'Den indiske leder roste Hitler og sagde at de hvide burde styre Sydafrika'

Opdatering 9 april 2010: Ny bog af Jad Adams - Gandhi - Naked Ambitions. Gandhi var besat af sex og sov nogen med kvindelige familiemedlemmer. Se nederst

 
  Mahatma Gandhi

Lidt efter lidt bliver multikultens ikoner revet fra deres piedestaler.

Martin Luther King var en fordrukken skørtejager der blev ført af jødisk / kommunistiske infiltranter, Nelson Mandela var en sort racist der sang om at udrydde de hvide og deltog i terror, kvindeidolet Ingmar Bergman var nazist og beundrede Adolf Hitler, EU's åndelige fader Nikolaus Coudenhove Kalergi var en racistisk ideolog.

På de hjemmelige himmelstrøg har mediedarling Bent Melchior flere gange vist sine racistiske sider frem, hvilket dog ikke har forhindret det betændte Dansk Flygtningehjælp til at udnævne ham som æresmedlem.

Jeg har nok lige glemt et par stykker mere. Nå ja det skulle lige være torturforsvarer Arne Melchior og den dobbeltbundede anti-danske pseudo-humanist, mossadagenten Herbert Pundik.

Nu er det så Gandhis tur.

Gandhi var imod sorte påstås det i ny biografi

Den indiske leder roste Hitler og sagde hvide burde styre Sydafrika

WorldNetDaily 11 maj 2008

Mahatma Gandhi

 
  Great Soul - Joseph Lelyveld
  Endnu en bog om Mahatmaens perversiteter. I denne bog beskyldes Gandhi at have haft et homoseksuelt forhold til tyskeren Hermann Kallenbach. Mere i Jyllands-Posten 31 marts 2011 - Voldsom vrede over Gandhi-biografi

Da den indisk/amerikanske skuespiller Kal Penn bekendtgjorde sin støtte til præsidentkandidat Barack Obama, gjorde han det fordi senatoren fra Illinois inspirerede ham lige som Mahatma Gandhi.

'Jeg er ikke medlem af det demokratiske parti, og jeg er aldrig blevet motiveret til at blive det før, mest fordi jeg ikke var nogen tilhænger af det etablerede politiske system', forklarede Penn. Men jeg er virkelig inspireret af Barack. Jeg har ikke været så inspireret siden jeg hørte mine bedsteforældre fortalte historier om at have deltaget i marcher sammen med Gandhi.

Gandhi navn er dukket op adskillige gange i valgkampen, hvor både Obama og Clinton har erklæret sig som beundrere af den indiske leder, der bliver betragtet som en slags moderne helgen, takke værende de mange mytologiserende bøger og film.

Men den virkelige Gandhi var ikke den lille mand der bliver tilbedt af lederne af den amerikanske borgerrettighedsbevægelse for deres anti-voldelige holdninger, ifølge forfatterne af bogen 'Gandhi i krydsforhør' [Gandhi Under Cross-Examination], der i Gandhis egne ord portrætterer ham som en anti-sort racist, en beundrer af Adolf Hitler, en kritiker af George Washington, og en mand der mente at Jøder ikke skulle have modsat sig Nazitysklands forsøg på at udrydde dem.

Her er nogle af de mindre kendte citater fra Gandhis forfatterskab:

Under sin tidlige periode af civil ulydighed i Sydafrika, gjorde Gandhi det ifølge forfatterne klart at han ikke kæmpede for et farveblind samfund, men for et samfund der blev domineret af hvide og indere på de sortes bekostning:

'Vores sag er en vedvarende kamp mod den nedværdigelse der bliver os påduttet af Europæerne, der ønsker at degradere os til niveauet af den rå Kaffir hvis beskæftigelse er jagt, og hvis eneste ambition er at samle nok kvæg til at købe sige en kone, og derefter at leve sit liv i magelighed og nøgenhed.' 'Kaffir' er en nedsættende betegnelse for sorte, der svarer til ordet 'nigger' i USA. [Denne simplificering kan diskuteres. Iøvrigt er der ingen forbindelse til det arabiske udtryk for vantro 'kafir', men til navnet på en sydafrikansk negerstamme Kafferfolket. Kommentar Balder]

'vi tror lige så meget på racerenhed som vi tror de gør. Vi tror også på at den hvide race skal være den dominerende race i Sydafrika'.

I et åbent brev til Hitler i 1941, skrev Gandhi:

'Jeg tror heller ikke på at De er det monster som Deres modstandere vil gøre dem til'.

 

Hitler dræbte 5 millioner Jøder. Men Jøderne skulle have tilbudt sig selv til slagtekniven. De burde have kastet sig selv i havet fra klipperne'.

Med hensyn til George Washington skrev han:

'Jeg tøver ikke med at sige at det er helt usandsynligt at havde jeg været hans samtidige ville jeg havde kaldt ham en vildført patriot. [Sætningen giver ingen mening i sammenhængen, men sådan stod der på engelsk: 'I do not hesitate to say that it is highly unlikely that had I lived as (his contemporary), I would have called (him) a misguided patriot.']

Gandhi har ikke kun fået æren for at have været inspirator for [den sorte] borgerrettighedsbevægelse, til at begynde med Martin Luther King Jr. men han figurerer fortsat som en højtæret skikkelse blandt toppen USA’s progressive ledere, inklusiv Obama, Hilary Clinton, lederen af Senatets flertal Harry Reid og talskvinden for parlamentet Nancy Pelosi.

Obama i februar:

'Hele mit liv har jeg altid set op til Mahatma Gandhi som inspirationskilde, fordi han legemliggør den salgs forandringer der kan ske når almindelige mennesker samler sig for at gøre udsædvanlige ting,

Ja, faktisk gjorde Gandhi usædvanlige ting. Hans uafhængighedsbevægelse i Indien førte til en af de største og mest blodige folkebevægelser i historien.

'Jeg har beundret Mahatma Gandhis liv og virke og har fortalt om det i offentligheden mange gange,' huskede Hillary Clinton.

Sidste år sagde Reid følgende:

Hvis der nogensinde har været en tid med den internationale krig mod terror som vi udkæmper for tiden, hvor mennesker bliver nødt til at forstå hvor vigtig fred er, tænk på Gandhi, en mand der gav sit liv for freden, en lille mand fysisk set, men en moralsk kæmpe.'

Bogen er skrevet af G.B. Singh og Tim Watson. Singh er også forfatter af bogen 'Gandhi, manden bag hellighedens maske' [Gandhi: Behind the Mask of Divinity].

Watson er forfatter af 'Tidløshedens Etik' [The Ethics of Timelessness].

Gandhis ikke-voldelige overbevisninger var på alle måder ekstrem. I 1940, da de britiske øer så ud til at være tæt på at blive invaderet af Aksemagterne, gav Gandhi følgende råd til det engelske folk:

'Jeg vil have at I nedlægger jeres våben fordi de er ubrugelige for jeres eller menneskehedens forsvar. I burde bede Herr Hitler og Signor Mussolini tage hvad de vil fra de lande som I kalder Jeres ejendom. ...Hvis disse herrer ønsker at besætte Jeres huse, vil I forlade dem. Hvis de ikke tillader Jer at forlade dem, vil I tillade jer selv, mand, kvinde og børn at blive slagtet, men I skal nægte at sværge dem troskab.'

Gandhi blev dræbt af en morders kugler for 60 år siden

Oversat fra World Daily News 11 maj 2008 - Gandhi was anti-black, charges new biography

Gandhi On Jews And Hitler
 

Get the brand new biography, "Gandhi Under Cross-Examination" by G.B. Singh and Tim Watson.

Opdatering 9 april 2010 - Indiens store leder, Mohandas eller Mahatma Gandhi, der blev myrdet i januar 1948 prædikede et helt liv om seksuel afholdenhed, men selv var han intet mindre end sexgal. Det hævder en ny biografi, der med titlen "Gandhi - Naked Ambitions" er skrevet af forfatteren og journalisten Jad Adams.
Jyllands-Posten 9 april 2010 - Ny bog: Gandhi var sex-gal

Jyllands-Posten 6 august 2007 - Den nylig afdøde svenske filminstruktør Ingmar Bergman var Nazist og beundrer af Hitler


Print Post