'Breaking News !!!! Landbetjenten i Lille Udby har afsløret attentatplaner mod den amerikanske præsidentkandidat Barack Obama. Det er, hvad vi ved nu, men vi vender selvfølgelig tilbage, og vi følger sagen nøje på alle kanaler. (fortsættes under billedet)

Skinhead anholdt for planer om at myrde adskillige prominente afro-amerikanere
For dem der ikke er så meget ind i amerikansk gadesprog (slang): Kikes = Jøder, Coon = Neger (refererer til baracoons, slavebure), Bucks = Dollars, Rodney King = neger der fik tæsk af hvide politibetjente; filmoptagelserne forårsagede gadekrig i USA, Al Sharpton = millitant, racistisk anti-hvid amerikansk neger-prædikant. Spook = (bogstaveligt spøgelse), brugt om negre. Farrakahn (Louis) millitant neger, konvertit, leder af Nation of Islam, thug = voldsmand / morder / kriminel.

 

(fortsat) Vi er nu igennem til Lille Udby, hvor vi har kontakt med vor medarbejder, kriminalredaktør Carl Børge, og Carl Børge, hvad kan du fortælle om attentatplanerne mod Barack Obama?

Læs mere om hvad Carl Børge kunne fortælle hos Jyllands Posten den 29 oktober 2008 i hjørnesparket, med tak til Kaptajn Nemo for den skarpe observation.

Kommentar: De danske medier virkede ret så amatøragtige i deres dækning af sagen. Da man på TV stationerne med alvorlige miner fortalte om 'mordplanerne mod Obama' , sagde man at man ikke kendte nogen videre detaljer. Efter to minutters søgning på internettet fandt jeg et komplet oversigt over sagen med indscannede udskrifter fra den lokale sherrifs kontor. Men overskrifterne var vel hovedformålet for vore hjemlige propagandakanaler, der selvfølgelig ikke undlader at advare mod enhver 'fare fra højre', uanset hvor tynd historien er.

Relateret:

Politiken 27 oktober 2008 - Drabsforsøg på Obama afværget

Jyllands Posten 28 oktober 2008 - Mordplaner falder i 'shit happens'-kategorien

Alexander Milan har en lille video om 'sagen'.


Print Post