepartis støtte; af hensyn til Israel

Folketinget har leget Vor Herre, og det er forkert«, siger Jesper Langballe
Politiken 31 december 2009 - Hver fjerde vil forbyde lesbiske forældre (Martin Kaae)

Balder Blog 7 december 2009 - USA lovforslag: Omskæringslobbyen vil rutinemæssigt omskære alle amerikanske drenge

Balder Blog 4 december 2008 - Omskæring - Forræderiske præster: Kathrine Lilleør i seng med fjenden

Balder Blog 3 december 2008 - Omskæringsdebatten der blev væk - Et amputerende fællesskab

Berlingske Tidende 2 december 2008 - Et lille snit (Af Mikkel Andersson bachelor i historie og kandidatstuderende i journalistik)

I denne interessante og oplysende video taler Michael Schaap med sin egen mor og en række af mænd der føler sig skadet af indgrebet. Også bidrag fra bl.a. Ayaan Hirsi Ali. Også video hvor Martin Krasnik forsvarer omskæring af drenge, samt videoklip fra Nyhederne
Balder Blog 19 november 2008 - Hollandsk video med engelske undertekster - Mother, why was I circumcised? (+ Video Martin Krasnik forsvarer drengeomskæring i Deadline)

Foreningen mod drengeomskæring

Per Holm Knudsen - Nej til omskæring af børn

The Circumcision Reference Library

Kristeligt Dagblad 17 november 2008 - Flere kræver omskæring af drengebørn forbudt

Kristeligt Dagblad 17 november 2008 - Er omskæring af otte dage gamle jødiske drengebørn i orden?

Kristeligt Dagblad 17 november 2008 - Forbud mod omskæring er tyrannisk

Politiken 17 november 2008 - Flere kræver omskæring af drengebørn forbudt

Politiken 17 november 2008 - DF: Forbud mod omskæring er tyrannisk

Med billeder og video: Er kønslemlæstelse (omskæring) og ritualslagtning tæt forbundne størrelser ?
Balder Blog 25 august 2007 - Norge - Jørgen Lorentzen: Ritual omskæring af drenge en bestialsk skik der bør forbydes

Kommentarer på blogs:

Hodjas Blog 2 december 2008 - Kronik om skamfering af børn i Berlingeren
Ôzlem Sara Cekic - Tankeløst angreb på omskæring Tankeløst angreb på omskæring
TV2 Blog Apatiens højborg 17 november 2008 - Omskæring af drenge
Verden fra min altan 17 november 2008 - Ja. Omskæring af drengebørn skal forbydes
Magnetisk Blæk 17 november 2008 - Omskæring? Nej, tak!
Apatiens Højborg 17. november 2008 - Omskæring af drenge
Ulla Lauridsens blog 17 november 2008 - Omskæring
O-Zone - Tøjvalg og lemlæstelse kan ikke sidestilles!
Den Bitre Blog - Lad os skære lidt i de små


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post