Opdatering 22 juni 2008 - Har Viggo Lepoutre Ravn hørt min opfordring?

Flemming Rose interviewes om deltagelse i Bilderbergmødet:

Jyllands Posten 21 juli 2008 - Fire danskere i den hemmelige mødeklub

Hernede fortsættes min oprindelig artikel


'Tavshed om Bilderberg' skriver Jyllands Posten, i anledning af Per Clausens (Enhedslisten) spørgsmål angående Foghs deltagelse i den hemmelighedsfulde forenings møder.

Men hvorfor spørger man på Jyllands Postens redaktion ikke bare Flemming Rose, der hvis rygtet taler sand, selv deltog i det seneste Bilderbergmøde der blev afholdt den 5-8 juni i byen Chantilly i Virginia USA.

 
 

Daniel Pipes, ledende neokonservativ og en af Flemming Roses bekendskaber, er også medlem af et hemmeligt selskab:

'Det hemmelighedsfulde var en del af Frimureriets tradition.

Men det var velgørende hemmeligheder.

I det 17. og 18. århundrede var det nødvendigt for at kunne tale åbent frit og sekulært.

I dag forbinder vi hemmelige grupper med revolutionære.'


Neokonservatisme, Zionisme, Bilderberg, frimurereriet, Trilaterale Kommission, IMF, Nato, Nafta, Verdensbanken, EU, FN Council of Foreign Relations, Den Nye Verdensorden. Kært barn har mange ansigter. Det går op en en højere enhed. Det er brikker af et puslespil.

Mærkeligt nok er der så vidt mig bekendt indtil videre ikke blevet skrevet noget særligt om Flemming Roses deltagelse ved dette omstridte foretagende i år, selvom Flemming Roses deltagelse har været kendt i et godt stykke tid, i hvert fald hvis man skal tro nogle udenlandske bloggere.

Egentlig ret mærkeligt mærkeligt vil jeg mene.

Et ikon for ytringsfriheden deltager i hemmelighedsfulde møder med verdens toppolitikere, finansmænd, mediemoguler og andet godtfolk.

For en stor del netop den gruppe personer mange mistænker for at bakke op om EU og andre overstatslige organisationer, der ikke just er kendte for at have ytringsfriheden højest på prioritetslisten, og næsten ingen ser ud til at interessere sig for det.

På Flemming Roses egen engelsksprogede blog Northern Light hvor det seneste indlæg er dateret den 25 maj heller ikke et ord.

Ifølge Viggo Lepoutre Ravns artikel i Jyllands-Posten den 17 juli 2008 har Prins Henrik, Mogens Lykketoft, Anders Fogh Rasmussen og klimaminister Connie Hedegaard deltaget i Bilderbergmøder. Jeg mener at huske at også Ritt Bjerregaard of Uffe Ellemann Jensen samt en del andre danskere har deltaget.

Jyllands-Posten citerer Anders Fogh og Per Clausen:

[..] Både statsministeren og klima- og energiminister Connie Hedegaard (K) har senest deltaget i møderne, men de nægter at fortælle, hvad der stod på dagsordenen.

Anders Fogh:

"Mødet var af uformel karakter og uden en sådan væsentlighed, at jeg finder at burde redegøre for mødets indhold over for Folketinget,"

Skriver statsministeren i en række svar til næstformanden for Enhedslistens folketingsgruppe, Per Clausen, ifølge Jyllands-Posten.

Ikke skatteydernes opgave

Per Clausen:

Hvis møderne er så ligegyldige, så kan det ikke være skatteyderne opgave at betale regningen.

 

Jyllands-Posten citerer også USA's ambassadør i Vesttyskland, bilderbergeren George McGhee

Man kan sige, at Romtraktaten, som bragte det Indre Marked til verden, blev opfostret på Bilderberg-møder,

Hvis det passer at de danske skatteydere har været med til at finansiere danske politikeres rejseudgifter med det formål at deltage i Bilderbergmøder, kan jeg ikke gøre andet end at give Per Clausen ret i, at den danske befolkning fortjener en forklaring om hvad danske politikeres rolle er i den forbindelse, og hvad der egentlig foregår under disse møder. Og jeg mener også at selvom der ikke skulle være afholdt udgifter til danske politikeres deltagelse i disse møder, så burde vi stadigvæk have en forklaring.

Viggo Lepoutre Ravn nævner at 'konspirationsteoretikere' har teorier om at bilderbergerne var med til at skubbe til brikkerne, så Balkan faldt fra hinanden. Og at ideen om en europæisk overnational union stammer fra de samme mennesker som grundlagde Bilderberg og var aktive i den amerikanske tænketank Council on Foreign Relations.

Det er lidt morsomt at se at mennesker der borer i Bilderberg og relaterede foretagender rutinemæssigt benævnes konspirations-'teoretikere', mens de hemmelighedsfulde møder, og den tavshed der omgærder dem, dog fremviser mange af de kendetegn der netop kendetegner en konspiration.

Men mon ikke alle frihedskæmpernes helt Flemming Rose snart vil løfte mere end en flig af det mistænkelige samrend af politikere, finansmænd og internationalister af forskellig støbning for os?

Selv har jeg også en overordnet ide om hvad der foregår i de lukkede klubber som Bilderberg. Der arbejdes videre med ideer i slægt med dem EUs fader Richard Coudenhove Kalergi præsenterede for verden i 1920 erne. Der netværkes for at finde frem til og skabe den elite der skal føre verden til den såkaldte nye verdensorden.


Jyllands Posten 17 juni 2008 - Fogh tavs om hemmelig mødeklub

Steppo 10 juni 2008 - Afsløring af det virkelige mål for den politiske elite i verden

Prison Planet 6 juni 2008 - Official 2008 Bilderberg Participant List

John F. Kennedy:

The very word "secrecy" is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings.

Balder Blog 18 juli 2007 - Talen der blev John F Kennedy’s død - Address before the Press (1961)

Balder Blog 28 oktober 2008 - Lene Espersen arbejder for David Rockefellers Trilaterale Kommission

Balder.org 14 december 2007 - EU Ideologien har rødder i filosemitisk aristokrats raceteorier - Coudenhove-Kalergi (frimurer)

 


Print Post