Er terroristerne da virkelig så dumme? Dagens 'konspirationsteori'.

 
   
 
   
 

Dette indlæg er dedikeret til Danmarks Radio

Danmarks Radio i Den Nye Verdensordens Tjeneste

Konspirationsteorier, var aftenens tema på DR2 i går. Modsat Norsk TV der for nylig viste 9/11 videoen 'Loose Change' i sin fulde længde, præsenterede Danmarks Radio en udsendelse der tydeligvis var lavet for at tage luften ud af de farlige 'konspirationsteorier'. Ved hjælp af de sædvanlige pædagogiske 'ekspertudsagn', selvfølgelig, fokussering på små svagheder, og undladelse af vigtige elementer og argumentation.

Uden at sige det med så mange ord, var de 'troværdige kilder' andre repræsentanter for den etablerede presse i USA, der stort set alle kolporterer det samme verdensbillede samt professionelle vogtere af den sande sti.

Jeg har tidligere set DR udsendelser om de forsøg på at nærmere sig mere realistiske forklaringer for de skyggespil der afspiller sig i politik og medierne man forsøger at latterligøre som 'konspirationsteorier', og aldrig reele muligheder på at lade skeptikere komme til orde.

Nej, det 'venstreorienterede' DR er lige så tro en støtte for de neokonservative kræfter som de Radikale, SF, Socialdemokraterne samt resten af folketingets partier, måske med undtagelse af Enhedslisten, der hellere vil have den rene trotskistiske vare i stedet for den som Bush, Cheney og Daniel Pipes junior forsøger sig med.

Opposition? Der er i virkeligheden ingen opposition. Selv Dansk Folkeparti spiller spillet med. Der mangler helt klart et nyt parti på Tinget...

 
  Loose Change blev vist i norsk TV
   
 
   
 
  9/11 Missing Links - Home page
   
 
  Reichstag - brand
   
 
Jochen Scholz
Lieutenant-Colonel German Air Force
  False Flag - Tysk Dokumentar

af Paul Joseph Watson

Hvorfor skulle ‘Al-Qaeda’, en gruppe der antagelig er hovedmålet for USA’s krig mod terror, begå et terrorangreb mod et land der for nylig har fået en ny regering der faktisk helt har opgivet dens rolle som amerikansk allieret i terrorkrigen?

Massemedierne har allerede givet Al-Qaeda skylden for bombeangrebet på Marriott Hotel, hvor mindst 53 mennesker blev dræbt, en rutinemæssig refleks på trods af manglende undersøgelser og grupper der har taget ansvaret.

Lørdag morgen sagde den nyvalgte pakistanske præsident Asif Ali Zardari til det pakistanske parlament: ‘Vi vil ikke tolerere krænkelse af vores suverænitet og territoriale integritet i terrorbekæmpelsens navn fra nogen som helst.

I terorror-bekæmpelsens hellige navn

Få timer senere, og værsgo, leverer ‘Al-Qaeda’ den bedste undskyldning til USA for at kunne krænke Pakistans territoriale overherredømme, i navn af.... du har gættet det ... kampen mod terror!

Hvad der er endnu mere sigende er, at hvis Pakistans ledelse ikke i sidste øjeblik havde aflyst deres planer om at mødes på Mariott Hotel, ville hele kommandostrukturen af landet have været ødelagt.

‘Pakistans øverste ledelse skulle have spist på Mariott Hotel, der i weekenden blev ødelagt af en lastbilbombe, men ændrede stedet i sidste øjeblik, sagde en regeringstalsmand i mandags, ‘ skriver Associated Press i dag.

Hvad vidste terroristerne?

‘Måske vidste terroristerne at Mariott Hotel var stedet hvor middagen hvor præsidenten, statsministeren, talsmand og hele ledelsen ville være til stede skulle have fundet sted,’ sagde indenrigsminister Rehman Malik til journalister. ‘I elvte time besluttede præsidenten og statsministeren at middagen skulle foregå i statsministerens bolig. Det reddede hele ledelsen.’

Det kunne virkeligt se ud til at ‘terroristerne’ vidste at deres hoved formål var at udrydde de mest betydningsfulde spillere i en regering der ser ud til at have sat sig for at forlade årene af Pervez Musharrafs skødehundagtige underkastelse til USA’s imperialistiske luner.

Timingen af denne weekends bombeangreb falder sammen med de seneste måneders opsparede spændinger, ikke mellem Pakistan og ‘Al-Qaeda’, men mellem Pakistan og den amerikanske regering.

Forholdet mellem Pakistan og USA blev nedkølet kraftigt efter et luftangreb foretaget af amerikanske kommandosoldater tidligere denne måned på grænsebyen Syd-Waziristan, hvor 20 mennesker, inklusiv kvinder og børn blev dræbt.

Pakistanske tropper skød på amerikanske helikoptere der havde krænket landets grænser for en uge siden, og i nat blev dette gentaget i landsbyen Angor Adda.

General lover at forsvare landets grænser mod USA

Den 13 september lovede Pakistans hærchef general Ashfaq Kayani at forsvare landets territoriale integritet mod amerikanske strejftog, og advarede mod muligheden af direkte konfrontationer med amerikanske tropper hvis grænseoverskridelserne fortsatte.

Set i lyset af alt det der, er der så nogen som helst fornuft i at ‘Al Qaeda’ pludseligt stak hovedet op, for at hjælpe sin ærkefjende USA, ved at forsøge at udradere den pakistanske ledelse?

Dette er kun forståeligt hvis ‘Al -Qaeda’, eller hvem det nu var der udførte bombeattentatet, arbejdede for at fremme den nuværende amerikanske regerings geopolitiske dagsorden.

‘Efter flere uger med dårlig international presseomtale, på grund af ubemandede fly der blev styret fra Californien ved hjælp af joysticks betjent af 19 årige knægte, der kom til at blæse familier i småstykker i Pakistan, efter alt det der ville ‘terroristerne’ i Pakistan bombe et ligegyldigt hotel, med drab på civile til følge, hvilket ville gøre dem til de onde en gang til?

God timing for militærets PR folk

Det må da være den dårligst mulige timing hva? Det må være det dårligst mulige tidspunkt for dem, og det bedst mulige tidspunkt for de hård belastede militære PR folk og alle de politikere der for kun en måned siden sagde at vi skulle forstærke den militære indsats i Pakistan, ‘ skriver Scott Creighton.

‘Det endelige resultat af dette angreb er at det giver den amerikanske hær og de amerikanske politikere alle de undskyldninger de måtte ønske sig, for at fortsætte med at angribe Pakistans befolkning, og at det internationale pres på amerikanerne for at standse bombningen af deres land bliver lettet.’

Den kendte drejebog

Denne drejebog som CIA har brugt igen og igen for at destabilisere og vælte regeringer, steder som Centralamerika, Italien, Cuba, Sydamerika og Mellemøsten er en velkendt opskrift der har været brugt i årtier.

Et strategisk placeret land med en nyvalgt populistisk regering, der sværger ikke at ofre sin befolknings interesser til gavn for amerikanernes imperialistiske dagsorden, bliver omgående angrebet af ukendte ‘terrorister’, og skaber angst og kaos og krav om ‘beskyttelse’, som det svækkede regeringsparti ikke kan levere.

Der skabes et magttomrum og en mulighed for USA’s krigsmaskine til at indtage sin vante plads igen, med løfter om at jage de onde dødsensfarlige terrorister væk.

Paul Joseph Watson

 

Oversat fra:

PrisonPlanet 22 september 2008 - Why Would 'Terrorists' Want To Decapitate Anti-US Leadership In Pakistan?

Via Wiseup Journal 24 september 2008

Relateret:

English Balder Blog 17 august 2008 - Danish 9/11 conspiracy theoretician candidates for European Parliament


Print Post