Køln: Anti-islamiseringskongres - Medierne fejrer vold mod anderledes tænkende

Posted By Balder On September 20, 2008 @ 11:38 In Demonstrations, Multikultur, Racisme, Terrorisme, Tyskland, Venstrefløjen, Ytringsfrihed | Comments Disabled

Den nye fascisme vil ikke sige: Jeg er fascismen. Den vil sige: Jeg er antifascismen (Ignazio Silone)

 
  Fra den 19 til den 21 september
I hjertet af Køln
  Deltag i en stor sammenkomst i Køln! Islamisk terror i Europa, muslimske parallelsamfund og ghettoer i vore byer, religiøs og kulturel diskrimination af kvinder, racistiske udtryk imod indfødte europæere, hadefulde muhamedanske demagoger, hooliganisme fra arabiske og tyrkiske ungdomsbander, 'æresdrab', tørklæder, burkas og hijabs, Nok er nok! Invitation
English
   
 
  Med totalitære midler skal fredelige borgere forhindres i at udtrykke deres legitime og fuld lovlige politiske holdninger. 'Hvordan kunne det ske, spørger man ofte med blik tilbage på historien.' Her er det ikke svært at få øje på et svar. Mens rødfascisterne stadigvæk regerer gaderne med bedsteborgernes velsignelse, er de politiske realiteter stille og roligt ved at ændre sig. Det forkætrede NPD er på vej til at bide sig fast for alvor, trods infiltration og
chikane. Se herned to valgudsendelser hvor NPD kandidaten fra Bayern Sascha Rossmüller gør en særdeles god figur. Det forventes at journalisterne bliver straffet...
 
   
 
  Sascha Roßmüller NPD
Interview Bayrischen Rundfunk Teil I
 
  Sascha Roßmüller NPD
[1] Interview Bayrischen Rundfunk Teil II
   
  Michael Kucherov - Bürgerbewegung pro Deutschland
  Michael Kucherov
Bürgerbewegung pro Deutschland
  Jøde og ledende medlem af Pro Deutschland, den lokale gruppes landsorganisation, fik en slem omgang tæsk af 'demokraternes' røde SA tropper.. Det er i øvrigt værd at lægge mærke til at to fremtrædende tyske Jøder; forfatteren Ralph Giordano og venstrefløjsfeministen [2] Alice Schwarzer der gennem et stykke tid har været fremme med alvorlig islamkritik, og kritik af planerne for en ny storemoske i Köln, har distanceret sig fra Pro Köln. I hvert fald i Giordanos tilfælde var dette ganske uventet og meget skuffende for Pro Kölns medlemmer, der lige som flertallet af islamkritikerne i Danmark ser jøderne som naturlige alliancepartnere i kampen mod indvandringen, og som politisk og ideologisk set overvejende følger den prozionistiske / neokonservative linje.
   
 
  Polizei verbietet Anti-Islam-Kongress in Köln - [3] YouTube
   
 
  WDR - Anti-Islamisierungs-Kongress 19.9.2008 - [4] YouTube ([5] English translation at Gates of Vienna)

Som vi berettede i går, afholdes der i disse dage en anti-islamiseringskongres organiseret af borgerbevægelsen Pro Köln.

At det derved ville komme til voldshandlinger fra moddemonstranters side, var vi og mange andre godt klar over; hvorfor modtager Antifa ellers flere millioner årligt fra skatteborgernes penge.

Det som Antifa opnår med vold, støttes af politikerne

Således forbød flere lokalpolitikere Pro Köln adgang til flere lokaliteter i byen.

Specielt skal borgmester fra bydelen Nippes Bernd Schössler og [Bürgeramtsleiter] Reiner Lindlahr fra Rodenkirchen nævnes i denne forbindelse.

Det eneste mulighed der blev til overs for Pro Køln var at benytte et skib der lå fortøjet ved bredden af Rhinen.

Sten og flasker mod skib

Resten ordnede Antifa, da de overdængede skibet med sten og flasker, hvorved endda nogle store panoramavinduer blev smadret. Af frygt for yderlige livsfarlige angreb, sejlede kaptajnen væk fra flodbredden.

Kaptajnen ville derefter lægge til kajs ved bolværket, hvilket igen blev forhindret af voldelige moddemonstranter. Derefter sejlede kaptajnen til Niehl, hvor skibet blev omringet og holdt tilbage af politifartøjer.

Politiet reddede pressen men ikke kongresdeltagerne

Polititalsmand Wolfgang Baldes begrundede dette skridt ved at skibet på grund af de smadrede vinduer ikke længere var sødygtigt, og at 'en stor bølge kunne sænke skibet'. Således bragte politiet fluks de bladsmørere der befandt sig på skibet i sikkerhed, men nægtede dog at 'redde' deltagerne i anti-islamiseringskongressen.

Til sidste tillod politiet skibsføreren at sejle skibet mod Zoobrücke [gade], hvor voldsberedte moddemonstranter allerede ventede med sten og flasker (af bladet [6] Express eufemistisk beskrevet som 'poser med maling').

Da skibsføreren nægtede at sejle videre, rømmede politiet broen [Zoobrücke], således at Pro Köln deltagerne ville kunne gå om bord på den bestilte bus på Seilbahn gaden. De af Pro Köln bestilte busser kom dog ikke, fordi busser ved tidligere lejligheder var blevet sat i brand af moddemonstranter, eller som Express udlagte det, fordi Pro Köln havde bestil dem.

Bladet Expressen morer sig over volden

Ankommet på Seilbahn forsøgte deltagerne at komme væk fra stedet med taxa, hvilket dog blev forhindret af taxa-centralens chef Bernd Schößler, der advarede sine chauffører at hente folk i dette område. Selvfølgelig var alt dette til stor glæde og moro for bladet Expressen.

Hvordan ville Expressen mon berette hvis vinduerne i deres kontorbygning på Königsallee 27 in Düsseldorf pludselig blev smadret, eller hvis en taxi tilkaldt til adressen Bonner Wall 37 i Köln fik sten gennem vinduerne?

Afstandstagen fra NPD hjalp ikke

Terroren lod sig tydeligvis ikke forebygge af pæne ord og afstandstagen til partiet NPD, hvilket Pro Kölns organisatorer vel har lært. BPD havde taget den logiske konsekvens af Pro Kölns forudgående afstandstagen fra partiet, og holdt sig væk fra anti-islamiseringskongressen.

Efter afslutning af den første kongresdag kan man slå fast at Pro Köln har regnet en smule forkert da man enten på grund af dumhed eller af uvidenhed havde regnet med eller håbet på at politiet nok skulle sørge for kongresdeltagernes sikkerhed.

Dette selv om den seneste tids demonstrationer har vist at de voldsberedte mønsterdemokrater ikke lader sig skræmme væk af politiet, men først opgiver når man møder dem med en tilsvarende voldsberedthed..

Pro Kølns naivitet

Pro Kølns organisatorer er altså 'rystet' af at opleve med hvilken brutalitet moddemonstranterne agerer, og græder [7] krokodilletårer over, at 'også det 45 årige tysk-jødiske ledende medlem af Borgerbevægelsen pro Deutschland [Bürgerbewegung pro Deutschland] Michael Kucherov' også blev offer for volden. En 'decideret antisemitisk baggrund' kunne Pro Köln dog ikke bekræfte, og hvis den havde kunnet ville det vel heller ikke have interesseret nogen.

Kun nogle hundrede i stedet for 40.000 til 60.000 moddemonstranter

Alt i alt deltog indtil videre kun nogle hundrede, i stedet for de opreklamerede 40.000 til 60.000 i moddemonstrationen.
Af påstanden om at 'alle i Køln' ville tage afstand fra kongressen var indtil videre ikke noget at se.

I dag manifestation på Heumarkt i Køln

For i dag står en manifestation på Heumarkt [Hømarkedet] på plakaten, hvilket sikkert bliver spændende. Der er i skrivende stund allerede 2.000 venstreekstremister på stedet, der kun venter på at gå i gang med de planlagte ødelæggelser. I går aftes gav rødfascisterne allerede en lille forsmag på de kommende begivenheder, da de gik igennem gaderne udstyret med Sovjet flag mens de brølede 'Ned med Tyskland' ([8] KStA).

I dag vil så repræsentanter fra CDU, SPD, Grünen, PDS, FDP, DGB, osv. mænge sig
med disse oprigtige borgere. Det lader til at sådan noget en helt og aldeles uproblematisk for disse celebre demokrater, og er kun et mundtligt udtryk for disse partiers politik de senere år.

Uenighed i CDU

Dog lader det til at man har et problem når partimedlemmer stemmer mod islamisering af deres fædreland, Således forsøger Kølns overborgmester Fritz Schramma at tvinge sine partimedlemmer til at underlægge sig partilinjen ved at true enhver der deltager i anti-islamiseringskongressen med udsmidning af partiet.

Så meget for meningsfrihed i CDU. Det er tydeligt at Schramma er bekymret over at ikke alle hans partimedlemmer er lige så nationalmassokistiske som ham selv.

Der er dog en vis risiko for at disse trusler vil kunne overbevise nogle CDU medlemmer at vende fronten mod Schramma. I Kølns byråd var det nemlig repræsentanter for CDU der formede at flertal der stemte imod opførslen af en megamoskee i Køln.

Som modtræk kunne disse medlemmer jo overveje at indlede en eksklusionssag mod overborgmester Fritz Schramma.

Maskerne falder

Alt i alt kan man sige at den selvudråbte 'frieste stat på tysk jord nogensinde ' igen har ladet masken falde, og egentlig ikke udskiller sig synderligt fra fascistiske diktaturer, bortset fra den ærlighed hvormed man også indrømmer det.

Vi venter og ser hvad der sker i de kommende dage!

 

Oversat fra:

Der Nonkonformist 20 september 2008 - [9] Anti-Islamisierungskongreß: Medien feiern Gewalt gegen Andersdenkende

Balder Blog 19 september 2008 - [10] Tyskland: Anti-islamiserings-kongres i Køln - 60.000 moddemonstranter 

180grader 21 september 2008 - [11] Tysk politi forbyder demonstration mod moske

'Seit dem frühen Morgen versammeln sich linke Protestler in der Kölner Innenstadt, um den Protesttag gegen den „Anti-Islamisierungskongress“ zu eröffnen. Rings um den Heumarkt haben Demonstranten alle Zugänge zum Platz blockiert. Ein Polizist wurde durch einen Knallkörper getroffen und im Gesicht verletzt. Die Polizei ist jetzt mit Reiterstaffeln und Wasserwerfern vor Ort.'
Kölner Stadtanzeiger 20 september 2008 - [8] Der Protesttag wird eröffnet

Nachdem sich die Lage auf dem Heumarkt und in der Umgebung durch massive Ausschreitungen zugespitzt hat, untersagt die Polizei die "Pro Köln"-Kundgebung kurz nach ihrer Eröffnung. "Die Sicherheit der Kölnerinnen und Kölner hat oberste Priorität", heißt es in der Pressemitteilung.
Kölner Stadtanzeiger 20 september 2008
- [8] Polizei untersagt Kundgebung

'Was war geschehen? Köln hat sich gegen Rassismus und Intoleranz quer gestellt. Die Stadt zeigte den Extremisten die lange Nase und rief „Ätsch!“. Erst sollte eine Pressekonferenz der Rechten am Freitag im Rathaus Nippes stattfinden. Als er das am Mittwoch erfuhr, berief Bezirksbürgermeister Bernd Schößler (SPD) flugs eine Sondersitzung der Bezirksvertretung ein und blockierte so das Rathaus. Die Stadt untersagte am Donnerstagabend die Pressekonferenz und jedwede andere Kongress-Veranstaltung
von „pro Köln“ in städtischen Räumen. Die Rechtsextremen luden schließlich Freitagmorgen nach Rodenkirchen ein. 130 Gegendemonstranten versammelten sich mit „Nazis raus“'
Express 19 september 2008 - [6] Braune Irrfahrt auf dem Rhein Ätsch! So trickste Köln die Rechten aus

Truimferende artikler og billedserier fra Expressen hvor antidemokraterne praler af deres bedrifter og pressen fungerer som helt åbent propagandaorgan for voldsfascisterne:
'Während die Rechten chaotisch durch Köln und über den Rhein irrten, sammelten sich linke Demonstranten. Die Stimmung ist offenbar gereizt, es blieb aber friedlich.'
Express 19 september 2008 - [12] Köln - Hier wird demonstriert Linke belagern den Heumarkt

BNP 20 september 2008 - [13] Communists Riot so German Police Stop Anti-Islamification Rally in Cologne

Bild -[14] Left wing anarchists clash with police in Cologne

'The planned construction of over 180 mosques in Germany is mobilizing right-wing xenophobes but also an increasing number of leftist critics. They fear the Muslim places of worship will facilitate the establishment of a completely parallel society.'
Der Spiegel 16 juli 2008 - [15] Not in My Backyard, Say an Increasing Number of Germans


Politisk og racistisk vold i Tyskland

Balder Blog 11 september 2008 - [16] Igen politiske vold i Tyskland: Brandattentater mod politiker-biler

Balder Blog 27 august 2008 - [17] Tyskland - Brandattentat mod politikers bopæl 

Balder Blog 5 maj 2008 - [18] Tyskland 1 maj: 8000 rødfascister søgte at hindre 1500 mand stor NPD demonstration ved at brænde byen af  

Balder Blog 29 april 2008 - [19] Racistisk overfald i Tyskland - Myrdet drengs søster overfaldet af indvandrere og slemt kvæstet

Balder Blog 15 april 2008 - [20] Tyskland - Stolberg 19 årig ung mand knivdræbt af fire arabere

Balder Blog 25 januar 2008 - [21] Tyskland - Uroen fortsætter i Kalk efter marokkaner døde under røverisk angreb

Balder Blog 21 januar 2008 - [22] Ung tysker stikker marokkansk overfaldsmand ihjel og går fri; nødværge siger anklagemyndigederne

Balder Blog 26 december 2007 - [23] Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=489

URLs in this post:
[1] Interview Bayrischen Rundfunk Teil II: http://www.nonkonformist.net/?p=1781
[2] Alice Schwarzer: http://blog.balder.org/?p=279
[3] YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=RBkdxa8FcDk
[4] YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=awSug-wwC4Y
[5] English translation at Gates of Vienna: http://gatesofvienna.net/2008/09/german-news-report-on-events-in-cologne.html#readfurther
[6] Express: http://www.express.de/nachrichten/region/koeln/aetsch-so-trickste-koeln-die-rechten-aus_artikel_1220
435627796.html

[7] krokodilletårer: http://www.pro-koeln-online.de/artikel6/gewaltms.htm
[8] KStA: http://www.ksta.de/html/artikel/1221775307824.shtml
[9] Anti-Islamisierungskongreß: Medien feiern Gewalt gegen Andersdenkende: http://www.nonkonformist.net/?p=1807#more-1807
[10] Tyskland: Anti-islamiserings-kongres i Køln - 60.000 moddemonstranter: http://blog.balder.org/?p=488
[11] Tysk politi forbyder demonstration mod moske: http://www.180grader.dk/nyheder/Tysk_politi_forbyder_demonstration_mod_mosk.php
[12] Köln - Hier wird demonstriert Linke belagern den Heumarkt: http://www.express.de/nachrichten/region/koeln/linke-belagern-den-heumarkt_artikel_1220435628674.htm
l

[13] Communists Riot so German Police Stop Anti-Islamification Rally in Cologne: http://www.bnp.org.uk/2008/09/bnp%E2%80%99s-richard-barnbrook-to-speak-at-international-anti-islamif
ication-rally-today-in-germany/

[14] Left wing anarchists clash with police in Cologne: http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2008/09/20/violence-erupts-in-cologne-as-left-w
ing/anarchists-battle-police-over-right-wing-meeting.html

[15] Not in My Backyard, Say an Increasing Number of Germans: http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565146,00.html
[16] Igen politiske vold i Tyskland: Brandattentater mod politiker-biler: http://blog.balder.org/?p=481
[17] Tyskland - Brandattentat mod politikers bopæl: http://blog.balder.org/?p=470
[18] Tyskland 1 maj: 8000 rødfascister søgte at hindre 1500 mand stor NPD demonstration ved at brænde byen af: http://blog.balder.org/?p=407
[19] Racistisk overfald i Tyskland - Myrdet drengs søster overfaldet af indvandrere og slemt kvæstet: http://blog.balder.org/?p=405
[20] Tyskland - Stolberg 19 årig ung mand knivdræbt af fire arabere: http://blog.balder.org/?p=398
[21] Tyskland - Uroen fortsætter i Kalk efter marokkaner døde under røverisk angreb: http://blog.balder.org/?p=345
[22] Ung tysker stikker marokkansk overfaldsmand ihjel og går fri; nødværge siger anklagemyndigederne: http://blog.balder.org/?p=341
[23] Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer: http://blog.balder.org/?p=328