Barack Obamas nye vicepræsidentkandidat lovpriser Israel i interview på 'Shalom TV'
Update - Nu med video!

  Cartoon Obama & McCain Kisses The Jew's Ass
  Teksten under karikaturen er tilføjet af de jødiske ekstremister fra ADL. Jeg synes nu karikaturen er aldeles to the point. Spørgsmålet er disse dage ikke længere om en neger kan blive præsident i USA, men om man overhovedet kan kan blive præsident i USA, uden bogstaveligt at slikke Jøderne i røven for åbent skærm. Overalt i verden ser man vestlige politikere nedværdige
sig ved at på den mest usmagelige og underdanige vis at lefle for Herrefolket; Jøderne. Alle sammen gentager de lydigt de obligatoriske mantraer mens kamerarerne snurrer; Auschwitz, seks
millioner
, solidaritet med 'det jødiske folk'. Tænder menoraher, græder krokodilletårer ved grædemuren, ifører sig religiøs jødisk hovedbeklædning og giver special strafferabat til jødiske kriminelle. Men Oy ve, den der ikke følger Jødernes dagsorden til punkt og prikke, som f.eks. Vladimir Putin, så står hele den jødisk dominerede mediemagt
parat til at ommøblere virkeligheden, især når det er til fordel for et jødisk domineret regime som Georgiens. Putin = Haman / Amalek.
  Lisbeth Davidsen - TV2 News
Lisbeth Davidsen - TV2 News
  Det er kun 2/3 dage siden jeg hørte denne dame beklage at den russisk/jødiske mafioso Khodokovsky ikke var blevet prøveløsladt. Det var udtryk for, at det stod skidt til med mennekserettighederne i Rusland, var budskabet. Ja skid være med at man i Tyskland spjælder folk i årevis for tankeforbrydelser.
Så hellere forsvare en finansforbryder i milliardklassen, men han er jo også Jøde ikke? Morsomt nok ejede Khodorhovsky også en russisk TV station der hedder,.. ja hvad? TV2!
Har de danske medier nævnt Israels og lokale Jøders rolle i Georgien affæren? Eller fortalt om Solsjenitsyns bog 200 år sammen? Konspirationsteorier? Brug dog ørene, øjnene og forstanden! Ariel Sharon: 'We, the Jewish people, control America, and the Americans know it.' Jeg ved dog ikke om Sharon også har nævnt Danmark. | Jødisk pres på Clinton
 
  Mens jeg skriver det her, har Adam Holm til en forandring en jødisk sociolog (Phil Zuckerman) i studiet. Han har også skrevet en bog. Men jeg skal vel ikke forvente at Holm inviterer en Patrick Buchannan eller en Kevin MacDonald. Det er nok mere hyggeligt for Holm og Notkin-far at invitere nogle de ikke er alt for forskellige fra.
Nå men jeg har lige læst La legge-Muro, og mit humør er steget et par grader igen.

Ynet news 23 august 2008,

Af Yitzhak Benhorin

WASHINGTON - Senator Joe Biden, der blev valgt af præsidentkandidat Barack Obama som sin vicepræsidentskandidat ved det kommende amerikanske præsidentvalg, har tidligere udråbt sig selv som Zionist.

Mens han kaldte Israel 'det stærkeste kort som USA har i mellemøsten, ‘ afslørede han også en jødisk forbindelse i interviewet fra sidste år.

I interviewet på det jødiske 'Shalom TV', sagde Biden, 'Jeg er en Zionist. Man behøver ikke være Jøde for at være Zionist.' Han afslørede også at hans søn er gift med en jødisk kvinde fra Berger-familien i Delaware, og at han havde deltaget i et rituelt påskemåltid i deres hus.

Han tilføjede at:

'min mest gribende Påske-erindring er ikke den hos familien Berger, men det der skete lige efter jeg kom tilbage fra et møde med Golda Meir (i 1973).

Jeg havde forudset at noget var i gære i Egypten. Og jeg husker at folk fortalte om hvad det betød for dem hvis Israel skulle blive besejret.'

Biden præsenterede sig selv som en ven af Israel, hvilket han refererede til som USA's vigtigste mellemøstlige allierede.

Joe Biden:

'Forestil Jer vores position i verden hvis der ikke var et Israel. Hvor mange slagskibe ville der være? Hvor mange soldater ville vi have udstationeret?'

Han kaldte også kommentarer angående Israels forbindelse til Irakkrigen 'fornærmende', og sagde at:

'hvis freden brød ud mellem israelerne og palæstinenserne, er der nogen der tror at der ikke ville være en vild krig i gang i Irak?'

Angående terrorangrebene i Israel, sagde Biden at:

'angrebet den 11 september fik amerikanske forældre til at føle hvordan det må føles for alle israelske mødre og fædre, når de sender deres børn på bussen til skolen med deres madpakke, og de beder til Gud at telefonen ikke ringer.'

Ingen pardon for Pollard

Biden kommenterede også på tilfældet Jonathan Pollard, der afsoner en livstidsdom for spionage mod USA.

'Han skal afsone sin straf. Der er efter min mening argumenter for at udvise mildhed mod Pollard. Men der er ingen grund til at sige 'det der skete skete ikke og han skal benådes, ..

(Jonathan Pollard er af en lang række israelske spioner den der afslørede allerflest amerikanske hemmeligheder til israelerne nogensinde. Mange af hemmelighedene er senere blevet solgt til USAs fjender, som f.eks. Kina.)

'Hvis jeg var præsident og benådede Pollard ville undergrave ideen at der er visse regler. Man kan ikke videregive hemmelig information. Selv til en ven. Hvis det var Storbritannien, ville det være det samme.'

Sjette periode i senatet

Biden er nu i gang med sin sjette periode i senatet, er af irske afstamning, og er født i Pennsylvania.

Han blev advokat i 1969 og blev første gang valgt til Senatet i 1972.

Kort efter blev hans kone og en af hans børn dræbt i en bilulykke. Hans to sønner blev såret men kom sig fuldstændigt.

Biden blev senator i en alder af 30 år, hvilket er den yngste alder hvor man kan blive valgt til senatet ifølge amerikansk lovgivning.

Han er fortsat bosat i Delaware og tager hver dag den to timer lange togtur til Capitol Hill i Washington.

 

 

 

 

 

Oversat fra:

Ynet News 23 august 2008

Biden in 2007 interview: I am a Zionist

 


Senator Joe Biden on Shalom TV
Det er en syg verden vi lever i

"There is no such thing as a Palestinian people... It is not as if we came and threw them out and took their country. They didn't exist."
-- Golda Meir, statement to The Sunday Times, 15 June, 1969.

"How can we return the occupied territories? There is nobody to return them to."
-- Golda Meir, March 8, 1969.

"This country exists as the fulfillment of a promise made by God Himself. It would be ridiculous to ask it to account for its legitimacy."
-- Golda Meir, Le Monde, 15 October 1971

Joe Biden føler med Golda Meir
If you can't beat them join them?
But I'm a little Aryan, no Jew or Rastafarian,
And I don't bow to no sectarian, Kosher or Bavarian..
Ann Lewis, Hillary, Bill Clinton
Ann Lewis, Hillary, Bill Clinton

"The role of the president of the United States is to support the decisions that are made by the people of Israel. It is not up to us to pick and choose from among [Israel’s] political parties."

The audience members applauded.

That comment, by Ann Lewis, one of Hillary Clinton's most trusted aides (Jewish) and the other comments recorded in Dana Milbank's enlightening article "The Audacity of Chutzpah"

Via Philip Weiss - Apparently Without Irony, Washington Post Says Jewish Advocates Demand that Obama Show 'Fealty to Israel' (Many interesting comments)

Relateret:

Balder Blog 3 september 2008 - Vicepræsidentkandidat Sarah Palin sværger livsvarigt troskab til Israel på AIPAC møde

Balder Blog 8 maj 2008 - USA valg - John McCain beskyld for at acceptere illegale donationer fra Rothschild familien

Balder Blog april 3, 2008 - Krigsprofitør Lord Jacob Rothschild støtter den republikanske præsidentkandidat John McCain

Balder Blog Dec 8, 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post