MINNEAPOLIS - Alaskas guvernør Sarah Palin mødtes i dag med bestyrelsen af American Israel Public Affairs Committee, den magtfulde jødiske lobby organisation også kendt som AIPAC, uden hvis støtte ingen amerikansk politiker har en chance.

 
John McCain - Joe Lieberman (begge med kalot)
  En kippa bærende håbefuld præsidentkandidat Senator John McCain visker en tåre væk, mens Senator Joe Lieberman ser på, efter et besøg på Yad Vashem Holocaust Museet i Jerusalem, Israel. McCain var også modtager ved et højtprofileret støtte kampagne arrangement i England, takke være den største krigs financier i verden: Rothschild familien. Alle ved at McCain vil være god for krigsprofitørene, finansmænd og Israelsk sikkerhed, men hvad bliver der af Amerika? Mc-Rothschild

Ifølge nogle kilder fandt mødet sted i Palins hotel.

En kampagnemedarbejder ville ikke sige hvem der havde bedt om mødet, men sagde at formålet var at berolige det amerikanske jødiske samfund angående hendes forståelse af USAs relationer med Mellemøsten.

'Dette vil utvivlsomt være et emne,' sagde medarbejderen. Det er tydeligvis ikke som at være senatoren fra New York. Men dette er ikke emner der undgår hendes radar.

Palin der var i selskab med den jødiske Talmud studerende og Israel Firster Joe Lieberman, udtrykte sin 'støtte til Israel der kom dybt fra hjertet', og talte om de trusler landet var udsat for fra Iran og andre, sagde kampagnemedarbejderen.

'Vi havde en god og produktiv diskussion om vigtigheden af det amerikansk - israelske forhold, og var glad for at guvernør Palin udtrykte sin dybe livslange personlige engagement for Israels sikkerhed og velbefindende', sagde AIPAC talsmand Josh Block.

'Lige som senator McCain forstår og tror vicepræsidentkandidaten på det specielle venskab mellem de to demokratier og vil arbejde for at udvide og uddybe det strategiske partnerskab i en McCain/Palin regering.'

Block roste også det demokratiske partis valg af kandidater:

'Nu hvor såvel Demokraterne som Republikanerne har valgt deres kandidater, er AIPAC glad for at begge partierne har valgt fire pro-israelske kandidater'.

McCain kampagnens talsmand Michael Goldfarb sagde at Palin talte om 'relationerne mellem Israel og USAs nationale sikkerhed, og truslerne mod Israel fra Iran og andre.'

 

Kilder:

MSNBC 2 september 2008 - Palin meets with AIPAC
Politico 2 september 2008 - Jewish voters may be wary of Palin
JTA 2 september 2008 - Palin meets with AIPAC leaders
LewRockwell.com 1 september 2008 - Sarah Palin as Stalking Horse
The Guardian 2 september 2008 - Republicans rally behind Sarah Palin ahead of her convention address

Relateret:

Balder Blog 25 august 2008 - Obamas makker Joe Biden i interview fra 2007: Jeg er Zionist


Kommentar:

 
  Sarah Palins kontor i Alaska
Zionistflagets lidenhed er et problem..
 
  Palin på bænken yderst til højre under billedet af menorahen.
  Ingen stat eller bygd i USA er for lille til en seperat jødisk forening, heller ikke Alaska med lidt over en halv million indbyggere går glip af denne kulturberigelse. Kevin MacDonald kalder dem 'A People That Shall Dwell Alone'..
   
 
  Sarah Palin on Ron Paul | Tube

Ja Sarah Palin havde flere problemer at slås med. Hendes 17 årige datter Bristol er gravid udenfor ægteskab, hendes mand har været arresteret for spritkørsel i 1986, hun er medlem af den patriotisk orienterede våbenlobby National Rifle Association, og hvad faldt Jøderne allermest for brystet; hun er fan af Ron Paul og Patrick Buchannon, den kendte amerikanske patriot, forfatter, højrefløjsideolog og forhenværende præsidentkandidat, der som alle ægte patrioter er hadet af Jøderne, der jo mener at troskab til Israel og underdanighed overfor jødefolket er mere vigtigt end bekymring for reelle amerikanske interesser.

[Til side: 'Ægte amerikanske patrioter' kendes ved at de er indædte modstandere af zionisternes dominans i amerikansk politik og presse, på samme måde som 'ægte danske patrioter' kæmper mod en anden semitisk gruppe kendt som muhamedaneres tiltagende indflydelse på samfundet. De kaldes derfor ofte henholdsvis 'antisemitter', og 'islamofober'.]

Desuden er Sarah Palin så kaldt 'pro life', altså imod fri abort, og for 'Kristne værdier', hvor de jødiske organisationer traditionelt er blandt de mest indædte forkæmpere for fri abort, homoseksuelles særlige rettigheder, fjernelse af kristne symboler fra det offentlige rum, og er modstandere af amerikanernes ret til at bære våben.

Manglende indicier for det rette jødevenlige sindelag

Et andet problem var, at det var svært at finde billeder af Sarah Palin iført jødisk hovedbeklædning eller i færd med at græde de obligatoriske tårer ved grædemuren i Jerusalem, Yad Vashem, eller andre jødiske kultsteder hvilket ellers plejer at være et ufravigeligt krav fra den magtfulde jødiske lobby til amerikanske præsidentkandidater.

Alt hvad man kunne drive det til var et billede fra Sarah Palins guvernørkontor i Alaska hvor et yderst beskedent israelsk flag figurerer i en vindueskarm, og et billede hvor Palin deltager i et møde med foreningen for Alaskas Jøder.

Dette var Jøderne hverken vant til eller tilfredse med, især ikke da mange af dem havde håbet på at McCain ville vælge Joe Lieberman som sin vicepræsidentkandidat, hvilket måske ville have bragt det fra zionistisk side længe ønskede amerikanske 'forebyggende angreb' mod Iran, der jo forventes at være i stand til at producere atomvåben indenfor de næste 15 - 20 år, en del nærmere.

Lieberman omtales nu i øvrigt også som 'forhenværende demokrat'.

'Jeg er her fordi nation betyder mere end parti,' udtalte den jødiske ekstremist for nyligt ganske bramfrit på et republikansk vælgermøde, uden dog nærmere at komme ind på hvilket land han egentlig hentydede til.

Amerikansk Patrioter

 

De ægte amerikanske patrioter, blandt dem mange såkaldte 'Hvide Nationalister', har længe været i tvivl om hvilken kandidat de skulle støtte. Modsat mange rapporter i systempressen var der nemlig en hel del 'racister' der anbefalede at støtte den demokratiske kandidat mulatten Barack Obama, i stedet for det traditionelt set mere naturlige parti Republikanerne.

Rapporter om hvide suppremacister der angiveligt ville myrde Obama ses som værende 'sorte operationer' og 'spin' fra de betændte antinationale organisationer som SPLC.

John McCain anses af de amerikanske patrioter for at være langt mere skadelig end Obama for de Euroamerikanske befolkningsgruppes interesser. McCain er nemlig talsmand for legalisering af de illegale indvandrere, og en fortaler for den upopulære amerikanske krigsindsats i Mellemøsten og Afghanistan.

Barack Obama tænkes også at tage den fattige amerikanske negerbefolknings interesser alvorligt. Og det er lige den gruppe der allerede er hårdest ramt af indstrømningen af de millioner af mexikanske løntrykkere, de nu også skal dele deres arbejdspladser og gettoer med.

Obama anses således for at være mere restriktiv på indvandringsområdet end sin republikanske konkurrent. På gadeplan dominerer de frygtede kriminelle Latinoer nu også de steder der før var domineret af sorte alfonser, pushere og andre kriminelle.

De fleste såkaldte 'hate crimes' i USA i dag finder sted i spændingsfeltet mellem sorte og latinoer, og negrene sidder igen med sorteper.

Valget af Sarah Palin har dog bevirket et skift i disse nationale kredse, og hendes nylige deltagelse i de obligatoriske jødelovprisninger anses for at være et pro forma ritual, og de fleste er tilbøjelige til at tilgive hende med henvisning til de amerikanske realiteter under det jødiske åg.

Også Kristne grupper hvis begejstring for det republikanske partis politik har været voldsomt dalende gennem de seneste år, ser et nyt håb i Sarah Palins kandidatur.

Relateret:

Balder Blog 25 august 2008 - Obamas makker Joe Biden i interview fra 2007: Jeg er Zionist

Balder Blog 8 maj 2008 - USA valg - John McCain beskyld for at acceptere illegale donationer fra Rothschild familien

Balder Blog april 3, 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog Dec 8, 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik

 


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post