Ference Gyurcsány Hungarian Shabbas Goy
  Ferenc Gyurcsany
 

Jødiske kalotter synes efterhånden at høre til standard-beklædningen af 'europæiske' statsledere. Til gengæld kan man regne med assistence af de magtfulde jødiske organisationer når det gælder om at lukke munden på oppposition og dissidenter.

Skød på fredelige demonstranter

Ferenc Gyurcsány beordrede den 23 oktober 2006 det ungarske politi at skyde på fredelige demonstranter i Budapest. I hundredevis af demonstranter blev såret af gummikugler og 14 mennesker blev halvblind. Derudover kom en hemmelig tale henvendt til partiledere i byen Balatonőszöd til offentlighedens kendskab, hvor i Gyurcsány indrømmede at paritet havde manipuleret valgstatistikker.

Gyurcsany er en af de rigeste mænd i Ungarn. Han er gift med Klára Dobrev (jødisk), hvis morfar var Antal Apró, der var Industriminister fra '50 - '60. Antal Apró var manden der gav ordren til hæren til at skyde på civile under den ungarske opstand mod kommunisterne i 1956.

Formentlig ved hjælp af internationale lobbygrupper lykkedes det den pro-kommunistiske ungarske regering igen at lukke den oppositionelle nyhedskanal Kuruc.info for en stund.

Jobbik.com: Nyhedsportal ramt af højrefobisk censur

Igen har en højrefobisk internetudbyder, denne gang Layeredtech, Inc. besluttet sig for at trække stikket ud på den ungarske patriotiske hjemmeside Kuruc.info's servere.

Nyhedsportalen Kuruc.info er én af de mest besøgte hjemmesider i Ungarn, og repræsenterer de mest indædte modstandere af det pro-kommunistiske regering under den socialistiske statsminister Ferenc Gyurcsany.

Der har været utallige forsøg fra den ungarske socialistiske regerings side på at lukke munden på det patriotiske nyhedsportal, bl.a. en bøn om hjælp fra statsminister Ferenc Gyurcsany til den amerikanske regering, der dog blev afvist af det amerikanske justitsministerium.

Indtil sidste uge havde den udsatte nyhedsportal Kuruc.info haft held til at manøvrere sig udenom forhindringerne og slippe for lukning, men stigende pres fra den pro-kommunistiske ungarske regering og rødfascistiske lobbygrupper resulterede i at den amerikanske webhotel udbydere Softlayer og senere LayeredTech Inc. besluttede sig for at ophæve kontrakten og lukkede for den server hvor Kuruc.info residerede, uden gyldig hjemmel fra amerikanske domstole og uden videre forklaring.

Der er en stigende bekymring for at andre patriotiske og oppositionelle hjemmesider vil blive mål for den højrefobiske socialistiske regering, der forventes at ville forsøge at slå ned på kritiske stemmer og partier. Censur efter det velkendte kommunistiske mønster, og lukningen af nyhedsportalen Kuruc.info er muligvis blevet hjulpet på vej af andre lobbygrupper der følte sig gået for nær, da Kuruc.info var den første nyhedsportal der bragte den israelske statsminister Simon Peres' berygtede tale: 'Vi [Israel] opkøber Manhatten, Polen og Ungarn'.

Lukningen vil kunne føre til juridiske skridt og erstatningssager mod de involverede internetudbydere Softlayer og LayeredTech Inc.

Oversat fra Jobbik 17 juli 2008 - Newsportal hit by rightophobic censorship

Kuruc gengiver korrespondencen med den amerikanske internetudbyder:

Kuruc.inf0 (midlertidig server) - Chinese style censorship at US server hosting LayeredTech as well


Israeli President Simon Peres: We are buying up Manhatten, Romania and Poland

Artikel om zionistens åbenmundethed og den ungarske regerings forsøg på at dække over zionistens udtalelser:

Mathaba.net 13 november 2007 - Israeli President: We are buying up Manhattan, Poland and Hungary


Kommentar Balder: Der ligger mange systemkritiske hjemmesider og blogs tilsyneladende uforstyrret på amerikanske servere for at undslippe den tiltagende censur i Europa. Hvorfor så denne ihærdige forfølgelse af Kuruc.info? Hvorfor opgiver internetudbydere, derm blev fuld informeret om sidens nøjagtige politiske karakter og indhold, gode forretninger (det var en ordre i den dyre ende) efter først at have
accepteret en aftale og lanceret sitet ? Det gør man normalt kun efter velbegrundede klager eller påstand fra relevante domstole. Det var det intet af.

 

Vi må ikke glemme at nogle af de største mordere i moderne historie var Jøder. Fra Stalins Jøder


Server Plocker

Men ikke én eneste jødiske organisation har nogensinde distanceret sig fra disse morderiske kummunister. Tyskerne skal sige mea culpa for min farfars forbrydelser, men hvad sagde Mazsihisz om Apro Antal and Peter Gabor [sidste 2 er jødiske kommunistiske forbrydere]. Og hvad med kammerat György Aczél og den marxistiske leder George Lukacs? Disc

 
  Radovan Karadzic
  Den serbiske folkehelt ser nu også frem til at skulle dømmes ved kanguru-tribunalet i Haag, hvor vi selvfølgelig aldrig vil se George Bush eller nogen af de israelske massemordere og terrorister hvoraf et par stykker til gengæld kan smykke sig med Nobelpriser!

Det er kun én forklaring

Det socialistiske ungarske regime har sammen med de magtfulde internationale lobbygrupper haft held til at afpresse disse internetudbydere.

Hvorfor det netop blev Kuruc.info der blev ramt, og ikke en af de utallige andre nyhedssider og blogs, skyldes formentlig følgende: Kuruc.info blev den største oppositionelle stemme i Ungarn på internettet.

50.000 daglige besøgende - største nyhedportal i Ungarn

Hjemmesiden Kuruc.info havde mellem 50.000 og 80.000 daglige besøgende, og havde overhalet besøgstallene for hjemmesiderne fra de allerstørste ungarske aviser!

Siden blev for stor en trussel for de ungarske magthavere, men selv den ungarske regering havde ikke kræfter nok til at lukke munden på oppositionen på egen hånd. Her måtte ' internationale alliancepartnere' træde til!

For at sætte besøgstallene i relief: Ungarn har omtrent 10 millioner indbyggere.

Vel er det en pro-kommunistisk socialistisk regering der regerer Ungarn, men man har endnu ikke som i de fleste EU stater formået at udrydde patriotismen.

Lige som i det EU afpresningsplagede Serbien, er de nationale stemmer stadigvæk talrige nok til at blive hørt.

Selvfølgelig vil EU diktaturet gøre hvad som helst der ligger i dets magt til også at udrydde de sidste rester af den naturlige nationalisme i de nylig befriede kommunistiske områder.

Zionisterne og deres håndlangere i det jødisk okkuperede USA samt i andre vestlige lande, er hovedkræfterne i krigen mod de Nationale.

Men i Danmark, Holland og Tyskland lader de fleste nationale uden videre spænde sig for den zionistiske vogn, og nægter at se virkeligheden i øjnene på trods af overvældende beviser, og zionisternes egne udtalelser.

Mere Ungarn:

Balder Blog - 1 juli 2008 - Ungarsk forfatningsdomstol underkender hate speech lov

 


Print Post