Den pakistanske indvandrer Mohammad Rafiq, forfatter, journalist og indvandrerkonsulent, der flere gange har været omdrejningspunkt i ophidsede diskussioner samt trussels og voldsepisoder i det pakistanske miljø, føler sig gået for nær af det der er skrevet om ham på hjemmesiden mosaisk.com.

 
   
 

Det er lidt svært at forstå Rafiqs ophidselse, når man læser hvad der er skrevet om ham:

Mohammad Rafiq - Forfatter / journalist

Pakistan, født 1967 moderat Muslim, forfatter af bogen Kærlighed kan ikke arrangeres. I bogen advarer Rafiq mod at man ser med mildere øjne på arrangerede ægteskaber end på tvangsægteskaber.

Han og hans familie blev efter Tanwir Ahmads og andre indvandrerpolitikeres hadetaler truet på livet til at trække bogen tilbage, og nogle af familiemedlemmerne blev slået med jernstænger.

Meldte i sin tid Dansk Folkepartis Ungdom til politiet for "racisme" efter udsendelsen af en valgplakat.

Rafiq har hørt mange i indvandrerkredse udtrykke deres sympati for Van Gogs morder. Det har hverken Tanwir Ahmad eller nogen af pigerne.... Rafiq opholder sig åbenbart i meget betændte kredse, mener de sammenstemmende om den sag.

Rafiq blev mere chokeret over pigernes udtalelser end over filmen som han dog mente gik over stregen....

Måtte dog selv på et tidspunkt trække sig fra det Konservative Folkeparti på grund af uklare udtalelser.

Muhammad Rafiq er klart spidskandidat til det næste muslimske mord, da han har afsløret flere løgnagtige trosfæller...

Ifølge Nyhedavisens artikel er det den sidste sætning Rafiq hæfter sig ved.

Avisen citerer ham for følgende:

'Jeg bliver beskrevet som en, der er farlig, så han giver jo folk ideer til at gå efter mig og min familie. Jeg føler mig som skydeskive, og det er meget ubehageligt,'

Det forekommer mig at Rafiq må være noget af en mimose. Eller måske mangler bare noget presseomtale til sin virksomhed? Dog kan man konstatere, at det igen er en muslim der søger at begrænse ytringsfriheden. Denne gang en moderat en af slagsen. Men han må jo mene at hans trosfæller er utrolig farlige siden han føler sig truet fordi den gamle historie kommer op til overfladen igen.

Muhammed Rafiq har flere gange været på kant med andre indvandrere og især pakistanske indvandrergrupper. Han havde bl.a. kraftige sammenstød med Tanwir Ahmad (Den gang medlem af Københavns borgerrepræsentation for Det Radikale Venstre) Et uddrag af en ophedet diskussion mellem Tanwir Ahmad og Muhammed Rafiq modereret af Poul Erik Skammelsen fra TV2 er også gengivet på siden, sammen med en del andre mediebegivenheder.

Ikke truet

Rabbiner Bent Lexner fra Mosaisk Trossamfund føler sig til gengæld ikke truet. 'Vi bor jo i et samfund hvor Jøder ikke behøver at have skjulte adresser og telefonnumre.' Og det har han jo ganske ret i. Den ære tilfalder her i Danmark karikaturtegnere, borgerlige politikere og indvandring-smodstandere. Samfundsdebattøren Bo Warming fik heller ikke noget af at anmelde et natligt
overfald
, hvor der blev kastet en brosten gennem vinduet..

Politiet ser alvorligt på sagen

Hos politiet ved Station City oplyser politiassistent Søren Drejer ifølge Nyhedsavisen, at politiet 'ser alvorligt på sagen'.

Tja, det gjorde politiet i hvert fald ikke da jeg var ind og anmeldte voldsopfordringer der lå på den rødfascistiske hjemmeside Punkrockforum, om 'at komme forbi og debattere med undertegnede', og 'det ville være sexet med nogle sten gennem vinduerne'. 'Jeg fik da også på et tidspunkt en sten gennem vinduet om natten, smadret en bilrude og fik oversmurt fortovet med slogans
som 'nazisvin'. Men de har vel deres direktiver fra EU.

Den københavnske advokat Knud Eriksen (61), der er ansvarlig for siden, glæder sig over den reklame som omtalen vil give.

Radio Holger 26 august 2008 - Censur i Kina (Mp3 - 3 MB)

Tekst version
: Konfrontationen med islam (12,7 MB)

Nyhedsavisen 22 august 2008 - 'Anti-jødisk og -muslimsk hjemmeside er politianmeldt’. (af Ellen Stampe)

Mosaisk Upps - Muslimer i Danmark

For kort tid siden bragte Nyhedsavisen følgende artikel, også skrevet af Ellen Stampe om hjemmesiden mosaik.com, der omtales som 'hadeside':

Nyhesdavisen 13. august 2008 - Hade-hjemmeside mod jøder er genopstået.

Pressemeddelelse som Knud Eriksen har sendt til 150 danske medier: Følgende nyheder vedrørende emnerne 'Zionisme' og 'Jøder' har forhåbentlig redaktionens interesse.

  Dronten - The Dodo

Knud Eriksens hjemmesider:

Mosaisk Upps

Dronten / The Dodo

Douglas Reed - The Controversy of Zion

Balder Blog 11 august 2008 - Knud Eriksen interviewes af David Duke på Stormfront Radio

 


Balder.org - Artikler om Holocaust, Zionisme, Judaisme, Jødisk Censur, Israel Lobby, forfølgelse, Revisionisme, Holocaust-benægtelse


Print Post