Franske politikere barsler med plan om at isolere Irland og derefter gennemtvinge en ny afstemning

 
   
 
Lykke Friis bliver vismand i EU
  Gruppen er en fransk opfindelse, og eksperterne har fået strenge ordrer om ikke at diskutere ømtålelige emner som Lissabon-traktaten, en udvidelse af unionen eller EU-budgettet. TV2 14 oktober 2008
  EU propaganda plakat

(JLS Youth Poster Competition, 2007)
 

Læg mærke til at den eneste voksne Europæer er en gammel mand med stok, der oven i købet ser ud til at være både udenfor og uforstående. Der findes alle folkeslag, også dem vi i EU realiteten endnu ikke har med at gøre, såsom Indianere. Jøderne mangler på trods af at de spiller hovedrollen i EUs officielle skyldkultus. Læg også mærke til at en hvid dreng sidder i en rullestol med tungen ud af munden og ligner en spastiker. Araberen der ser meget klog og rar ud, står på række med ikke mindre end alle (5) piger, hvoraf to kunne se ud til at have Aishas alder. De øvrige er rimeligt lækre. Kineseren må slide med den overvægtige hvide dreng og handikapperen.

We have a wet dream for a muslim,’ kunne teksten have lydt.

De hvide hankøn (3) er enten gamle, spastiske, eller overvægtige.

Kineseren er en vis akupunkturlæge fra Østen, eller en uundværlig plejer for de hensygnende hvide mændfolk..

Om symbolikken er bestilt, tilsigtet eller blot en ubevidst konsekvens af tegnerens syge multikulturelle fantasi er mindre væsentlig end at den er til at få øje på.

  Ovenstående billedanalyse var min supplering af LFPC ved følgende aktuelle artikel på Uriasposten:
EU-kommisær Jacques Barrot: 'Indvandring en økonomisk og moralsk nødvendighed'

Times online 18 oktober 2008

Af Richard Oakley

Planer om at isolere Irland og tvinge landet til at gennemføre en ny folkeafstemning om Lissabon-traktaten omkring marts næste år blev diskuteret ved et EU-møde for 10 dage siden.

Mere detaljerede oplysninger om begivenheden, og om en efterfølgende middag med den franske minister for europæiske anliggender, viste at franske politikere i nøglepositioner og andre parlamentsmedlemmer sagde at Irland skulle manøvreres ind i en en 'uholdbar position', ved at lægge pres på Polen og Tjekkiet for at få disse lande til at ratificere traktaten i december.

Disse detaljer blev afsløret af en højt-placeret kilde som deltog i begge begivenheder. Oplysningerne stemmer overens med offentligt tilgængelige referater fra EU, men indeholder de præcise citater, i stedet for det diplomatiske sprog fra de officielle referater.

Berolige vælgerne

Under middagen blev der blandt andet talt om 'Irlands intellektuelle middelmådighed og mangel på politiske mod' førte til nedstemningen af Lissabon-traktaten, og der blev diskuteret om hvordan man kunne 'berolige og kæle for' de irske vælgere mens man samtidigt skulle 'lægge pres på dem' forud for den nye afstemning.

Mødet mellem EU-parlamentets komite for grundlovs-anliggender og komiteen for europæiske anliggender af det franske senat og nationalforsamlingen fandt sted den 9 oktober i Paris. Det blev fulgt af en middag med Jean-Pierre Jouyet, den franske pendant til Dick Roche, Irlands minister for EU-anliggender.

Jacques Delors, forhenværende præsident for EU-kommissionen, advarede Europa mod at være eftergivende overfor Irland i sagen om Lissabon-traktaten, og kritiserede den irske regering for at 'gå enegang' vedrørende bankkrisen.

I det officielle referat står der at medlemmer af delegationen diskuterede 'nødvendigheden af at ratificere Lissabon-traktaten så hurtig som muligt', og at et nyt referendum skulle afholdes inden EU-parlamentsvalget næste juni. De delegerede var bekymrede over at valget kunne blive en erstatnings-folkeafstemning om traktaten.

'Oplyses om konskekvenserne'

Den franske politiker Pierre Lequiller sagde at det var nødvendigt at få Tjekkiet og Polen til at ratificere traktaten hurtigt, da dette ville 'ændre Irlands situation'. Alain Lamassoure, et fransk parlamentsmedlem, sagde at det irske folk skulle oplyses om 'konsekvenserne' af et nyt nej til traktaten.

Ifølge referatet udtrykte Delors bekymring over 'prisen EU var villig til at betale, for at få Irerne til at acceptere traktaten'. Han sagde: 'Irerne er gået enegang i finanskrisen. De skal dog forstå at det også kræver opfyldelse af visse krav at være EU-medlem.'

Detaljerne fra Sunday Times' kilde viser at franske politikere vil have at Irland skal tro på at EU vil respektere landets suverænitet, mens de vil fortælle det irske folk at de andre 495 millioner europæere kigger dem over skulderen, og 'vil være rigtigt vrede', hvis svaret igen er et nej.

På mødet diskuterede man muligheden for at sikre at den næste folkeafstemning i Irland skulle inklude et spørgsmål til hvilket Irerne ikke ville kunne sige nej.

Dette kunne ifølge de tyske og franske politikere opnås ved at give Irland garantier for suverænitet angående emner som neutralitet og abort.

Derefter skulle Irerne så stemme om hvorvidt landets EU-medlemskab var forenligt med grundloven eller ej.

 

 

Oversat fra:

Times online 18 oktober 2008 - EU plans to force second Lisbon vote

EU Politiker: Irland Isolieren und dann zur neuen Volksbefragung zwingen


Balder.org - EU, Eurabien, Euromediterranien, Barcelona Deklaration, Ulimiteret indvandring


Print Post