Desværre var antallet af deltagere igen beskeden, forskellige rapporter taler om en 30, som sædvanligt mest ældre personer. Rødfascisterne var traditionen tro til stede i et meget større antal (80), og dominerede som sædvanligt med deres hadske heppekor. Grønlændernes opbakning var til at overse.

Demonstration på Rådhuspladsen 23 . aug 2008

Alt var som sagt 'som sædvanligt', og 'traditionen tro'.

 
  Racisterne demonstrerer i Århus
 
  Maskeringsforbudet blev ikke håndhævet
 
  Her en af de gamle kendinge

Dette gælder også den direkte og efterfølgende rapportering om begivenheden, der blev overladt til de sædvanlige subjekter fra systempressen, den venstreorienterede fotograf Simon Wedege Petersen, (Macspil - Uriasposten) og 'Skræppebladet' der er forenings- og beboerblad for Brabrand Boligforening, der præsenterede begivenheden således: 'Grønlændere som gidsler mellem "Stop Islamiseringen af Danmark" og autonome i Århus'.

På SIADs egne hjemmesider er der indtil videre ikke noget nyt at hente. En forudgående promovering af demonstrationen f.eks. på internettet kort før begivenheden var så godt som ikke eksisterende. En del blogs havde dog omtalt begivenheden i de forudgående uger.

Hurra for de ca. tredive deltagere, der på trods af tidligere erfaringer havde modet til at dukke op. Om ikke andet var demonstrationen en lille næsten symbolsk markering af, at den muhamedanske magtovertagelse og udsalget af danskernes arvesølv ikke foregår helt uden protest.

Systemet kan dog være roligt. Det rødfascistiske HilfsPolizei assisteret af PET og systempressens skriverkarle, skal nok sørge for at utilfredshed med den fortsatte islamiske invasion ikke udvikler sig til større folkelige manifestationer i den nærmeste fremtid.

Og inden længe vil EU direktiver nok sætte en fuldstændig stopper for den slags utilgivelige protester mod den nye verdensordens dagsorden.

Maskeringsforbudet blev som sædvanligt (beklager gentagelserne) heller ikke håndhavet.

Man skal jo ikke risikere at lovende aspiranter til job i DR, Nyhedsavisen eller Politiken skulle få ødelagt deres karriere.

 

 

 

 

Uriasposten har en flot reportage fra demonstrationen med gode stemningsbilleder:

Uriasposten 24 august 2008 - ‘Anti-racist’ til SIAD-demonstrant: “Fucking grønlænder, tabernar!”

SIAD 25 august 2008 - SIADs egen beretning om demonstrationen

Spydpigen 24 august - Demonstrationen på Rådhuspladsen

Demonstrationen på Århus Rådhusplads søndag den 24. august pro vore grønlændere var en succes, og kunne vel ikke være andet.
Video fra TV2 regionerne - SIAD Demo

Skræppebladet 23 august 2008 - Grønlændere var gidsler på Rådhuspladsen

The Insider 23 august 2008 - SIAD demonstration i Århus

Simon Wedege Petersens blog 23 august 2008 - SIAD Demonstration i Århus

Some older information in English; the Greenland website Sermitsiaq August 11 2008 - Anti-Islamic demonstration aids Greenlanders

SIADs hjemmeside

Balder.org har dækket demonstrationer mod islamisering i en del år; se blandt andet forsiden af Balder.org under menupunktet 'demonstration' (foroven), og blog-kategorien Demonstrations.


Print Post