Abdallah Melaouhi - Ich sah den Mördern in die Augen! Die letzten Jahre und der Tod von Rudolf Heß
  Abdallah Melaouhi
 
  Rudolf Hess
Nürnberg: 'Ich erkläre mich im Sinne der Anklage für nicht schuldig'
 

Han kom til Tyskland fra Tunesien for 38 år siden, og var den sidste sygeplejer Adolf Hitlers stedfortræder Rudolf Hess havde.

Den 65 årige Abdallah Melaouhi blev med omgående virkning fyret af Spandau amt fra sin stilling ved indvandrings og integrationsafdelingen, fordi han angiveligt forherliger Hitlers stedfortræder.

Melaouhi, der lever i Tyskland siden 1970 havde siden 1984 et meget specielt job.

Den diplomerede sygeplejer tog sig i Spandau-fængslet af Rudolf Hess (1894-1987).

Hitlers stedfortræder blev efter krigen dømt til livsvarigt fængsel, og begik ifølge den officielle historie selvmord i 1987.

Hans sygeplejer, en troende muhamedaner, skrev en bog med titlen: 'Jeg så morderne i øjnene! De sidste år og Rudolf Hess' død'. [Ich sah den Mördern in die Augen! Die letzten Jahre und der Tod von Rudolf Heß]

Selv om bogen der bliver udgivet på eget forlag, endnu ikke er kommet i handlen, forårsager den allerede opstandelse.

Efter flere end 14 år blev Abdallah Melaouhi fyret fra sin stilling ved integrationsafdelingen.

Hæderlig og eksemplarisk

Grunden: Han støtter angiveligt partiet NPD ved historieforfalskningen, og præsenterer Rudolf Hess som en 'hæderlig person der kan tjene som eksempel'.

Melaouhi påstår at Hitlers stedfortræder blev myrdet af den britiske efterretningstjeneste.

Abdallah Melaouhi der nægter at have højreorienterede politiske holdninger udtaler:

Jeg har intet at gøre med NPD. Jeg har skrevet bogen for at sandheden kan blive kendt, og morderne kan blive draget til ansvar.

Konrad Birkholz (60, CDU) til magasinet Bild: 'Denne udtalelse er fuldstændig utroværdig', da denne hr. Melaouhi arbejder tæt sammen med Dr. Olaf Rose der er medlem af NPDs hovedbestyrelse.

Kilde:

Bild 19 august 2008 - Bezirk feuert Krankenpfleger von Heß

 

Kommentar:

Rudolf Hess blev myrdet kort efter at Russerne der i mange år havde modsat sig de allieredes ønsker om en benådning, under Gorbatjov var på vej til at give grønt lys for hans løsladelse. Alle der kendte ham nægter at tro på selvmordshistorien.

 

Det påstås at Hess var i besiddelse af informationer der kunne have været belastende for nogle personer i Storbritannien.

DNSB's opfattelse af Rudolf Hess - Fædrelandet maj 1999 - Derfor marcherer vi!


Print Post