KONTROVERS: Helle Thorning-Schmidt vred over udtalelser fra den fynske S-formand

Af Per Storm Madsen

- De medlemmer, der har småracistiske tendenser, kan lige så godt tage konsekvensen og melde sig ind i Dansk Folkeparti, siger formand for de fynske socialdemokrater, Elise Pedersen.

Denne kontante opfordring er årsag til, at den fynske S-formand endnu en gang er kommet på kant med partiledelsen, og på mandag kan Elise Pedersen se frem til en såkaldt "kammeratlig samtale" med formand Helle Thorning-Schmidt. Den vil finde sted i forbindelse med mødet i forretningsudvalget.

Elise Pedersen forudser dog, at samtalen bliver ganske udramatisk. Hun mener, at formandens angivelige vrede bygger på den misforståelse, at hendes appel om en form for "aflusning" er møntet på næstformand i folketingsgruppen, Henrik Sass Larsen, der tilhører partiets højrefløj. Læs resten på Fyens Stiftstidende, og gør de nu. For FS har ikke for vane at lade tingene ligge og flyde på nettet for længe.


Print Post
Posted af Balder 25 Feb 2006 under Ytringsfrihed | | Direkte link | English Translation | Deutsche Übersetzung |