Hvide børn har langt større risiko for at blive mobbet end nogen andre grupper - modsat de racemæssige stereotyper der omgiver vold på legepladser, indikerer en regeringsundersøgelse.

 

To tredjedel af bornerne fra hvide familier oplyser at de har været udsat for mobning i de seneste tre år, mens færre end halvdelen af børn af indisk oprindelse siger det samme.

Antimobnings aktivister siger at hvide børn nu er i undertal i nogle områder, hvilket øger deres chancer for at blive mobbet.

Claude Knights formand for antimobnings organisationen Kidscape, sagde "Vi hører mere og mere at der i nogle byer ikke er den sædvanlige isolation af etniske grupperinger, pludseligt har vi statistikker der viser at vi nu har et større antal hvide børn der bliver mobbet."

Et andet sted i teksten:

Disse unge hvide bliver hurtigere aggressiv end tidligere, fodi de forsøger at tilpasse sig denne nye samfundsnorm, der er meget voldelig. De har ændret deres opførsel for at kunne overleve.

Læs resten her:

Times Online 26 juni 2008 - White children most likely to be bullied

Nonkonfirmist 1 juli 2008 - Weiße Kinder werden eher tyrannisiert

Kommentar: Men mon medierne vil interessere sig for sådan en nyhed fra det England hvor 'integrationen går så ufatteligt godt'? Nej, ikke så længe de har nogle 'danskere' i Pakistan de skal bekymre sig om.


Print Post