I denne video afsløres hvordan medierne manipulerer med offentligheden.

Et antal falske mediehistorier rulles op; Rodney King sagen, Million Mothers against Guns demonstrationen, løgnehistorien om den serbiske 'koncentrationslejr', hvidvaskning af Castro, og fortielse af kommunisternes massehenrettelser i den Spanske Borgerkrig,

Hvordan Monica Levinsky affæren blev brugt til at beskytte Clinton og hans bagmænd imod langt værre anklager, hvordan en afsløring om regeringens forhåndsviden om Timothy McVeighs bombeangreb
i Oklahoma
.

Hvordan en amerikansk militærsejr i Vietnam blev manipuleret af medierne til at få offentligheden til bevise at krigen ikke kunne vindes.

Mange af de falske mediehistorier fik aldrig konsekvenser for de involverede journalister.

JP Morgan (Bank), Rockefeller Foundation og Council of Foreign Relations involvering og samling af mediegiganter på få hænder, og bestræbelserne til at overføre magten til FN og andre overstatslige organisationer.

Det og meget meget mere i Propaganda Behind Big Media varighed 58 minutter

Propaganda Behind Big Media Google Video

Selv om denne video tager udgangspunkt i USA, er det tydeligt hvordan de hjemlige medier forsøger lignende strategier.

Man kunne f.eks. spørge sig selv hvorfor lignende klip som dette her om spektaklet i EU parlamentet efterfølgende Lissabontraktaten aldrig bliver vist i dansk TV, på trods af al den snak nødvendigheden af at debattere EU.

Vi ser det også når TV rapporterer om demonstrationer og tårepersende rapporter om afviste asylsøgere.

Advarsel: Der er en del blodige billeder i denne video, bl.a. af massehenrettelser.

 


Print Post