Anders Fogh Rasmussens mandfolketale til Venstres Ungdom ved Skamlingsbanken

Posted By Balder On June 30, 2008 @ 11:37 In Dansk Politik, EU - Globalisering, Storpolitik | Comments Disabled

Er du gået glip af den, så hør den igen her.. (Video)

 
Anders Fogh på Skamlingsbanken

"De store tyske sejre, der havde slået verden med forbavselse og beundring, og helt i den ånd valgte det politiske og erhvervsmæssige etablissement i Danmark en pinlig samarbejdspolitik.
Men besættelsestidens samarbejdspolitikere har arvtagere helt op i vor tid."

“Senest så vi ånden fra Scavenius dukke op i nogle af kommentarerne til terrorbomben mod den danske ambassade,” lød det fra statsministeren, der dermed sendte sin kritik direkte i favnen på den tidligere radikale statsminister Erik Scavenius’ efterfølger, Margrethe Vestager (R).

“Det er ikke terrorister, som skal bestemme, hvordan vi indretter det danske samfund eller hvilken politik, vi fører,” fastslog statsministeren.

Mandfolketale

Ja og det var jo sandelig en rigtig mandfolketale fra Anders Fogh Rasmussen.

Også jeg glædede mig over den. Sådan et par timer, før virkeligheden igen indfandt sig.

Modig er han vores statsminister, når han sådan ikke lader sig blive kørt rund med, hverken af Taleban eller af Scavenius' påståede arvtager Margrethe Vestager.

Men sammenligningen holder desværre ikke helt vand

 
Lars Løkke Rasmussen - Taliban venner  
Anders Foghs kronprins, den gang CIA var med til at oprette Taliban  

Der er forskel på at sende et kontingent soldater ud til et fjernt land, hvor pjaltede landboere gør modstand mod besættelseshæren ved hjælp af primitive våben, mens man selv råder over det mest avancerede tekniske udstyr, og i øvrigt ikke risikerer noget som helst, da krigen foregår tusindvis af kilometer fra den danske grænse, og så det at tage kampen op med den talstærke, veluddannede og veludrustede tyske hær i 1940.

Egentlig havde Anders Fogh Rasmussen haft lejlighed til at vise en hel del mere mod, ved ikke agere skødehund og lejesvend for George Bush og hans kreds af skumle personligheder, eller ved at have sagt nej til at kapitulere for EU og dens lige så skumle dagsorden, ved at nægte at underskrive Lissabonaftalen en traktat hvis indhold svarer nogenlunde til det som den tidligere tyske Führer forventede af Erik Scavenius..

Ab jetzt wird zurück geschossen

Når jeg tænker nærmere over det var talen egentlig ikke andet end tom retorik, og oprørtheden kan sammenlignes med den som Hitler stillede til skue da han med tilbageholdt raseri fortalte at polske tropper i nattens mulm havde overskredet den tyske grænse, og stolt meddelte: Ab jetzt wird zurück geschossen.

Fogh og Scavenius ligheder og forskelle

 
  Erik Scavenius - Adolf Hitler
   
 
  Anders Fogh - George Bush
   
 
  Donald Rumsfelt - Saddam Hussein

Anders Fogh Rasmussen og Erik Scavenius har mere tilfælles end Anders Fogh vil bryde sig om at høre eller erkende.

Begge vidste de helt nøjagtigt hvad verdens stærke mænd forventede af dem, og begge tog imod opgaven med entusiasme og overbevisning. Og begge forsøgte de middels svulstige taler at lægge slør over sandheden.

Til gengæld reddede Scavenius med sin politik formentlig mange tusinde danske liv, mens Foghs halelogrende servilitet overfor de neokonservative imperialister i Washington, deres allierede i England, deres skumle bagmænd i våben og olie industrien, og deres mellemøstlige interessenter foreløbig har kostet snesevis af unge danske mænd livet. Alt imens de overlevende danske soldater i Afghanistan er med til at bygge moskeer for de danske skatteyderes penge.

Scavenius kunne undskylde sig med at han stod overfor en overmagt, mens Fogh kunne have betakket sig for at give moralsk støtte til den amerikanske krigsmaskine og være med til at udføre dens beskidte arbejde uden at tabe mere end nogle givtige erhvervskontrakter fra den amerikanske våbenindustri.

Trænger til mandfolkesnak - Fogh leverer

Ligegyldigt hvor meget vi trænger til at høre en ordentlig mandfolkesnak, og lige meget hvor meget vi for et øjeblik er villige til at fortrænge sandheden for at lade os beruse af Foghs heroiske ordstrøm, og lige meget hvor meget vi af et godt hjerte ønsker Margrethe Vestager lige lukt ind i helvede, så kan vi når vi tænker os lidt om kun komme til den konklusion at Anders Fup er et ryggesløs individ.

En spytslikker der end ikke havde nosser til at lade danskerne stemme om slavekontrakten der går under navnet Lissabontraktaten, mens Anders Fup og hans udenrigsminister, den [1] konservative kulturradikal Per Stig Møller lod sig hylde med klapsalver af EU Parlamentet for at have forrådt det danske folk ved at luske traktaten igennem uden en folkeafstemning.

Og det kan nok så mange mandfolkeagtige taler ikke lave om på.

Ingen forsvar for den radikale giftsnog

Ovenstående skal dog ikke læses som noget forsvar for den radikale giftsnog Margrethe Vestager, der ikke er en tøddel bedre end Fogh når det gælder om at være med på krigsliderlige planer. Hendes Führere er FNs konspiratorer, hendes ledestjerne er den nye humanistiske religion, og hendes forræderiske parti har veget let og ubekymret fra sin oprindelige pacifistiske grundprincipper da der var gevinst i syne for den konspiratoriske nye verdensorden, og dens lige så forlorne 'internationale konventioner'.

Og Margrethe Vestagers opfordring til et skift i dansk udenrigspolitik lige efter det angivelige terrorangreb på den danske ambassade i Pakistan var landsforræderisk og forkert, men dog mest på grund af anledningen og tidspunktet.

Så langt havde Fogh dog ret, men det er en sølle trøst.

Omnial 19 juli 2008 - [2] Fej for egen dør, Fogh

Jyllands Posten 28 juni 2008 -[3] Fogh: Oppositionen føjer terrorister

Politiken 28 juni 2008 - [4] Fogh: Opposition giver terrorister frit spil

Anna Lyttiger 29 juni 2008 - [5] Tak for de ord Fogh!

Apropos: 180grader 29 juni 2008 - [6] Fogh: Europa har brug for flere indvandrere

Balder Blog 25 april 2008 - [7] Danmarks selvstændighed afskrevet, skriver Dansk Folkepartis Ungdom


Article printed from Balder Blog: http://blog.balder.org

URL to article: http://blog.balder.org/?p=434

URLs in this post:
[1] konservative kulturradikal: http://balder.org/judea/Per-Stig-Moeller-Fra-Utopi-Til-Virkelighed-Stig-Vendelkaers-Forlag-1973.php
[2] Fej for egen dør, Fogh: http://omnial.blogbar.dk/2008/07/19/fej-for-egen-d%c3%b8r-fogh/
[3] Fogh: Oppositionen føjer terrorister : http://jp.dk/indland/indland_politik/article1380528.ece
[4] Fogh: Opposition giver terrorister frit spil: http://politiken.dk/politik/article531615.ece
[5] Tak for de ord Fogh!: http://annalyttiger.wordpress.com/2008/06/29/tak-for-de-ord-fogh/
[6] Fogh: Europa har brug for flere indvandrere: http://www.180grader.dk/nyheder/Fogh_Europa_har_brug_for_flere_indvandrere.php
[7] Danmarks selvstændighed afskrevet, skriver Dansk Folkepartis Ungdom: http://blog.balder.org/?p=401