Blodig uretfærdighed JP 14-02-06 (ikke længere tilgængelig)

Af SØREN ESPERSEN folketingsmedlem (DF), udenrigspolitisk ordfører

I DISSE SENE februardage har man i Wien påbegyndt et FN-ledet møde om provinsen Kosovos fremtid.

Om end Kosovo formelt er en del af Serbien, ledes provinsen reelt af den albansk-muslimske befolkning - under premierminister Bajram Kosumi og under militær beskyttelse af FN, hvor også danske tropper og danske politifolk indgår.

Serberne kræver overherredømme, fordi man betragter Kosovo som den serbiske nations vugge.

De albanske muslimer derimod stiller med et krav om absolut selvstyre. Formodentlig, om end dette ikke i dag officielt formuleres, med det formål ad åre at sammensmelte Kosovo med Albanien.

Hvordan forhandlingerne ender, er ikke til at forudsige, men alle solemærker peger i retning af, at Serbien mister Kosovo.

Oh, hvor har jeg længe ventet på netop denne artikel, efter de seneste dages hysteri om Ratko Mladic' eventuelle tilfangetagelse og fremstilling ved den Nye Verdensordens Kanguru-domstol for den schweizisk/italienske hundjævel Carla Del Ponte.

  Zionist friends of the KLA
Now also accused of organ trafficking

A joint Israeli operation as so often before?
 
Madeleine Korbel Albright &
Hashim-Thaci
UCK
K
osovo Liberation Army Leader 1999
M. Albright, alias Marie Jana Korbelová
 
General Wesley Clark
(Kanne, Nemerovsky) - Wesley Clark comes from ‘a long line of rabbis’ by ron kampeas, jta - September 18, 2003
  Richard Holbrooke - Kosovo Jihadis
  Richard Holbrooke - Kosovo Jihadis
  Billederne ovenover indsat senere; mere i artiklen - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist

Carla Del Ponte udstråler et utroligt had og hævngerrighed ved enhver udtalelse og ansigtsbevægelse. Ja, uden bevidste forsøg fra min side ser jeg hende med spidse tænder og åbn mund, mens blodet flyder fra mundvigerne efter et pitbull angreb på offerets hals. Dette er uden tvivl et fremtidigt photoshop projekt.

Ratko Mladic, er en folkehelt i Serbien, og jeg forstår godt hvorfor! Vi oplever selv hvordan selv et absolut lille mindretal som muhamedanere heldigvis indtil videre udgør i Danmark, kræver særrettigheder og ønsker at ændre vores kristne / hedenske land i retning af den såkaldte profet muhammeds (må han brænde i helvede og hans slægt være forbandet i titusind generationer) syge og kriminelle tankegang.

Nøjagtigt det samme er sket i Kosovo, stedet hvor den Serbiske Nation blev født.

Halvtreds år med illegal indvandring fra Albanien og stor fødselsrate har forvandlet det Serbiske flertal til et mindretal.

Nøjagtigt det samme som muhamedanerne planlægger overalt i Europa.

At Ratko Mladic har brugt meget ufine metoder er jeg ikke i tvivl om, men at de Serbiske metoder skulle have været værre end hvad de Kosovoalbanske arabisk-støttede jihadkrigere har præsteret i den forbindelse er en latterlig påstand.

For mig er der ingen tvivl om at der aldrig bliver fred på Balkan, så længe det Serbiske overherredømme i Kosovo ikke er genoprettet.

Alle såkaldte aftaler, Natobefalinger og FN beslutninger kan ikke lave om på at Kosovo er serbisk område, og Serberne vil aldrig glemme denne kendsgerning og handle derefter når tiden er moden.

Som John F. Kennedy erklærede i Berlin under den kolde krigs blokade mod byen: "Ich bin ein Berliner", for at støtte tyskernes moral og for at gøre det klart for kommunisterne at Vesten aldrig ville finde sig i at kommunisterne overtog byen.

I samme ånd bør vi allesammen fortælle Serberne at vi er helt og uforbeholdent på deres side, og støtter deres bestræbelser på at genvinde kontrollen over området.

Etniske udrensninger er uundgåelige når man har med muhamedanere at gøre.

De evner ikke at være en demokratisk minoritet i et land med andre end muhamedanske værdier, men vil til evig tid være en aggressiv femte kolonne, der vil forsøge at overtage magten gerne støttet af udenlandske kræfter og reducere den oprindelige befolkning til dhimmier.

De sidste etniske udrensninger er endnu ikke set i Europa. Vær sikker på det.

Lige lidt mere fra Sørens Espersens glimrende artikel, men det er svært fordi næsten hvert et ord og sætning i den er lige vigtigt og nødvendigt:

Medie-hjernevask
I dag er det ikke rart at tænke på, at det var os - NATO og Danmark - som dengang i 1999 tog det afgørende skridt, som med magt skar Kosovo væk fra Serbien, for det, vi foretog os dengang, var og er en blodig uretfærdighed over for Serbien.

Beslutningen om at bombe Serbien blev dengang truffet efter den mest bastante, ensidige medie-hjernevask i mands minde. Stort set alle i Danmark syntes, at det var rigtigt, at NATO hjalp muslimerne med at smide de kristne ud af Kosovo. For det var jo reelt det, der skete.

Vi havde hørt, hvordan serberne havde myrdet i titusindvis af albanere og lagt dem i massegrave, og disse efterretninger var årsagen til, at også danske fly blev sat ind for at straffe serberne.


Propagandafoto der skulle bevise eksistensen af 'Serbiske Koncentrationslejre'. Der var bare det ved det, at det eneste hegn der var var det mellem fotografen og 'fangerne'. Der var åben bagtil!

Billedet er fra filmen "Judgement!", en film fra Emperors-clothes. Ind fra en indhegnet lagerplads, spurgte ITN reporter Penny Marshall hvorfor manden i den sorte Tshirt (foran til venstre) var så tynd. Forlegen hold den sortklædte mand op med at smile, og kiggede væk. Manden i kedeldragt (foran til højre) forsøgte at fortælle Marshall: "Vi er ikke ens allesammen." Da var der nogen i mængden der skubbede Fikret Allich frem som om han ville sige, "Vil du have dem tynd! Så skal vi give dig tynd!" Derfor smiler Allich. Scenen blev editeret for at lave ITNs "dødslejrs billeder" Filmen kan bestilles ved The Emperors New Clothes Read more

 

Massegravene blev dog aldrig fundet. For der var ingen (se i øvrigt et kort citat fra en holocaust og folkedrabsforsker om 'Kosovokrigen'.)

Sejren over serberne blev fejret, idet man nu så frem til et multikulturelt samfund i Kosovo, hvor muslimske albanere og kristne serbere kunne leve fredeligt side om side.

Men det var bare fantasi, for da NATO havde kastet den sidste bombe, kunne UCK (Kosovos Befrielseshær. red.) med de storalbanske drømme uhindret tage magten i Kosovo og gik i gang med udrensningen af kristendommen i Kosovo.

Siden da har UCK ikke alene bortjaget mere end 400.000 kristne serbere og myrdet i hundredvis, men systematisk har den albansk-muslimske hær udplyndret, brændt og sprængt 110 kirker og klostre - herunder et halvhundrede fredede bygninger fra før Middelalderen. Enkelte af dem virkelig kulturhistoriske perler.

.......Vi taler om et land, som blev kristent 600 år før Danmark.

Vi taler om en kristendom, der mod alle odds overlevede 500 års muslimsk styre i Det Ottomanske Imperium, og en kristendom, som overlevede Anden Verdenskrig, da Kosovo også blev styret af etniske albanere. Dengang var albanerne fascistiske og allierede med Mussolini og Hitler......

.......Serbiens klassiske Kosovo-provins endte altså med at blive afkristnet ved hjælp af styrker fra NATO og senere under FN-troppers opsyn...........

Jeg bliver nødt til at slutte med at citere her, og du må læse hele artiklen på Jyllands Posten (nu ikke længere tilgængelig).

 Jørn E. Vig: Mange af kendsgerningerne i denne artikel stammer fra International Action Center. Kosovo, løgn over løgn

Jyllands-Postens kronik 26/3 1999: Tyndt grundlag for dansk krigsdeltagelse Ole Hasselbalch

'Serbian Death Camps'


The Pictures that fooled the world | Download flv-video (65 MB)

Exposes the the false and misleading propaganda techniques used to bring the US into a Bosnian war, lightly touching on the US/German connections to the islamic fundamentalists. Mostly this documentary is about "ThePctures That Fooled the World - Yugoslavia Death Camp Hoax" about how british station ITN and newspapers staged a concentration camp. http://antiwar.com/malic/?articleid=8179
 

Danske soldater lod Kroatisk milits henrette handikappede Serbere

Danske soldater lod millits henrette handikappede

Som FN-soldat i Kroatien overværede Jan Wellendorf i 1995 et af de sorteste kapitler i dansk krigshistorie. Sammen med andre danske soldater så han en milits henrette ni handicappede serbere - uden at gribe ind. Her fortæller han sin historie. OBS: Stærke billeder!

 


Balder:

Den mest skammelige handling siden Anden Verdenskrig

Danmarks medvirken til overfaldet på Serbien er for mig den mest skammelige handling i Danmarkshistorien siden Anden Verdenskrig. Kritikløs leflen for lobbyister og politiske interesser, hvis nøjagtige beskaffenhed endnu fortaber sig i mørket for mig. Den eneste grund til jeg kan se til det skændige overfald på Serberne, er at der skulle bringes et sonoffer, der skulle være en slags kompensation for Amerikansk indblanding i Afganistan og Mellemøsten. Måske er der andre der kan hjælpe mig på vej, men kom ikke og fortæl mig at det var 'menneskerettighederne' der var motivationen.


 Mere om Kosovo, indsendt af en læser:

Kosovos tragedie

I begyndelsen af år 2001 blev verden oprørt ved efterretningen om, at afganske talebanere havde destrueret de gigantiske Buddha-statuer - unikke momumenter fra en oldtidskultur. Sagen om de ødelagte skulpturer blev grundigt behandlet på forsiderne af de største aviser og i nyhedsudsendelserne fra verdens førende TV-stationer. På denne baggrund er en anden tragedie forblevet praktisk talt ubemærket, en tragedie som begyndte lidt tidligere og stadig fortsætter - destruktionen af Kosovos klostre og kirker.

Dette er ikke sket i et fjernt land regeret af talebanere - Kosovos korsfæstelse har fundet sted i selve Europas centrum, for øjnene af fredsskabere fra de mest udviklede lande. Det, som albanske ekstremister ikke nåede at "afslutte" under anden verdenskrig, har de fuldført nu. Ifølge data fra den Serbiske Ortodokse Kirke er der de seneste fem år tilintetgjort omkring 150 kirker og klostre i Kosovo og Metohija, som man kalder den Serbiske Ortodokse kirkes vugge.

Det er ikke blot kulturmonumenter eller hellige objekter, man har ødelagt - man har skændet folkets sjæl med sine rige traditioner og stærke skæbne, et folk, som for 60 år siden sammen med andre befriede Europa fra fascismen, efter at have lagt cirka en million af sine egne på sejrens alter.

I dag er Kosovo, efter mange eksperters mening, omdannet til et arnested for europæisk terrorisme og et gennemgangssted for narkotikahandlere. Om dette områdes fortid vidner tavst kun nogle få uskadte kirker og ruinerne af de kirker, som det ikke blev givet at overleve nye barbariske tider.

Portalen "Religion"offentliggør sammen med Andrej Pervozvannis fond en serie billeder af kirker i Kosovo - hvordan de var før ødelæggelsen og hvad de er blevet til nu. Disse fotografier fortæller måske mere sigende end noget ord om tragedien for et af europas store folk, som på en mærkelig måde befinder sig uden for verdensnyhedernes rækkevidde. På Engelsk og flere links: The Kosovo Tragedy |

Albanians and Serbs in Kosovo - An Abbreviated History

Video Sky News -  The Hidden Army Of Radical Islam
Sky News has obtained evidence of hundreds of radical Islamic Holy warriors hiding in Bosnia, a decade after the end of the war. Tim Marshall went to Zenica in search of answers. He found a growing radicalisation, and a new base for Al Qaeda. Se video

MERLINO: What achievement were you most proud of?

HARFF: To have managed to move the Jewish opinion to our side.

The following is an extract from an October 1993 interview conducted by Jacques Merlino, Deputy Director of the French network TV2, with James Harff, the Director of Ruder Finn's Global Public Affairs section. James Harff is the person who popularized the word “ethnic cleansing” and “concentration camp.” Because of his job in Bosnia, the Public Relations Society of America awarded him the 1993 Silver Anvil Award in the field of “Crisis Communication,” one of the most prestigious prizes in the field of public relations. more

Hvorfor angreb USA Serbien, og hvorfor var Zionister som Madeleine Albright, Wesly Clark, og Richard Holbrooke blandt dem der pressede på? Sammen med USA's geopolitiske strategier er det måske dette her der spiller en rolle:
Rescue in Albania - One hundred percent of Jews in Albania rescued from Holocaust (sjælden vare på internettet! De fleste henvisninger er slettede! Det her er ukendt for de fleste.)

Hammersmeden 9 april 2012 - Kosovos 'befrielseshær' UCK blev finansieret med narkopenge

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Uriasposten 24 april 2011 - BT afetnificerer Dvor-massakren: “killers were wearing uniforms… Bosnian Army’s V Corps.”

Søren Espersen og Dansk Folkeparti er med til at sende Danske jetjagere til Libyen; Espersen 22 april 2011 - 'Vi skal slå til militært, når Danmarks eller NATOs sikkerhed står på spil og når Danmarks interesser trues. Som vi gjorde det i Afghanistan, i Irak'. - Hurra. 'Danske interesser' er reddet. Irak er en rygende ruinhob, Afghanistan er et paradis for amerikanske lystmordere, og vi er blevet adskillige tusinder irakiske og afghanske kulturberigere rigere her i landet. Tak for det, Dansk Folkeparti / Søren Espersen. Med complimenter fra den zionistiske mafia. Hvorfor vi hele tiden blander os i andre landes forhold? Fordi USIsrael vil det selvfølgelig, i de allerfleste tilfælde.

JP-blogs Suset fra Himmerland22 april 2011 - Hvorfor blander vi os hele tiden i andre landes forhold?-

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Clinton needs 5,000 Muslims dead - Bosnian Muslim leader tries to provide

Balder Blog 10 april 2010 - Hundredvis af Srebrenica 'ofre' stadigvæk i live

Balder Blog 9 september 2008 - EU should condition any agreement with Serbia with fighting islamophobia

Balder Blog 23 februar 2008 - Danish Member of Parliament joins Serbian demonstration in Denmark

Balder Blog 22 februar 2008 - Declaration of solidarity with the people of Serbia - Sent to the Serbian Embassy in Denmark


Print Post