Beate Winkler Brigitte Zypries

Det seneste af de læserbreve om emnet ytringsfrihed, EU paragraffer og racismelovgivning jeg har skrevet og sendt helt fra 2000. De fleste har det tilfælles, at de ikke har fundet nåde i censorernes øjne. Her er så mit seneste forsøg på at vække interesse for de meget nærværende udemokratiske udviklinger der som en flodbølge er skyllet op omkring os de seneste årtier.

Det er utroligt hvor lidt interesser principielle sager der er af stor betydning for vores fremtid har hos medierne, der hellere vil svælge i orkesløst kulørt sludder og sladder fra eksperter, kommentatorer (den faste veletablerede klike der rekrutteres blandt afdankede politikere samt fra mediernes egne rækker) omkring det farceagtige amerikanske præsidentvalg.

Kun for Jyllands-Posten - Sendt den 24 oktober 2008

Debatindlæg (ikke optaget)

  Stop EUs fængslende succes
 
 

Besøge Kurt i Istanbul?

 
  Michael Schølardt i USA?
   
 
  Dit billede her?

En yndig provins i Neuropa

I flere uger har debatten raset over Metock-dommens konsekvenser for den danske udlændingepolitik. Men noget der er langt værre er ved at ske, uden at nogen tilsyneladende tager anstød af det.

Den såkaldte Europæiske Arrestordre medfører at når f.eks. Tyrkiet en gang som planlagt bliver medlem af EU, så vil en person som Kurt Westergaard kunne risikere at blive udleveret til dette land, for profet-fornærmelse. Det kunne også kaldes for 'profet-fornægtelse', for at bruge et nyt modeord med nyreligiøse undertoner.

Optakten til at dette muliggøres afspiller sig i disse dage i Helsingør-ret, hvor en dansker er dømt til udlevering til Tyskland. Det anses ifølge det danske justitsministerium ikke for nødvendigt at der er noget bevis for at den 32 årige danske familiefar har begået noget der er strafbart i Danmark.

Og ifølge det samme justitsministerium, er det heller ikke nødvendigt at det er bevist at han har foretaget sig noget der er strafbart i Tyskland. Det eneste der kræves er at Tyskerne kommer med et krav om udlevering og en anklage.

Var Danmarks standhaftige holdning under muhammedkrisen kun et spil for galleriet?

Ja men lad os dog underskrive det kommende FN direktiv fra Durban2 konferencen, opgive retsforbeholdene, og tilslutte os Euroen også. Danmark er tilsyneladende blevet en provins i Neuropa, hvor tysk lov er ret, og tyrkisk lov måske er det om nogle år.

Så kan vi spare vekselgebyret når vi skal besøge vores politisk ukorrekte familiemedlemmer i et fængsel i Mannheim eller Kurt i Istanbul....


Relateret:

Balder Blog 2 marts 2009 - Strange bedfellows - Protests against the coming Durban II conference
(Med rystende video der viser at Jøderne er mere end jævnbyrdige når det gælder viljen til at indføre vidtgående censur.)

Balder.org 2 marts 2009 - Durban II Conference Protests Led by Censorship Promoters (Who's behind the Durban 2 protests? Table with list of organizations and information)

Balder Blog 5 marts 2009 - Video CNN: Christopher Hitchens interviewes af Lou Dobbs om Durban II

Balder Blog 11 sep 2008 - ‘Ytringsfrihed under pres fra mange sider’ - Debatindlæg til Jyllands-Posten

Den Europæiske Arrestordre - Udleveringssager mod danske (angivelige) hademusik-distributører samt revisionisten Dr. Fredrick Töben i Storbrittanien - Artikel oversigt


Print Post