Historikeren David Irving var til stede og sammenlignede det britiske retsvæsen med Nazityskland

  Dr. Fredrick Töben
Dr. Fredrick Töben
 

 

 

 
 

David Irving er bogaktuel med sin beretning om fængselsopholdet i Østrig. 'Banged Up' udkommer den 23 oktober 2008. DKK 203.58

Banged up is the unedifying story, told without rancour and often with a bitter humour, of a British historian who spends four hundred days in solitary confinement in Austria’s oldest jailhouse, convicted under a 1945 Stalin-era law because of a lecture on history that he has delivered in Vienna sixteen years before.

   
 

Da udleverings loven blev hastet gennem parlamentet efter 9/11

På det tidspunkt fastslog ministrene at hvis sådanne 'lovovertrædelser' fandt sted i Storbritanien, ville gerningsmændene ikke blive udleveret.

Lord Filkin, som den gang var indenrigsminister sagde at hvis loven blev vedtaget ville ingen blive udleveret for opførsel der var lovlig i landet. kilde

Udenfor Westminster Magistrates' Courts retsbygning sagde den 70 årige historiker:

'Denne slags procedurer nedværdiger vores samfund, i det de tillader tyskerne og østrigerne at diktere os hvad vi skal føle, hvad vi skal mene, læse og skrive. Denne ret mistede de i 1939. Hvis de britiske soldater der gik op på strandene i Normandiet i 1944 kunne se hvad der foregår i dag, ville de ikke være gået 10 meter op på stranden.'

Angående Fredrick Töben sagde Irving yderligere:

'Jeg misbilliger nogle af hans synspunkter, men jeg mener at en Australier der offentliggør noget på en hjemmeside der ikke befinder sig i Tyskland eller England, for derefter at blive fremstillet ved en engelsk domstol er en skandale. Det er som at bo i Nazityskland. Det vi så her i dag er som Nazityskland, men i nålestribede habitter. Det her vil blive værre, det er en smitte der spreder sig rundt om i verden'.

Irving der blev fængslet i Østrig i 2006 for at benægte holocaust 1) vil invitere Toben til at bo i sit hus i Windsor hvis han skulle blive løsladt mod kaution i næste uge. [1) ukorrekt: irving blev dømt efter den såkaldte Verbotsgesetz, en lov der stammer fra 1945 som forbyder nationalsocialistisk aktivitet eller glorificering af nationalsocialistisk ideologi.]

Den nu 64-årige filosofiprofessor Gerald Fredrick Töben blev i 1999 holdt i varetægt i 7 måneder i Tyskland, efter at han blev lokket til Tyskland for at kunne vidne i en retssag med falske løfter om frit lejde. Efter at være løsladt på kaution efter en dom på 10 måneders fængsel for 'at have vanæret de dødes minde' forlod han landet.

Hvis Töben bliver dømt i Tyskland kan han se frem til op mod 5 års fængsel.

Advokat Ben Watson, der repræsenterede Töben i retten sagde:

'Dette er en ekstrem vigtig sag. Den omhandler et centralt punkt af én af de mest kontroversielle dele af Den Europæiske Arrestordre; dette at en anklaget person kan blive udleveret fra et land hvor den påståede forbrydelse ikke udgør noget strafbart, til et andet land hvor han kan blive forfulgt.'

I sit nye fædreland står den australske statsborger til fængsel, fordi han overtrådte en retskendelse der pålagde ham at fjerne materiale der ifølge dommen 'bagtalte Jøder'. I august nægtede han sig skyldig i 28 anklager for 'foragt for retten' der blev indgivet af 'Sammenslutningen af Australske Jøder' [Council of Australian Jewry], som påstod at der på hans hjemmeside stadigvæk fandtes materiale der indeholdt 'ondartet antisemitiske materiale' bl.a. at der
ikke fandtes gaskamre beregnet for mennesker i Auschwitz, og at holocaust var 'verdens mest beskidte beskyldning'.

Lovreformen hastet gennem parlamentet efter 9/11

Den Europæiske Arrestordre der trådte i kraft i 2004 gjorde op med det indtil da gældende princip at en lovovertrædelse skulle være strafbar i begge lande for at kunne føre til udlevering. Den tillader at mennesker bliver udleveret for noget der ikke er en forbrydelse her i landet, så længe det er en strafbar handling i et andet land. Loven blev hastet gennem parlamentet, delvis som reaktion på terrorangrebet den 11 september.

Rettens offentlige tilskuerpladser var propfyldte med Toben-støtter, der råbte hurra og ønskede ham det bedste da han blev ført ud. Det forlyder at også neutrale og ellers revisionistfjendlige borgerretsorganisationer har organiseret protester mod hvad de ser som en farlig underminering af britisk retspraksis.

Menneskerets-aktivisten James Panton, fra Manifesto Group, sagde at

Dr. Toben ikke burde udleveres, fordi han ikke havde forbrudt sig mod nogen britiske love. At udlevere denne mand, hvor utiltalende han end kan være, ville skabe en idiotisk og farlig præcedens. Toben er arresteret her i England fordi han er holocaustbenægter, men det er ikke forbudt her. Vi er på vej til en farlig situation, hvor du og jeg kunne blive arresteret for ting som andre lande men ikke England anser for en forbrydelse.

Nigel Farage, leder of UK Independence Party, sagde at selv om hans parti på ingen måder støttede Dr. Töbens synspunkter, 'har han ikke brudt nogen af Storbritanniens love, men ved at forsøge at få ham anholdt tager Tyskland sig retten til at kræve censur på hele internettet.

  David Cesarani
David Cesarani

Dr David Cesarani, leder af en jødisk organisation samt en anden multikulti-direktør Shami Chakrabarti derimod mente at 'selv om det er en udsædvanlig sag, er vi del af et globalt juridisk system, og det er godt.'

Cesarani, direktør af et jødisk bibliotek, har tidligere skrevet i avisen The Guardian at vedtagelse af lignende love som i dem Tyskland 'faktisk ville forbedre' ytringsfriheden i England. Kritik fra dansk forsker til Cesarani.

Så sent som i går forsvarede han igen indførelse af censurlove da tabet af ytringsfriheden ifølge ham kun er en lille pris at betale f.eks. for at partier som dem de for nyligt bragede igennem i det østrigske valg bliver holdt udenfor.

Jeg går næsten ud fra at denne herre ikke forstår, hvor det han sikkert vil kalde 'antisemitisme' også kan komme fra. For lige så som meget Cesarani klynger sig til sin Talmud eller sine multikulturelle censurlove, lige så lidt forstår han at endnu flere hæger lige så meget om deres ytringsfrihed.

Kilder:

Daily Mail 4 oktober 2008 - Holocaust denier David Irving compares British justice to Nazi Germany in court outburst

BBC News 3 oktober 2008 - Holocaust key to extradition case

Telegraph 3 oktober 2008 - David Irving out to support holocaust denier

Times Online 2 oktober 2008 - Extradition bid raises fears of 'thought crime' offences

Daily Mail 2 oktober 2008 - Australian 'Holocaust denier' arrested at Heathrow claims he is victim of witch-hunt

Balder Blog 2 oktober 2008 - London – Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn

Politiken 14 januar 2008 - Professor John Lauridsen giver igen på Cesaranis anklager om nazistøtte

Dr. Fredrick Töbens website - Adelaide Institute

Balder Org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation
- Britain


Kommentar:

Lene Espersen
Lene Espersen - Justitis (?!)

Ved tidligere lejligheder har britiske politikere og regeringsembedsmænd i forbindelse med vedtagelsen af den Europæiske Arrestordre erklæret at situationer som den nuværende aldrig ville forekomme, i lighed med tilsvarende ytringer fra danske embedsmænd og den daværende justitsminister Lene Espersen. Men vi er jo efterhånden vant til at intet af det vores forbryderiske politikere siger, kan regnes for gode varer især når det drejer sig om EU.

Vi ser hvad der sker i dag. Danskere bliver anholdt på tysk begæring for hvad efter dansk lov ikke er nogen forbrydelse og og varetægtsfængslet i en periode der langt overstiger normal dansk retspraksis. Oven i købet får ingen noget at vide om de anklagedes skæbne, og skumle transaktioner der tangerer menneskehandel overvejes tilsyneladende seriøst.

Om Töben: Fredrick Töben må nok siges at repræsentere den mere ekstreme variant af revisionismen. Hans tone er kompromisløst og til tider skinger. Han har personligt foretaget flere studier i felten ved tidlige koncentrationslejre.

I modsætning til Irving er han tilsyneladende direkte nazi-apologet. Ikke nummer et på min hitliste, men det er ikke nogen grund til ikke også at forsvare hans ytringsfrihed. Han er under alle omstændigheder en meget modig mand, og der er ingen tvivl om at han mener alt det han siger, og er stærkt optaget af at levere beviserne.


Relateret:

Nazi music distributors extradition case & Kidnapping and persecution of Fredrick Töben

Dansk 2014 jan 27   Nationaldemokraten: Tiltale om distribution af “ulovlig musik” nedlagt Stephan Günther og Flemming
Dansk 2014 jan 24   Realisten.se: Stephan Günther riskerar inte längre femårigt fängelsestraff för olagliga toner
Dansk 2011 nov 28 Ingen ytringsfrihed i Tyskland: David Duke arresteret forud for foredrag (With video German English subtitles)
Dansk 2010 feb 09 Michael Hoffman: ‘Tales of the Holohoax’ og de danske Muhammed-karikaturer 
Dansk 2010 feb 09 England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel 
Dansk 2009 aug 08 Camilla Broe - Endnu et offer for den Nye Verdensordens globaliseringsvanvid: Terrorlovene
Dansk 2009 jul 12 England: Sheppard og Whittle 4 år og 10 måneders fængsel for holocaust-karikaturer 
Dansk 2009 jul 03 Video: Camilla Broe udleveres til USA - Offer for misbrug af terrorlov fra 2002
Dansk 2009 jul 02 Camilla Broe skal udleveres til USA - anholdt i sit hjem i dag - risikerer 60 års fængsel 
Dansk 2009 apr 17 Australien: Tankepolitiet dømmer Revisionisten Fredrick Töben - Hjemmeside nedlagt
Dansk 2009 mar 16 Irland: Europæisk arrestordre for 7/7 benægter Anthony John Hill (The Ripple Effect)
Dansk 2009 mar 05 EU-parlamentarier Elmar Brok kræver europæisk arrestordre for biskop Richard Williamson
Dansk 2009 feb 23 Dänemark: Zwei Männer nach Deutschland ausgeliefert wegen Nazi-Musik
English 2009 feb 23 Denmark: Two men accused of distributing Nazi music to be extradited to Germany on Tuesday
English 2008 dec 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors' extradition appeal failed in High Court (Victims released pending trial)
Dansk 2008 dec 22 Landsretten stadfæster udleverings-dommen over angivelige nazi-musik distributører
Dansk 2008 dec 20 Denmark: Alleged distributors of Nazi-music fight extradition - Verdict on Monday December 22
Dansk 2008 dec 19 Dom i sagen om angivelige nazimusik-distributører på mandag 22 december
Dansk 2008 dec 05 Den 19 december starter appelsagen om udlevering af to borgere til Tyskland
Dansk 2008 nov 21 Statsadvokat Andreas Grossmann, Mannheim opgav at få Fredrick Töben udleveret
Dansk 2008 nov 20 Igen nederlag til Tysk STASI justits: Udlevering af Fredrick Töben opgives
English 2008 nov 15 Sweden refuses to extradite Danish Nazi-music distributor
English 2008 nov 03 European Arrest Warrant extradition victim Flemming - TV interview
Dansk 2008 nov 01 Interview udvisningstruede Flemming - Den Europæiske Arrestordre - En fængslende succes
Dansk 2008 okt 30 Britisk domstol siger nej til tysk krav om udlevering af tankeforbryder Fredrick Töben
Dansk 2008 okt 24 Franske, italienske og tyske historikere vil af med holocaust-benægter-love
English 2008 okt 23 Denmark: Alleged Nazi-music distributors extradition case in court in Elsinore
Dansk 2008 okt 22 Angivelige hademusik-producenter for retten i Helsingør
Dansk 2008 okt 21 Retsmøde i Helsingør 21 oktober kl 13 - Udleveringssag om hademusik-producenter
Dansk 2008 okt 13 Gerard Batten, britisk EU-parlamentsmedlem: Er vi i gang med at skabe en Euro-politistat?
Dansk 2008 okt 11 Balder sagde det, nu kan Asger Aamund også se det (OIC censurlove efter jødisk forbillede)
English 2008 okt 07 German law now also applies in Denmark - neo-Nazi music producers to be extradited for thought crimes
Dansk 2008 okt 07 Tysk lov gælder nu også i Danmark - Musikalske Nynazister udleveres for tankeforbrydelser
Dansk 2008 okt 06 Udlevering for tankeforbrydelser - Ingen kan vide sig sikker for EU lovenes lange arm 
English 2008 okt 05 Extradition: Fredrick Töben, Danish Nazi music producers, 86 year old Nazi Soren Kam
Dansk 2008 okt 04 London: Holocaustbenægter Töben fremstillet på retsmøde om tysk udleveringsbegæring
Dansk 2008 okt 02 London: Fredrick Töben, australsk revisionist arresteret i Heathrow lufthavn
Dansk 2008 okt 02 Lovens Tyranni - Euro-politikorpset og den Europæiske Arrestordre
Dansk 2008 sep 25 Nazirock - Nyt om fængslede og udleveringstruede nynazister - Celtic Moon
English 2008 aug 28 Nazi propagandists in Denmark demanded extradited by Germany
Dansk 2008 aug 27 Dansker og tysker risikerer at blive udleveret til Tyskland for udspredelse af nazimusik
Dansk 2008 aug 29 Betingelser for udlevering til medlemsstater i Den Europæiske Union
English 2007 apr 18 In a note to the Danish Parliament Lene Espersen had denied that the EU ‘framework agreement’ would change Danish legislation:
Denmark: Justice Minister Lene Espersen accepts EU deal introducing censorship in Denmark
English 2008 jun 09 Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Britain
           
English Dansk --- -- Søren Kam, Erik Haaest, Wiesenthal Centeret - Index of articles
           
          External
Dansk 2009 feb 25 Altermedia - Stephan Günther und Flemming Christiansen von dänischen Behörden an Bundesrepublik ausgeliefert
Dansk 2008 dec 23 Berlingske Tidende - Kim Behnke (K) tilfreds med udlevering af nynazister (af Signe Bjerre)
Dansk 2008 dec 23 Avisen - Naziudlevering støder DF (Jonas Sahl får det til at lyde som om..)
Dansk 2008 nov 23 Dronten - Det anti-racistiske Europa som juridisk galehus
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Danmark går enegang i udleveringssager (af Søren Astrup)
English 2008 nov 21 Jailing Opinions - Total victory in Töben case
Dansk 2008 nov 20 Nordbruch.org - Dr. Friedrich Töben ist frei
English 2008 nov 20 Timesonline - Holocaust denier Fredrick Toben wins German extradition fight
Dansk 2008 nov 17 Politiken - Forsvarer: Ytringsfrihed skal også gælde nazimusik (af Søren Astrup)
Dansk 2008 okt 31 Politiken - Landsretten skal afgøre udlevering af hadmusik-sælgere (af Søren Astrup)
English 2008 okt 30 Geoffrey Alderman - Denial is not a criminal matter
English 2008 okt 29 Telegraph - Gerald Toben - Holocaust denier Dr Gerald Toben wins extradition fight (MSM links video & audio here)
English 2008 okt 26 European Jewish Press - Danish court rules extradition to Germany for suspected neo-Nazis
English 2008 okt 25 The Independent - Chris Huhne: Holocaust denial and a case that shows flaws in the EU
Dansk 2008 okt 22 Frankfurter Rundschau - Historiker Der Kampf um die Erinnerung von Arno Widmann (Protest gegen holokaust Gesetz)
English 2008 okt 18 Sydney Morning Herald October 18, 2008 - Aussie awaits German extradition verdict
English 2008 okt 17 Index on Censorship - Extradition will make Dr Toben a martyr (Chris Huhne)
English 2008 okt 16 The Guardian - Timothy Garton Ash - The freedom of historical debate is under attack by the memory police
English 2008 okt 08 Rense - Philip Jones - Toben Outrage - Fascist Europe Show's It's Teeth
English 2008 okt 03 UKIP - Gerard Batten - Creating a Euro police state? (Fredrick Töben)
Dansk 2008 okt 03 Non Konfirmist - Europäischer Haftbefehl: Australischer Historiker in London verhaftet
Dansk 2008 okt 04 DSFHF - Tyskland krænker stadig ytringsfriheden - anholdelsen af dr. Töben
English 2008 okt 05 Dr. Fredrick Töbens home page - Adelaide Institute
English 2008 okt 02 Index on Censorship - Does Britain have a Holocaust denial law?
English 2008 okt   FPP A Radical's Diary - David Irvings article with lots of links about the case at the bottom
English 2008 okt   Brits at their Best - The Tyranny Of The Law. The Euro Gendarmerie and the European Arrest Warrant
English 2008 okt   The Holocaust Doctrine and the Hypocrisy of Western Values: A Commentary on the Case of Fredrick Toben
English 2008 aug 23 Politiken - Germany demands hate music extradition
Dansk 2007 apr 19 Politiken - Lene Espersen Minister: Racismelov er et vigtigt signal
Dansk 2007 apr 18 Politiken - Lene Espersen: EU vil ikke ændre vores racismelov
Dansk 2007 feb 15 Politiken - Danmark under pres i EU's kamp mod holocaust-benægtere
English 2007 okt 08 Daily Mail - New law means anti-gay comments could lead to seven years in jail (nu også til udlevering til andre lande!)
English 2005 mar 23 Beeqube - Austrian Cartoonist Gerhard Haderer faces Greek jail for blasphemy
Dansk       Europa Kommissionen - EU-arrestordren i funktion
English 2001 mar 01 Good overview and details about persecution of revisionists:
Amren - Return to the Dark Ages - Censorship is on the rise. Is it coming to America?

 


David Cesarani yet again defends suppression of free speech:
A fractional loss of liberty is a small price to pay compared to what can follow if the far right is shielded all the way into power
The Guardian 3 oktober 2008 - David Cesarani - The limits of free speech

I en pdf fil advarer David Irving Daily Mail mm. mod at bruge ordet 'holocaustbenægter' om ham. I teksten gennemgår han blandt andet noget af den research han selv har lavet, og sin synspunkter vedrørende nogle holocaust påstande.
Focal Point Publications 4 oktober 2008 - David Irving threatens papers with legal action for using the word 'holocaust denier'

Politiken 7 oktober 2008 - Politiken 7 oktober 2008 - Denmark extradites for hate music


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse

 

 

 

The Daily Mail and most other British newspapers show their 'dedication to free speech', by the way they manage their comments sections. On e.g. the Daily Mail page, you will find that most commentators clearly value free speech. But only comments which also denounce revisionists ('holocaust deniers') as fools,
idiots or the like, make it through the filter. My own comments lacking these rediculous compulsory attributes are almost never published! Freedom of speech in Britain, even in newspapers which up front sort of defend freedom of speech, is a laugh. How many commentators who actually in part support some revisionist viewpoints are censored away? Everybody is scared to death for the truth about the founding myth of the European 'humanitarian' super state..

 


Print Post