(Ezra Levant var manden der publicerede Muhammedtegningerne i Canada og fik sin avis Western Standard Magazine lukket på grund af dette. Nu er en ny sag i gang, hvor muslimske grupperinger forsøger at få journalisten Mark Steyn dømt efter de canadiske racismeparagraffer)

Man ville tro at en religion der også er kendt som 'Bogens Folk' ikke ville være så utrolig optaget af bogbrændinger.

 
  Nazistisk bogafbrænding i 1933
 
  Jøder brænder kristne bøger i 2008
   
 

Jews have long been at the center of many conspiracy theories. Including the conspiracy theory that Jews want to censor the speech of their critics.

Unfortunately, on that last one, the Official Jews seem eager to everything possible to make that conspiracy theory seem real. The Canadian Human Rights Commission's "hate squad" has plenty of Jews, from Harvey Goldberg, to Ian Fine. Irwin Cotler, also Jewish, was a Justice Minister who eagerly prosecuted many hate speech cases. And, of course, many of the section 13 hate speech cases are packed with Jewish interveners -- the Canadian Jewish Congress, B'nai Brith and the Simon Wiesenthal Center. That's a lot of Jews. And even Athanasios Hadjis, the Greek tribunal chair, was in a formal political coalition with the CJC before his appointment.

In other words, as I said at lunch today, Canada's Official Jews seem to be trying their best to prove the conspiracy theory true. Ezra Levant: A Jewish conspiracy

 
  Ezra Levant
 
  Warren Kinsella - Web of Hate
 
  Leo Adler
Wiesenthal Centre
Bernie Farber
Canadian Jewish Con.
 
  Mark Steyn
Maclean's
Richard Warman
CHRC

O ja, jeg ved at vores Menneskerettighedskommission, og de Officielle Jøder der støtter dem; det Canadiske Jødiske Kongres, B'nai B'rith, Simon Wiesenthal Centeret -- ikke brænder bøger i virkeligheden. Dette er for meget det 20e århundredes stil.

Nu befaler vi politiske afvigere at lukke deres hjemmesider. Og hvis afvigeren er en Kristen præst, befaler vi ham aldrig mere at sende en e-mail eller holde en prædiken.

I dag holder jeg en tale for den Canadiske Jødiske Borgerrettigheds Sammenslutning [Canadian Jewish Civil Rights Association] om emnet ytringsfrihed. Jeg er glad for at høre at begivenheden er komplet udsolgt.

Grasrødsjøder

For mig er det et tegn at grasrødsjøder, almindelige Jøder, der ikke er Officielle Jøder i tiltagende grad er fornærmet over den censurglade linje der tages af vores selvudråbte ledere.

Men som jeg sagde tidligere, at lade som om Bernie Farber fra det Canadiske Jødiske Kongres (CJC) repræsenterer Canadiske Jøder, er som at påstå at Mohamed Elmasry fra det Canadiske Muslimske Kongres [Canadian Islamic Congress] repræsenterer de canadiske muslimer.

Stadig flere Jøder ser på professionelle raceludere som Bernie Farber og hans ligesindede på samme måde som Clarence Thomas ser på Jesse Jackson og Al Sharpton1:

Få Jer et arbejde, og lad være med at gøre os flove.

Eller som vi Jøder ville sige, hold op med at være en shanda2 for Goyim3.

 
   
Tør venligst ikke alle de forekommende sproglige og logiske mangler i artiklen af på oversætteren.  

Så sent som denne aften gav en ven mig en rapport om en stor indsamlings sammenkomst for Simon Wiesenthal Centeret, der foregik i Toronto for nogle uger siden; deres 'Spirits of Hope' begivenhed, hvor tidligere Parlamentsformand Newt Gingrich, tidligere leder af Repræsentanternes Hus Richard Gephardt og CNN's Glenn Beck deltog.

Dette er temmelig store navne, og bortset fra Glenn Beck (i hvis' program jeg har deltaget nogle gange) tror jeg ikke at de ville følge Canadas Menneskerettighedskommission og deres censurlove.

 

Min forbindelse skriver:

Glenn Beck sagde sarkastisk 'måske flytter jeg til Canada' og Gingrich svarede 'pas på Glenn, hvis du gør det, vil Menneskerettighedskommissionen sandsynligvis lukke dit program ned og smide dig i fængsel.' (omskrivning).

Omkring halvdelen af publikummet eksploderede i spontane tilråb, latter og klapsalver. Ingen så vred ud eller peb ham ud - Jeg fik indtrykket at den anden halvdel af publikummet ikke forstod hentydningen.

Det bliver bekræftet af en anden beretning fra begivenheden her.

Hvad betyder det? Det betyder at mange Jøder, selv moderigtige societyjøder, forstår at ytringsfrihed er en fuindamental jødisk værdi, og at censur er en grundlæggende voldelig og barbarisk erstatning.

Censur siger: ’Jeg kan ikke overbevise dig, eller jeg er for doven eller bekymret til at forsøge, så jeg vil gøre dig tavs ved hjælp af magt. Hvor u-jødisk.

Som jeg har skrevet før; uenighed og debat er vævet ind i selve Judaismen. Hele Talmud er en debat mellem to anskuelsesvinkler. Som Israels første statsminister David Ben Gurion sagde, 'demokratiets test er frihed til at kritisere'.

Jeg kan tænke på et halvt dusin jødiske klicheer og anekdoter der drejer sig om den jødiske forkærlighed for uenighed, højtrøstethed og selv uforskammethed. 'Tre Jøder, tre meninger'.

Eller som rabbineren der introducerede Mark Steyn ved Hillel indsamlingen for to uger siden sagde, efter Marks tale, vil der være en svar og svar runde.

Den anden ting man kan lære fra episoden under Wiesenthal begivenheden er at meget seriøse folk i andre lande -- både venstre og højreorienterede -- følger hvad der sker i Canada, og de er meget uimponeret.

Det tredje -- og dette er min pointe, er at Simon Wiesenthal Centeret, hvis' højtplacerede gæstetalere rakkede ned på Canadas Menneskerettighedskommission, og de pæne middagsgæster bifaldt denne nedrakning, er en af de mest ondsindede mellemmænd i den canadiske Menneskerettighedskommissions censurprocesser.

Med andre ord Simon Wiesenthal Centerets chef, Leo Adler, er totalt adskilt fra sin egen menighed angående essentielle ting som ytringsfrihed. Adler samler penge ind fra censurmodstandere der bliver brugt til at fremme censur.

Af alle jødiske grupper der er fortalere for censur, burde Adler med sin fokusering på Holocaust være mest følsom i forbindelse med bogbrændinger. Men måske er han det ikke. Måske er det en eller mærkelig form for hævn, en slags psykologisk terapi, hvor Jøder får lov til at brænde Nazibøger nu.

Det er nøjagtigt den samme form for amoralske uprincipielle hævngerrighed som nogle selvbestaltede homoseksuelle aktivister er optaget af nu, når de forfølger kristne ved hjælp af Menneskerettighedskommissionen.

 

Bogafbrændinger er festlige begivenheder for Richard Warman, hovedklageren under tankeforbrydelsesparagrafferne fra den canadiske menneskerettighedslov.

Det er for at støtte Warman at Officielle Jøder igen og igen blander sig i menneskerettighedshøringer, den samme Warman der i en nylig artikel i Maclean's (uddrag til venstre) spøgte over beslaglæggelse og afbrænding af bøger. Hylende morsomt.

Men Warman er ikke præsident for det Canadiske Jødiske Kongres. Det er Bernie Farber. Og selv om Farber aldrig skuffer blev hans kommentarer i avisen Toronto Star de mest afskyelige til dato.

 
   
 

Farber blev interviewet af Haroon Siddiqui, måske Canadas mest antijødiske, anti-israelske forfatter udenfor den arabiske presse. Igen, dette handler ikke om Siddiqui; han påstår ikke at han er Jødernes Konge, som Farber gør.

Så lad os fokusere på hvad Farber sagde i [avisen] the Star:

'Vores anti-had-love er sandsynligvis de love der i den grad bliver brugt alt for lidt'.

Det lyder som Ian Fine et højtplaceret medlem af Menneskerettighedskommissionen [CHRC], der erklærede 'der kan ikke være nok af love mod had'.

Så mens resten af landet er ved at realisere sig at vores regerings censur er gået for vidt, siger Farber at den overhoved ikke er kommet langt nok; den bliver brugt for lidt.

Han vil mere censur, mere regeringsindblanding i tanker og ideer -- og følelsen
der hedder 'had'.

Siddiqui skrev at den eneste grund til at folk nu klager over regeringscensur er fordi muslimer -- f.eks. Elmasry, og fanatikeren Syed Soharwardy -- er dem der kører forestillingen nu, Farber kun ikke være mere enig:

Dette er hvad det i virkelighed handler om... Da ikke muslimer brugte det, var der ingen der tog sig af det. Folk har brug for syndebukke.

Det plejede at være Jøder, nu er det for det meste muslimer. I morgen er det måske Bahaier eller andre...

Folk skulle fokusere på loven, ikke på dem der bruger den. Hvis klagen er grundløs vil systemet tage sig af det.

Så oprørtheden i forbindelse med Elmasrys klager mod Mark Steyn og [avisen] Maclean's holder ikke. Disse protester er ikke andet end antimuslimske fordomme, siger Farber. Og det er den samme slags fordomme som antisemitismen.

Der er ingen andre måder at forstå Farbers kommentarer: han legitimerer Elmasrys klage, og stempler kritik af Elmasrys klage, som han kalder at finde syndebukke.

Farber forsvarer kritikken mod Maclean's.

Og han går videre: han siger at -- ved én eller anden mikroskopisk mulighed Maclean's ikke er skyldig, kan vi stole på at Meneskeretskommissionen [CHRC] vil frifinde dem. (Dette set på baggrund af at Meneskeretskommissionen har en 100% succesrate hvad angår domfældelser)

Altså er klagerne mod Maclean's og Mark Steyn (og helt sikkert mod mig selv for at publicere muhammed-tegningerne) ikke illegitime. Kritik af disse klager er derimod illegitim, og endda racistisk. Og det er umuligt at den ufejlbarlige Meneskeretskommission at være forkert på den, elle korrupt -- hvis Maclean´s ikke var skyldig ville den blive erklæret uskyldig.

Hvis de bliver fundet skyldige, er de skyldige. QED.

Farber bakker det Canadiske Islamiske Kongres op i deres klage mod Maclean's. Der er ingen andre måder at udlægge hans kommentarer.

Farber kryber for en fascistisk organisation der rutinemæssigt afgiver sig med antisemitisk propaganda, hvis livstidspræsident var i TV for at forklare at enhver voksen Jøde i Israel er et legitimt mål for et terrorangreb.

Jeg tror ikke dette burde være alt for overraskende; Farbers nyeste rekrut for det Canadiske Jødiske Kongres Warren Kinsella, har skaffet politisk rådgivning og medierådgivning til det Canadiske Islamiske Kongres' [CIC] unge fanatikere under oplæring, de såkaldte 'falske identiteter' ['sock puppets']

Farber støtter Elmasry verbalt.

Kinsella -- der er medlem af det Canadiske Jødiske Kongres juridiske komite -- ruller faktisk skjorteærmerne op for at hjælpe antisemitterne lidt.

Dette er det Canadiske Jødiske Kongres i 2008.

Hvor afskyeligt.

Ingen under at min tale i dag er udsolgt.

Oversat efter Jews and censorship af Ezra Levant (formatering og billeder Balder)

Noter: 1 Ledende amerikanske sorte, 2Jiddisk for tysk Schande, 3 Goyim = kvæg, nedsættende udtryk om ikke Jøder


Kommentar: Ezras artikel skriger på lidt kommentar, og det vil jeg nok give mig til at tilføje senere.

Relateret:

Dansk Synopsis 21 juni 2008 - Ytringsfrihed? Hvorfor dog det?

Dansk Synopsis 16 juni 2008 - Stalinistiske Canada

Med Video interview Ezra Levant:
English Balder.org juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada Video

Ezra Levant: Jeg giver jøderne skylden (scroll ned på siden):
Dansk Balder Blog 10 april 2008
- Jødiske organisationer arbejder for hate speech love, censur, og multikultur

English Edmonton Journal March 30 2008 - Freedoms lost in name of free speech - Time to take human rights commissions out of hands of misguided zealots

English Snaphanen 17 juni 2008 - Langsom kvælning ved ‘hate speech’-lovgivning (Bl.a. Video med Mark Steyn)

English Hodjas Blog 10 juni 2008 - Retssag mod Mark Steyn

Dansk Balder Blog 21 maj 2008 - Jøder brænder Det Nye Testamente i Israel Video Content

Dansk Balder Blog 6 april 2008 - Bent Melchior og Bashy Quraishy bygger bro mellem jøder og muslimer

Dansk Balder Blog mar 23, 2008 - Jødiske og etniske organisationer i fælles krig mod Englands nationale - BNP

Dansk Balder Blog feb 20, 2008 - Falske hatecrimes begået af førende Canadisk ‘antiracist’ Richard Warman

Dansk Balder Blog - 9 feb 2008 - Latino-jødisk Koalition i USA – Jøderne allierer sig med de nye indvandrere

Dansk Balder Blog - 14 jan 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Dansk 180grader 28 december 2007 - Muslimer vil begrænse ytringsfriheden i Canada


Dansk English Balders artikler om Jøder, holocaust, antisemitisme, jødehad, jødeforfølgelse, revisionisme, jødisk censur, jødisk kultur

 


Print Post