Muslimsk censur,.. Durban II? Jødernes censur er meget mere effektiv. Og det bedste er, den skal ikke først vedtages, den er allerede på plads!

 
Danmark - Ytringsfrihed 2004
  Øverst. Billede fra David Irvings besøg i Danmark, hvor han blev overdænget med kasteskyts fra AFA lejetropperne, denne gang i Zions tjeneste. Mosaisk Upps - Holocaustbenægter til Danmark
 

David Irving kommenterer:

There is certainly a lot of noise in the Oslo press, and the tone is ugly. I at once send this message to the organiser, Stig Saeterbakken: "Dear Stig, A Norwegian journalist has informed me a few minutes ago that your Festival is holding a press conference at midday. I have not been informed about this. I have been told that there are a lot of lies in the Norwegian press about me, and that I am being constantly defamed by your country's journalists. I hope that your organisers remain strong, and have the courage of their convictions, as we say in England. Do not allow the libellers to dictate to you. I had already prepared a major speech on truth -- on Real History, as I call it -- for the festival: I was going to highlight the manner in which the Norwegians, in return for soft treatment by the Nazis, collaborated with Hitler. For example, the Norwegian police arresting British commandos and turning them over to the Gestapo for execution in November 1942. That is real history, and it explains much. I do not write "pretty" history, I write about things as they really were.' More: A Radicals Diary

Læg mærke til det barn Réka, Irvings ungarske fan har med... Det kunne godt ligne en lille Irving.. Til lykke David, godt gået!

   
 
   
 
Ofre for jødisk censur og forfølgelse

Pedro Varela

Johannes Lerle

David Irving

Germar Rudolf

Ernst Zündel

Siegfried Verbeke

Vincent Renouard

Gerd Honsik

Robert Faurisson

Bruno Gollnisch
   
 
  Jødehad i danske medier
Udstillingens mange eksempler på fremstillingen af jøder er bygget op kronologisk-tematisk omkring den litterære jødefejde i 1813, urolighederne i 1819, striden om Georg Brandes i 1870'erne, reaktionen på den rusisisk-jødiske indvandring omkring år 1900, Landmandsbank-krakket i 1922, jødefjendskab i mellemkrigstiden, de danske nazister, antizionisme, Israel-kritik på venstrefløjen og jødehad på internettet. (FS)
  Udstillingen kommer på det rigtige tidspunkt, nu hvor finanskrisen igen minder om den jødiske bankdirektør Emil Glückstadts rolle i krakket den gang, og de jødiske banker som Lehmann og Goldman Sachs hvis nedtur igen retter opmærksomheden mod den internationale jødiske finanselite, er der rigtig meget brug for at piske den hvide mand for hans 'evige jødehad'. Den internationale jødiske lobby er desperat, eftersom større og større befolkningsgrupper får indsigt i den jødiske rolle i især den amerikanske udenrigs- og finanspolitik, men også i promovering af antidemokratiske begrænsninger af ytringsfriheden. de jødiske organisationers svar er som altid: Mere censur!

Stig Sæterbakken leder af Norsk Kulturfestival, ville undersøge om ytringsfriheden var under pres fra jødiske kræfter. Undersøgelsens resultat foreligger nu; Jødemakten er umiskendelig på plads, også i Norge.

Den der går muslimer på tværs kan regne med heltemodtagelse, fornærmer man Jøder, så er det udlevering til Tyskland, shaming, boykot og det der er værre.

Aren't we powerful?

'Aren't we powerful', plejer den berømte historiker David Irving at sige, når det atter lykkes for 'the traditionelle fjender af ytringsfriheden' at få aflyst et arrangement. Enten ved hjælp af pression, trusler eller mobilisering af venstreekstremister.

Og så skete det igen! Leve den europæiske ytringsfrihed, der er baseret på 'fri meningsudveksling'.

Politiken kunne i dag berette at den britiske historiker og samfundsdebattør David Irving alligevel ikke kommer til at tale på Norsk Litteraturfestival i Lillehammer.

Politiken:

"Efter i to uger konsekvent at have forsvaret invitationen af den britiske holocaustfornægter David Irving, som taler på Norsk Litteraturfestival i Lillehammer i maj, har festivalens bestyrelse kapituleret og erklæret, at invitationen nu trækkes tilbage.

En mulighed, ledelsen hidtil pure har afvist kunne komme på tale.

Balladen begyndte, da Norsk Litteraturfestival for to uger siden meddelte, at næste års festival får temaet ’sandhed’, og at den omstridte britiske historiker David Irving ville være blandt talerne."

Pressemeddelelse:

Norsk Litteraturfestivals organisatorers havde oprindeligt udsendt en pressemeddelelse med følgende ordlyd:

"Vi har udfordret Irving til at tale om sin opfattelse af sandhed, og om krigshistorien som en fortsat kamp om troværdighed, baseret på hans egne erfaringer fra stridszonen."

Odd Bjørn Fure, direktøren af et af de allestedsnærværende 'holocaustcentre', denne gang det norske 'Holocaust-senteret’ havde skrevet i avisen Klassekampen (!) : 'helt meningsløst at lade en gammel-nazist komme og tale om sandhed'.

Politiken fortæller at der også indløb protester fra norske forfattere.

Så kommer den obligatoriske smøre fra avisen om Irvings underlødige kvaliteter som historiker, hvor en fast bestanddel udgøres af udvalgte citater fra dommeren i Lipstadt processen. At den samme dommer også kom med citater der støtter Irving blev selvfølgelig og efter sædvane udeladt.

Stig Sæterbakken der er den kunstneriske leder af Norsk Kulturfestival havde selv fået ideen om at invitere David Irving, og havde ellers op til i går udelukket at invitationen kunne trækkes tilbage.

Den modige invitation med forudbestemt offentlig shaming

Motiverne var ellers meget 'ærbare' da han allerede i forvejen havde underlagt sig den jødiske censurs ønsker ved på forhånd at have bestemt at Irving skulle præsenteres som 'sandhedsbenægter og historie forfalsker'.

Kultureliten marcherer i takt

Stig Sæterbakken: "Det, vi nu ser, er den frelste kulturelite, der marcherer i takt".

Organisationen ’Fritt Ord’, der førhen har støttet organisationen økonomisk havde som konsekvens af Irving invitationen truet med at opsige sin støtte til arrangementet, der som planlagt skulle afholdes i maj 2009 og havde krævet at organisationens logo skulle fjernes fra festivalens hjemmeside.

Det var Stig Sæterbakken endnu mere chokeret over, og han trak sig efterfølgende som leder af festivalen.

Formanden for den norske forfatterforening, Anne Oterholm der også sidder i festivalens bestyrelse mente at en tilbagekaldelse af Invitationen mod Irving var en krænkelse af ytringsfriheden.

Muhammedtegninger ok, men lige som JP's Carsten Juste den gang, er man langt mere angst for jødernes frygtelige hævn.

Blandt de forfattere der var blandt de skarpeste kritikere af invitationen til Irving, var navne som Anne B. Ragde, Lars Saabye Christensen og Roy Jacobsen, der ellers under Muhammedkrisen forsvarede ytringsfriheden og forlangte de danske tegninger trykt.

Andre fortalere for censur er Anne Karin Elstad, Unni Lindell, Erik Fosnes Hansen, Frode Grytten, Tove Nilsen, Tore Renberg. Et mere nuanceret forhold til ytringsfrihden
havde Karin Fossum, og Vigdis Hjorth.

Erik Fosnes Hansen: 'Jeg regner med at festivalen vil tiltrekke seg Blitz og andre protestanter, og der de kommer, kommer skinheads, så dette kan jo bli en livlig tilstelning''

Stig Sæterbakken havde følgende reaktion: 'Forbandede krystere'

Slik er Jødemakten, som det hedder på norsk.


 

Jødehad i danske medier

I øvrigt er der for tiden et kæmpeoffensiv i gang fra jødiske, filosemitiske og multikulturelle kræfter; i Information har debatdeltagere i anledning af et angreb på Jyllands-Postens jødekritiske holdninger fra trediverne og opefter, nærmest startet en konkurrence om hvem der er mest jødevenlig.

Artiklen er skrevet af Ulrik Dahlin og hedder, 'Da Jyllands-Posten ikke kunne lide jøder'.

I Odense åbnes der i morgen lørdag den 10 oktober en udstilling om danskernes antisemitisme gennem tiderne, ved kyndig assistance af holocaust indpiskeren Terkel Stræde.

"Flere og flere gik om ad Overgade - for at smadre jøden Isak Israels forretning. Udstillingen 'Jødehad i danske medier' på Danmarks Mediemuseum fortæller historien"

Udstillingen lægger selvfølgelig op til sammenligning med behandlingen af muslimerne i Danmark.

Fyens Stiftstidende:

- Jeg håber, "Jødehad i danske medier" vil give publikum stof til eftertanke.

Udstillingen drøfter, hvor udbredt jødefjendske holdninger har været til forskellige tider og spørger, om de samme metoder bruges i dag.

Både over for jøder og muslimer, siger Merethe Aagaard Jensen.

Udstillingen er lavet af Merethe Aagaard Jensen der er historiestuderende på Syddansk Universitet, og herved har sikret sig gode jobmuligheder i fremtiden.

 

Kilder:

Politiken 9 oktober 2008 - Norge aflyser foredrag af holocaustfornægter

UPI - october 9 2008 - Holocaust denier unwelcome in Norway

Focal Point Publications oktober 2008 - A Radicals Diary

Norsk Literaturfestival Hjemmeside

Dagbladet Norge - Snur ryggen til naziforedrag

Stig Sæterbakken: Striden har sånn sett trukket opp noen perspektiver på ytringsfrihetens kår i Norge som bekymrer meg og som jeg håper noen vil se nærmere på i ettertid.
Norsk Literaturfestival - Bekjentgjøring i anledning David Irving-saken About

Fritt Ord - Fritt Ord

Fyens Stiftstidende 9 oktober 2008 - Flere og flere gik om ad Overgade


Kommentar:

Der er så meget jøde / nazi / højreekstremisme i medierne i disse dage så man skulle tro det var løgn.

Langt de fleste artikler har en stor propagandistisk slagside, og kritikere som Irving eller Erik Haaest bliver konsekvent holdt udenfor medierne, der blot bliver ved med at udspy deres gift, og samtidigt ophøjer Jøder til uangribelige overmennesker der aldrig kunne gøre noget forkert, og da slet ikke som gruppe. Revisionister og mere nuancerede forfattere bliver allsammen skildret som nazister. Den samlede danske presse kan godt gøre Der Stürmer rangen stridig med dens massive misinformation, sortering af nyheder og fejning ind under gulvtæppet.

Bare for at nævne noget:

I går (?) havde Adam Holm den britiske politisk korrekte historiker Richard 'Skunky' Evans i Deadline studiet for at reklamere for sin nye bog, og for at få en opgørelse over 'faren fra det nye højre', og muligheden af fremkomsten af 'en ny Hitler'.

Den professionelle holocaust indpiskerske Sofie Lene Bak om Jyllands Posten:
Information 8 oktober 2008 - Overraskende aggresssiv antisemitisme

Information 7 oktober 2008 - Søren Kam skal for en domstol

Information 8 september 2008 - Fremmedhadet farver Schweiz' valgkamp (oversat af PEN medlem Niels Ivar Larsen)


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post