Stop being such a nanny Jonathan, siger Ezra til Jonathan Rosenthol.

 
  Ezra Levant & Jonathan Rosenthol
   
 
  Spreading Hate?

Jeg begynder at blive mere og mere begejstret for Ezra Levant, den canadiske Jøde der blev forfulgt for at publicere Muhammedtegningerne, og erklærede sig svært utilfreds med de canadiske begrænsninger af ytringsfriheden, der som Ezra konkluderer hovedsageligt er indført af jødiske organisationer.

Et canadisk angivelig Nazi / Hvid Supremacistisk forældrepar havde sendt deres datter i skolen med en hagekorstatovering, hvorefter de sociale myndigheder fjernede børnene

Jeg må helt ærlig sige at jeg synes det er temmelig ond af forældrene at lade deres børn gå i skole med et så forhadt symbol, selv om barnet efter sigende selv skulle være begyndt med at tegne hagekorset på sin arm.

Mindst lige så ond som det ville være at sende sit barn med et kristent kors tatoveret på armen i en skole med 80 % muhamedanske fremmede. Det ville endda være ond at lade sine børn gå i skole på Nørrebro, og måske et hvilket som helst sted hvor den røde pædagogik dominerer, med et logo fra Dansk Folkeparti..

Det ville også være ond at lade sit pigebarn gå i en overvejende 'tørklædeskole', uden selv at være tildækket, og derved gøre hende til (sharia) lovlig bytte for muhamedanerdrengene.

Men ville det så betyde at man kunne blive nødt til at give sine piger tørklæder på af hensyn til deres sikkerhed?

Man kunne også spørge om det er værre end at udsætte sine nyfødte drengebørn for en irreversibel smertefuld og skadelig kønslemlæstelse.

Jeg nyder dog Ezras jødiske lune og fandenivoldskhed, og synes forældrene til den stakkels pige er nogle dumme svin. Men ligefrem at fjerne børnene, nej det går for vidt. Og ja, hvis det er legalt at sende børn i skole med kristne kors, davidstjerner, muhamedanske tørklæder eller burka, så burde et hagekors være lige så legalt.

Læs mere om sagen her:

Curtis Maynards 11 juli 2008 - In Neo-Bolshevik Canada, You'll Subscribe to the Political View Points You're Told to Subscribe to, or You'll Lose You're Children


Relateret:

Balder Blog 11 juli 2008 - Vigtig sejr for ytringsfriheden i Canada - Klage over Maclean’s afvist

Balder Blog - 18 juni 2008 - Canada - Jøder og censur, af Ezra Levant 15. juni 2008
Balder Blog - 9 februar 2008 - Ezra Levant: Jeg giver Jøderne skylden
Balder.org - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada Video (Ezra Levant)
Ezra Levant: Jeg giver jøderne skylden (scroll ned på siden):
Balder Blog 10 april 2008
- Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur


 
  Prof. Dr. Wolfgang Hoffmann-Riem

Andet nyt:

Afgået tysk højesterets- og forfatningsdommer Hoffmann-Riem siger at holocaustbenægtelse burde ikke være forbudt, og plæderer desuden for lighed for loven også for højreekstremister

Ynet News 10 juli 2008 - German ex-judge disputes Shoah denial ban

Venstreorienteret tysk side - Jurist Wolfgang Hoffmann-Riem: "Holocaust-Leugner nicht bestrafen"

Nonkonfirmist 12 juli 2008 - Ex-Verfassungsrichter gegen Strafen für Bestreiten der Holocaust These


Print Post